انجمن


تنظیم فاصله بین خطوط متون  (۷ نوشته)

  • iman30v
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۶

    چگونه میتونم فاصله بین خطوط متنهای سایتم رو تنظیم کنم؟
    متون سایت من زیادی به هم نزدیک هستن.
    لطفا دوستان راهنمایی کنن.

  • alireza12113
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۲۶ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۹

    دستور زیر رو به استایل قالب اضافه کن

    body{
      line-height: 18px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - ahmadalli
  • Saeed Fard
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷۷
    تشکر شده: ۱۶۰۶ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۴

    دوست عزیز iman30v جان اولا که لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید ..

    لطفا یک تاپیک رو در بخش های مختلفی ارسال نکنید ، شما اینجا هم این تاپیک رو ارسال کردید .. یه جا مطرح کنید کافیه و دوستان میبینن و جوابتون رو میدن .. با تشکر ..

    علی رضا جان هم جوابتون رو دادن ،،
    فقط اول توی استایلت بگرد ببین این دستور تو Style.css هست یا نه ؟ اگه نبود که طبق گفته ی علی رضا جان این دستور رو اضافه کن .. و اگه بود مقدارش رو بیشتر کن .. احتمالا باید باشه ..!!

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • iman30v
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۷

    از دوستان واقعا ممنونم که من رو راهنمایی کردید.
    در ضمن متاسفم که پست تکراری گذاشتم. معذرت میخوام. تکرار نمیشه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • Saeed Fard
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷۷
    تشکر شده: ۱۶۰۶ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۴

    دوست عزیز پس لطفا آیکون تاپیک رو به حل شده تغییر بدید ،، با تشکر ..

    موفق باشید ../.

  • internet
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۷

    اقا تاپیک رو به حل شده تغییر ندهید من مشکل دارم با این قسمت
    من این کد رو هم در index.php تست کردم هم در style.css صفحه هم چند بار رفرش کردم با اینکه از کش ورد پرس هم استفاده نمی کنم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
    http://persianstart.com/
    با تشکر

  • Saeed Fard
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷۷
    تشکر شده: ۱۶۰۶ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

    اقا تاپیک رو به حل شده تغییر ندهید من مشکل دارم با این قسمت
    من این کد رو هم در index.php تست کردم هم در style.css صفحه هم چند بار رفرش کردم با اینکه از کش ورد پرس هم استفاده نمی کنم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
    http://persianstart.com/
    با تشکر

    دوست عزیز اول اینکه این کد CSS هستش و باید در Style.css قرار بگیره .. دوما شما نباید این کد رو به Style.css اضافه کنید ، چون در استایلتون موجوده ، فقط باید مقادیرش رو تغییر بدید .. در اوایل استایل قالبت این رو پیدا کن ..

    html,body {
        padding: 0;
        margin: 0;
        line-height:12px;

    و مقدار
    line-height:12px;

    رو از 12px به 18px تغییر بده ..
    و با زدن Ctrl+F5 در صفحه ی سایتت استایل رو از نو فراخوانی کن ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alireza12113 - ahmadalli

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها