انجمن


مشکل با پوسته  (۶ نوشته)

  • zarrin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۰

    سلام دوستان

    پوسته سایت من http://www.farsikadeh.ir یه مشکل جالب داره می خواستم بدونم کسی می دونه علتش چیه و چگونه میشه اونو حل کرد

    مشکل : با اکثر افزونه ها مشکل داره نمی دونم تم اون استاندارد نیستش مثلا افزونه شماره صفحات که روش نصب می کنی شماره صفحات را در پایین صفحه نشون نمی ده ولی اگه قالبشو عوض کنم مشکلی نداره

    با ز هم تشکر از کسانی که وقتشونو میزارن و این مشکلاتت را حل می کنن تا سطح آگاهی ایرانیان عزیز افزایش پیدا کنه

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۰

    پوسته سایت من http://www.farsikadeh.ir یه مشکل جالب داره می خواستم بدونم کسی می دونه علتش چیه و چگونه میشه اونو حل کرد

    مشکل : با اکثر افزونه ها مشکل داره نمی دونم تم اون استاندارد نیستش مثلا افزونه شماره صفحات که روش نصب می کنی شماره صفحات را در پایین صفحه نشون نمی ده ولی اگه قالبشو عوض کنم مشکلی نداره

    دوست عزیز من مشکلی توی قالب سایتتون نمی بینم ،، منظورتون از "با اکثر افزونه ها" فقط همین افزونه ی صفحات بود ، قالب شما با این افزونه مشکلی نداره ، دلیل اینیم که صفحات رو بعد از نصب افزونه نشون نمیده اینه که باید تابعی که الان برای صفحات شما هست رو پاک کنید و تابع افزونه رو جایگزین کنید تا صفحات رو نشون بده .. همین .. که این مشکل نیست ..

    فک کنم کد باید در ایندکس قالب باشه و تابع افزونه رو هم از داخل تنظیمات افزونه میتونی پیدا کنی ..
    اگه نتونستی ، ایندکس قالبت رو اینجا قرار بده تا واست جایگزین کنم تا درست بشه ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - Mostafa - مجتبي اسپري پور
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۴

    خطا در ارسال

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    zarrin - مجتبي اسپري پور
  • zarrin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۶

    <?php get_header(); ?>

    <!-- BEGIN content -->
    <div id="content">

    <?php include("featured.php"); ?>

    <?php
    if (have_posts()) :
    while (have_posts()) : the_post();
    ?>

    <!-- begin post -->
    <div class="post">
    <h2>"><?php the_title(); ?></h2>
    <span class="author"><?php the_author_posts_link(); ?></span>
    <span class="date"><?php the_time('F j, Y') ?></span>
    <div class="break"></div>
    " class="thumb"><?php dp_attachment_image($post->ID, 'thumbnail', 'alt="' . $post->post_title . '"'); ?>
    <?php the_excerpt(); ?>
    <div class="details">
    <p class="category"><?php the_category(', ') ?></p>
    <p class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></p>
    </div>
    <div class="break"></div>
    </div>
    <!-- end post -->

    <?php endwhile; ?>
    <p class="postnav">
    <?php next_posts_link('« مطالب قديمي تر'); ?>  
    <?php previous_posts_link('مطالب جديدتر »'); ?>
    </p>
    <?php else : ?>
    <div class="notfound">
    <h2>پيدا نشد</h2>
    <p>متاسفيم ، اما شما به دنبال چيزي ميگرديد که اينجا نيست.</p>
    </div>
    <?php endif; ?>

    </div>
    <!-- END content -->

    <?php get_sidebar(); get_footer(); ?>

    سعید جان این هم ایندکس قالب کدوم قسمت باید تغییر پیدا کنه یا چه کدی باید بهش اضافه کنم تشکر در حد زیر دیپلم توضیح بدهید

  • zarrin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۸

    فقط شماره صفحات نیست مثلا قرار دادن شکلک در بخش نظرات نصب با موفقیت ولی روی این پوسته نمایش نمیده ولی روی پوسته های دیگر نمایش داده میشه

    این هم آدرس دانلود قالب

    http://www.jetup.ir/do.php?filename=04_07_1113098074301.zip

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۷

    دوست من این کد رو کلا جایگزین index.php کن :

    <?php get_header(); ?>
    
    <!-- BEGIN content -->
    <div id="content">
    
        <?php include("featured.php"); ?>
    
        <?php
        if (have_posts()) :
        while (have_posts()) : the_post();
        ?>
    
        <!-- begin post -->
        <div class="post">
        <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
        <span class="author"><?php the_author_posts_link(); ?></span>
        <span class="date"><a href="#"><?php the_time('F j, Y') ?></a></span>
        <div class="break"></div>
        <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="thumb"><?php dp_attachment_image($post->ID, 'thumbnail', 'alt="' . $post->post_title . '"'); ?></a>
        <?php the_excerpt(); ?>
        <div class="details">
            <p class="category"><?php the_category(', ') ?></p>
            <p class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></p>
        </div>
        <div class="break"></div>
        </div>
        <!-- end post -->
    
        <?php endwhile; ?>
        <p class="postnav">
            <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) : wp_page_numbers(); endif; ?>
        </p>
        <?php else : ?>
        <div class="notfound">
            <h2>پيدا نشد</h2>
            <p>متاسفيم ، اما شما به دنبال چيزي ميگرديد که اينجا نيست.</p>
        </div>
        <?php endif; ?>
    
    </div>
    <!-- END content -->
    
    <?php get_sidebar(); get_footer(); ?>
    
    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2090010&t=counter" ></script>
    <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2090010" target="_blank">آمار</a></noscript>
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->

    صفحات سایتت رو درست کردم ، فقط همینو جایگزین کن و افزونه ی wp-page-numbers رو نصب و فعال کن ..
    برای شکلک ها هم بستگی به افزونه ای که نصب کردی باید تابعِ ش رو در فایل comments.php در جایی که دوست داری نمایش داده بشه قرار بدی ، فقط همین ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    zarrin

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها