انجمن


درخواست کمک فوری  (۸ نوشته)

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۱

    سلام
    من برای وردپرس یه قالب اختصاصی نوشتم اما خیلی جاها به مشکل بر می خورم
    اولا اینکه اصلا نمی تونم قسمت ابزارک رو فعال کنم !!!
    ثانیا با اینکه کد زیر رو در استایلم می نویسم اما باز هم یه فاصله 20px از قسمت بالا ایجاد میشه چطوری میتونم اون رو رفع کنم ؟؟؟

    body:{margin:0; padding:0;}
    *{margin:0; padding:0;}

    اینم ادرس سایتم هستش
    http://www.mihankhorak.com

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۰

    براي من كه فاصله اي نبود
    فاصله هم مربوط هست به admin bar

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web-design - محسن غیاثی
  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳

    parselearn گفت:
    براي من كه فاصله اي نبود
    فاصله هم مربوط هست به admin bar

    با فایرفاکس که باز کنید متوجه میشید که قبل از عکس هدر رنگ زمینه یکم فرق می کنه ...
    با ابنترنت اکسپلور این فاصله وجود نداره!
    اما یه مشکل دیگه مه دارم اینه که من تو سایدبار برا نمایش محصولات جدید از کد مارکیو استفاده کردم ام اکسپلور تو صفحه اصلی و بقیه صفحات بد دیده میشه یعنی اونطوری که تو فایرفاکس نشون داده میشه نشون نمیده!!!!
    ممنون میشک اگه کمکم کنید این مشکلات جزی رو حل کنم .
    با تشکر

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۶

    اون فاصله مربوط میشه به نمایش نوار مدیریت
    وقتی وارد مدیریت وردپرس شدید برید قسمت کاربران بعد شناسه شما و تیک هنگام مشاهده سایت
    را بردارید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web-design
  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۷

    saeli گفت:
    اون فاصله مربوط میشه به نمایش نوار مدیریت
    وقتی وارد مدیریت وردپرس شدید برید قسمت کاربران بعد شناسه شما و تیک هنگام مشاهده سایت
    را بردارید.

    خیلی ممنون از راهنمایتون مشکلم حل شد . اما یه مشکل دیگه که هست وقتی به صفحات دیگه میرم کل صفحه 2سانتی متر میاد پایین تر
    چیکار کنم این مشکلم هم حل شه ؟؟!؟؟
    با تشکر

  • Hesam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    برای فعال سازی ابزارک کد زیر ور به functions.php اضافه کنید :

    if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar left',
    			'before_widget' => '<div class="your-class">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));
    		if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar right',
    			'before_widget' => '<div class="your-class">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));

    برای غیر فعال کرد کامل admin bar :

    add_filter( 'show_admin_bar', '__return_false' );
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web-design - محسن غیاثی
  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۷

    Hesam گفت:
    برای فعال سازی ابزارک کد زیر ور به functions.php اضافه کنید :

    if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar left',
    			'before_widget' => '<div class="your-class">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));
    		if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar right',
    			'before_widget' => '<div class="your-class">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));

    برای غیر فعال کرد کامل admin bar :

    add_filter( 'show_admin_bar', '__return_false' );

    lممنون از راهنمایتون اما بازم مشکلک ابزارکم حل نشد
    این کد سایدبار من هستش :

    <!--start sidebar-->
    <div id="sidebar" >
    	<div id="menu" >
    
    		<ul id="verticalmenu" class="glossymenu">
    
    <li><a href="index.php"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/home.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=101"><img class="image" src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/news.png" /></a>	</li>
    				<li class="img-menu"><a>/?page_id=122"><img  src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/nemayandegi.png" /></a>
    				<li style="z-index:1;"><a>/?page_id=194"><img  src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/kala.png" /></a>
    
    <ul>
    <li><a href="#">یکتا پخش </a></li>
    <li><a href="#">هاله پخش </a></li>
    <li><a href="#">تاپ پخش </a></li>
    						<li style="border-bottom:1px solid #999;"><a href="#">مشترک </a>
    					</ul>
    <li><a>/?page_id=12"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/sherkat.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=12"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/tajhizat.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=21"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/about.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=16"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/gallery.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=18"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/amuzesh.png" /></a></li>
    				<li ><a>/?page_id=24"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/contact.png" /></a>
    
    <ul>
    <li><a href="#">انتقادات </a></li>
    <li><a href="#">پیشنهادات </a></li>
    <li><a href="#">شکایات </a></li>
    						<li style="border-bottom:1px solid #999;"><a href="#">ارتباط با مدیر عامل </a>
    					</ul>
    	</div>
    
    	<div id="banner">
    		<div id="bannertitle"></div>
    		<div id="bannercontent">
    			<img class="banner-image" align="center" src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/paknam1.png"/>
    		</div>
    	</div>
    	<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Side Bar') ) : ?>
    	<div id="register">
    		<img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/register.png"/>
    	</div>
    	<?php endif;?>
    	<div id="amar">
    		<div id="amartitle"></div>
    		<div id="amarcontent">
    			<ul >
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				کل بازدیدها : <?php cystats_countHits(all, $showmode=true); ?>
    
    		</div>
    	</div>
    </div>
    <!--end sidebar-->

    و اینم کد فانکشن من هستش :

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar right',
    			'before_widget' => '<div id="register">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));
    ?>

    ممنون میشک راهنمایم کنید چطوری ابزارک رو فعال کنم ....
    با تشکر

  • Hesam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۸

    web-design گفت:

    lممنون از راهنمایتون اما بازم مشکلک ابزارکم حل نشد
    این کد سایدبار من هستش :

    <!--start sidebar-->
    <div id="sidebar" >
    	<div id="menu" >
    
    		<ul id="verticalmenu" class="glossymenu">
    
    <li><a href="index.php"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/home.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=101"><img class="image" src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/news.png" /></a>	</li>
    				<li class="img-menu"><a>/?page_id=122"><img  src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/nemayandegi.png" /></a>
    				<li style="z-index:1;"><a>/?page_id=194"><img  src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/kala.png" /></a>
    
    <ul>
    <li><a href="#">یکتا پخش </a></li>
    <li><a href="#">هاله پخش </a></li>
    <li><a href="#">تاپ پخش </a></li>
    						<li style="border-bottom:1px solid #999;"><a href="#">مشترک </a>
    					</ul>
    <li><a>/?page_id=12"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/sherkat.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=12"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/tajhizat.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=21"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/about.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=16"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/gallery.png" /></a></li>
    <li><a>/?page_id=18"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/amuzesh.png" /></a></li>
    				<li ><a>/?page_id=24"><img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/contact.png" /></a>
    
    <ul>
    <li><a href="#">انتقادات </a></li>
    <li><a href="#">پیشنهادات </a></li>
    <li><a href="#">شکایات </a></li>
    						<li style="border-bottom:1px solid #999;"><a href="#">ارتباط با مدیر عامل </a>
    					</ul>
    	</div>
    
    	<div id="banner">
    		<div id="bannertitle"></div>
    		<div id="bannercontent">
    			<img class="banner-image" align="center" src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/paknam1.png"/>
    		</div>
    	</div>
    	<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Side Bar') ) : ?>
    	<div id="register">
    		<img src="<?php bloginfo('template_url');?>/images/register.png"/>
    	</div>
    	<?php endif;?>
    	<div id="amar">
    		<div id="amartitle"></div>
    		<div id="amarcontent">
    			<ul >
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode=true); ?>
    
    				<li class="list-style">
    				کل بازدیدها : <?php cystats_countHits(all, $showmode=true); ?>
    
    		</div>
    	</div>
    </div>
    <!--end sidebar-->

    و اینم کد فانکشن من هستش :

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    		register_sidebar(array(
    			'name' => 'sidebar right',
    			'before_widget' => '<div id="register">',
    			'after_widget' => '</div>',
    			'before_title' => '<h3>',
    			'after_title' => '</h3>',
    	));
    ?>

    ممنون میشک راهنمایم کنید چطوری ابزارک رو فعال کنم ....
    با تشکر

    خط 39 کد سایدبار شما
    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Side Bar') ) : ?>
    رو به
    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('sidebar right') ) : ?>
    یا این که
    در فایل functions.php قسمت مربوط به سایدبار ارایه(array) name رو به Side Bar تغییر بدید

درباره‌ی این موضوع