سلام بعد از بروز رسانی هر چی میخوام برم تو منو سایت هی میگه بروز رسانی شده نیازی نیست چیکار کنم
عجب کاری کردیم بروز شدیم ها !!!!
ببیند
http://www.mydatir6.in/wp-admin
نیازی به بهروزرسانی نیست
پایگاهدادهی وردپرس شما بهروز است!
سلام بعد از بروز رسانی هر چی میخوام برم تو منو سایت هی میگه بروز رسانی شده نیازی نیست چیکار کنم
ببیند
نیازی به بهروزرسانی نیست
پایگاهدادهی وردپرس شما بهروز است!
اگه بهصورت خودکار بهروز کردین، دوباره بهصورت دستی بهروز کنین وردپرستون رو.
به صورت خودکار انجام دادیم خوب به صورت دستی چطور انجام بدم
همین چند روز پیش کلی خرج سئو سایت کردیم همه چی پرید لطفا کمک کنید
چطور دستی بروز رسانی کنم ؟
من هم همین مشکل رو دارم
آخه چرا باید اینجوری باشه؟
کلی زحمت یک روزه به هدر بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بگین اعلامیه بزنین بروز رسانی نکنیم ! داغون شده همه چی
من دستی بروز رسانی کردم باز هم مشکل داره
خواهشا راهی بدین درست کنیم
بک آپ منم کامل دانلود نشده.
6000 پست من از بین میره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنــــــــــــید
منم 1006 تا پست اخصتصاصی دارم که تو دو سال خودم نوشمشون دهنم اسفالت شد همیشه یه کلیک میکردیم بروز میشد این بار چه حرکتی زدیم پیشمونم پشمونم :(((((((((((
منم پشیمونم
بخدا اگه سایت خراب بشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
بیچاره میشم تمام زحمتهای دو ساله من و 3 نفر دیگه هدر میره....
یکی نیست کمک کنه ؟ 2 بار دستی آپدیت کردم کمک کنید خواهشا بیچاره شدم...
منو یاهو اد کن درد دل کنیم غصم گرفته
limak@att.net
خوب شما فرض کن سایت ات کلا حذف شده پریده دیتابیس هک شده
بک آپ که دارید
قبلا هم همیشه گفته شده حتی برای تغییر یک افزونه یا نصب اون بک آپ کامل بگیرید مخصوصاً از دیتابیس
قالب هم که سئو کردید ربطی به خود ساختار ورد پرس نداره
فکر نکنم قالب سئو کردن ربطی به خود سیستم ورد پرس داشته باشه چون ورد پرس همین چند روز پیش بود یه نسخه ازش اومد و خوب این هم آخرین نسخه نیست اگه قرار باشه هزینه سنگین سئو از بین بره که خوب دیگه چه سئو کردنیه؟
دوستان بک آپ هاتون رو به راحتی با تبدیل به gzip ریستور کنید البته بک آپ گرفتن صحیح و ریستور کردن و دیتابیس های سنگین هم راه و روش خودش رو داره
دوست عزیز 300 مگ حجم فقط دیتا بیس منه
که هفته پیش بک آپ داشتم
حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سایت خوابیده کسی نمیخواد کمک کنه ؟؟؟؟ مدیران - معاونین - استادان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز چند وقت پیش من هم اینطور مشکلی داشتم به مسئولان هاست گفتن اونا هم به من گفتن این به خاطر کشی هست که خودمون رو سرور قرار دادیم هر بار که بروز رسانی کردید به ما خبر بدید تا مشکل رو حل کنیم بعد مشکل من حل شد شما هم به مسئولان هاستتون بگید به احتمال بالا مشکل رو حل میکنند
سلام دوست عزیز از دیروز تا بحال مسثول سرور رو کچل کردم بیش از 20 بار باهاش تماس گرفتم بنده خدا میگه اصلا ربطی به هاست نداره....
همین چند روز پیش کلی خرج سئو سایت کردیم همه چی پرید لطفا کمک کنید
شما که سایتتون بالا میاد، پس مشکلتون به هیچ عنوان ارتباطی به سئوی سایت پیدا نمیکنه. هیچ چیزی هم نپریده.
هرگونه افزونهی cache که استفاده میکنین رو پاک کنین، همچنین cache مرورگرتون رو هم پاک کنین. به مسئول سرویس میزبانیتون هم بگین که اگه چیزی cache شده، اونو پاک کنه.
من هم همین مشکل رو دارم
آخه چرا باید اینجوری باشه؟
کلی زحمت یک روزه به هدر بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم سایتتون بالا میاد، کاربری که پیش از شما مشکل رو مطرح کرده بود، نمیتونست وارد بخش مدیریت بشه و صفحه بهروزرسانی رو مشاهده میکرد، شما که این مشکل رو ندارین و بخش ورود به سایتتون بدون مشکل دیده میشه. مشکلتون چیه؟
سلام.کمکم کنید .
بروزرسانی کردم دیگه سایت بالا نمیاد و این ارورو نشون میده
Fatal error: Call to undefined method Arras_Widget_Tag_Cloud::WP_Widget_Tag_Cloud() in /home/luxmovie/domains/luxmovie.in/public_html/wp-content/themes/arras/library/widgets.php on line 404
اقا پوسته سایتو عوض کردم مشکل حل شد.حالا چجوری از پوسته قبلی استفاده کنم؟؟
یعنی اینجا یه مدیر نداره ! فقط بلدین بگین حله بک ا پ ریستور کنید ؟ کی میگه سیتیم ورد پرس ربطی به سئو نداره ؟
اقا من همیشه ورد پرس رو با بروز رسانی خودکار به روز میکردم این دفعه اینجوری شد !
اقایون خانوم ها ! هیچ کی اگه چیزی بلد نیست ! حرفی نزنه یه اقا کار بلد بیاد بگه چرا میخوایم بریم منو مدیریت هی میگه نیازی به بروز رسانی نداریم !
ببیند
نیازی به بهروزرسانی نیستپایگاهدادهی وردپرس شما بهروز است!
دوست عزیز شما با این آدرس میتونید وارد پنلتون بشید ..
http://www.mydatir6.in/wp-login.php
بابا بگین اعلامیه بزنین بروز رسانی نکنیم ! داغون شده همه چی
دوست عزیز این نگارش وردپرس مشکلی نداره ، من بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم ..
شما قبل از آپدیت باید میدیدید که هاستتون از PHP 5.2 و Mysql 5 پشتیبانی میکنه یا نه .. چون این نگارش به این ها احتیاج داره ..
http://wordpress.org/news/2011/07/are-you-ready-for-wordpress-3-2/
میتونید فایل های نگارش قبل رو از نو بارگذاری کنید ،، اصلا نگران سایت هاتون نباشید ، هیچ مشکل و صدمه ای به سایتتون نمیرسه ..
یعنی اینجا یه مدیر نداره ! فقط بلدین بگین حله بک ا پ ریستور کنید ؟ کی میگه سیتیم ورد پرس ربطی به سئو نداره ؟
دوست عزیز ، مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.
استاد گناهکار هم نگفتن که وردپرس به سئو ربطی نداره ، گفتن چون سایتتون کامل و بدون مشکل لود میشه مشکلی واسه ی سئو تون پیش نمیاد ..
اقا من همیشه ورد پرس رو با بروز رسانی خودکار به روز میکردم این دفعه اینجوری شد !
گفتم ، این نگارش وردپرس به PHP 5.2 و Mysql 5 احتیاج داره و احتمالا دلیل به وجود اومدن این مشکل هم همینه .. با پتیبانی سرورتون تماس بگیرید ..
اقایون خانوم ها ! هیچ کی اگه چیزی بلد نیست ! حرفی نزنه یه اقا کار بلد بیاد بگه چرا میخوایم بریم منو مدیریت هی میگه نیازی به بروز رسانی نداریم !
با این آدرس وارد شید :
http://www.mydatir6.in/wp-login.php
همچنین تمامی فایل های وردپرس رو از نو باگذاری کنید ( به غیر از WP-config.php و theme و plugins و uploads ) تا اون هم درست بشه ..
پ.ن : لازم نیست شما خودتون حجم بالای دیتابیسی که ازش بکاپ دارید رو ریستور کنید ، مسئولان سرور اینکار رو رایگان براتون انجام میدن ..
موفق باشید ../.
دوستان عزیز چرا اینقد شلوغ می کنین ؟؟
بروزرسانی وردپرس چه ربطی به مطالب و قالب شما داره ؟؟؟؟
خوب اگه سئو کردین قالب و دیتا بیس رو سئو کردین درسته ؟ خوب به هیچ کدوم که آسیب نمی رسه
قبول دارم ورژن جدید منبع مشکل است
دوستان من هم نخست ، خودکار به روز کردم ولی کلا سایت خراب شد بعدش وردپرس رو دانلود کردم تو هاست آپلود و آنزیپش کردم و سایت بالا اومد به wp-admin سایتم رفتم اونجا یک پیام برای بروزرسانی پایگاه داده دادش اون رو که زدم همه چی درست شد . شما هم اینکارو بکنید شاید درست بشه
سلام دوستان از اونجایی که مدیران گرامی بنده را بن کردند بخاطر سوال کردن نتونستم بگم به دوستان.
مشکل از cashe هست هر پلاگین کشی که دارید غیر فغال کنید دوباره فعال کنید و به مدیر هسات بگید تنضیمات لازم کش سرور را انجام بدهند مشکل حل میشه.
و تشکر از مدیرانی که بجای جواب دادن بنده را بن کردند طوری که نتونم جتی بیام جواب سوال خودم را ببینم.
واقعا تاسف داره و جای کمی تامل...
یا علی دوستان عزیز