انجمن


ذخیره و بازیابی متغیر یا کوکی در سایت (بازدید کننده)  (۶ نوشته)

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۸

    با سلام
    من می خوام در قالبی که طراحی کردم چند چک باکس و ... بذارم.
    یقیناً لازمه که مقادیر رو ذخیره کنیم تا بتونیم بعداً مورد استفاده قرار بدیم.
    مشکل من در ذخیره سازیه و اصولا نمی دونم این کار رو با کوکی چطور میشه انجام داد و وردپرس برای این هم تابعی چیزی داره یا نه؟

    پیشاپیش از راهنمایی های دوستانه شما عزیزان متشکرم.

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۳

    EleRam گفت:
    با سلام
    من می خوام در قالبی که طراحی کردم چند چک باکس و ... بذارم.
    یقیناً لازمه که مقادیر رو ذخیره کنیم تا بتونیم بعداً مورد استفاده قرار بدیم.
    مشکل من در ذخیره سازیه و اصولا نمی دونم این کار رو با کوکی چطور میشه انجام داد و وردپرس برای این هم تابعی چیزی داره یا نه؟

    پیشاپیش از راهنمایی های دوستانه شما عزیزان متشکرم.

    تابع مستقیمی برای کار با کوکی ها در وردپرس وجود نداره، تنها یکی دو تابع بوده که برای خوندن کوکی های مربوط به ورود و خروج به وردپرس هست. شما به سادگی می تونین مقادیر رو که از فرم ارسال میشه با خود PHP در کوکی ذخیره کنید و همچنین بازیابی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    EleRam - Morteza - Mostafa
  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۴

    با تشکر از پاسخ تون.
    من کوکی رو داخل وردپرس ست می کنم اما فقط مدت کمی باقی می مونه در صورتی که Expire رو روی یک ساعت (3600) گذاشتم.
    هر چقدر گشتم راه حل مناسبی پیدا نکردم. به جز دو تا راه که اونا هم جواب نمیده:
    setcookie("softwares", $chbox=$_GET['cbox_softwares'], time()+3600, COOKIE_DOMAIN, false, false );
    و
    setcookie("books", $_GET['cbox_books'], time()+3600, str_replace('http://www','',get_bloginfo('url')) );

  • مجتبي اسپري پور

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۱۸۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۵

    بخش سوم كوكي رو نذاريد تا كوكي تا زمان بسته نشدن مرورگر باقي بمونه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    EleRam - Mostafa
  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۰

    خیلی متشکرم. مشکلم با این مسئله حل شد
    اما با یه مسئله دیگه روبرو شدم که البته گمانم ربطی به وردپرس نداره ولی ببخشید که می پرسم
    من وقتی که مقدار رو ست می کنم برای همون صفحه اگه بخوام از مقدار ست شده استفاده کنم باید یک بار دیگه دستی صفحه رو رفرش کنم تا مقدار جدید خونده بشه.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۴

    بهتره با آرگومانهاي تابع آشنا بشيد
    http://php.net/manual/en/function.setcookie.php

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    EleRam - Mostafa

درباره‌ی این موضوع