انجمن


فرم ثبت نام و لاگین با profile-builder و login-with-ajax  (۱۸ نوشته)

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

    سلام من از افزونه profile-builder برای فرم ثبت نام استفاده کردم اما نمیدونم چرا بجای فرم این پیغام رو نمایش میده .
    Only an administrator can add new users.
    اینم ادرس لینکش :
    http://eai-it.com/login/?page_id=4
    و همچنین برای ورود از login-with-ajax استفاده کردم بعد از ورود اگه بعنوان مدیر وارد شم بعد از ورود کنا عکس مینویسه blog admin و اگه با نام دیگه یعنی بعنوان کاربر وارد شم فقط عکس نمایش میده .
    چیکار کنم که هرکی وارد سایت شخص را با نام کاربریش نمایش دهد مثلا یه چی تو این مایه ها :
    سلام sara (که همان نام کاربری است)
    اینم ادرس سایتم هستش.
    http://www.eai-it.com/login
    ممنون میشم راهنمایم کنید خیلی شدید به کمکتون احتیاج دارم
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴

    دوست عزیز به نظر مکن اصلا از ای‌جکس لوگین استفاده نکنید چون چندان جذاب نیست.
    از کد استفاده کنید بهتره:http://www.wordpress98.com/wordpress/نمایش-فرم-login-در-قالب/
    برای مورد دوم هم بهتره از فرم modal register box استفاده کنید که هم سبک‌تره و هم نیاز به صفحه ی جدا نداره، ولی با اوصافی که کردید معلومه شما امکان نام‌نویسی رو غیر فعال یا اینکه امکان اینکه هرکسی نام نویسی کنه رو برداشتید در قسمت تنظیمات

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web-design
  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۸

    7i7GRiFFiN گفت:
    دوست عزیز به نظر مکن اصلا از ای‌جکس لوگین استفاده نکنید چون چندان جذاب نیست.
    از کد استفاده کنید بهتره:http://www.wordpress98.com/wordpress/نمایش-فرم-login-در-قالب/

    من از اون كد استفاده كردم؛ توي متن ابزارك گذاشتم؛ خيلي خراب نشون داده ميشه، انگليسي هم هست!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web-design
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۵

    thaniashar گفت:

    من از اون كد استفاده كردم؛ توي متن ابزارك گذاشتم؛ خيلي خراب نشون داده ميشه، انگليسي هم هست!!

    دوست عزیز کد رو نباید در ابزارک قرار داد
    باید در کد قالب قرار داد. جایی که میخوای ورود قرار بگیره
    فارسیش هم تا چند دقیقه دیگه قرار میدم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر
  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۵

    7i7GRiFFiN گفت:
    دوست عزیز به نظر مکن اصلا از ای‌جکس لوگین استفاده نکنید چون چندان جذاب نیست.
    از کد استفاده کنید بهتره:http://www.wordpress98.com/wordpress/نمایش-فرم-login-در-قالب/
    برای مورد دوم هم بهتره از فرم modal register box استفاده کنید که هم سبک‌تره و هم نیاز به صفحه ی جدا نداره، ولی با اوصافی که کردید معلومه شما امکان نام‌نویسی رو غیر فعال یا اینکه امکان اینکه هرکسی نام نویسی کنه رو برداشتید در قسمت تنظیمات

    از اون لینک استفاده کردم اما فقط تو ورود مدیر درست عمل میکنه تو ورود کاربر خوب عمل نمیکنه .
    درثانی من نوشتن : کاربر عزیز به وب سایت ما خوش امدید اما میخوام بجای کاربر عزیز نام کاربری هر کاربر رو نمایش بده کد شو چی باید بدم ؟؟؟
    اما اون پلاگین چیطی نداره که من بخوام نام نویسی هر کسی رو غیر فعالش کنم

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷

    درثانی این modal register box فارسی شدش هم هست ؟؟؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۳

    web-design گفت:
    درثانی این modal register box فارسی شدش هم هست ؟؟؟

    جستجو جستجو و بازهم جستجو!
    http://forum.wp-persian.com/topic/3745/page/3

    web-design گفت:

    از اون لینک استفاده کردم اما فقط تو ورود مدیر درست عمل میکنه تو ورود کاربر خوب عمل نمیکنه .
    درثانی من نوشتن : کاربر عزیز به وب سایت ما خوش امدید اما میخوام بجای کاربر عزیز نام کاربری هر کاربر رو نمایش بده کد شو چی باید بدم ؟؟؟
    اما اون پلاگین چیطی نداره که من بخوام نام نویسی هر کسی رو غیر فعالش کنم

    شما اشتباه دستکاری کردی و به این دلیل کد رو خراب کردید
    تنظیمات پلاگین نه، تنظیمات خود وردپرس!

  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۴

    7i7GRiFFiN گفت:
    دوست عزیز کد رو نباید در ابزارک قرار داد
    باید در کد قالب قرار داد. جایی که میخوای ورود قرار بگیره
    فارسیش هم تا چند دقیقه دیگه قرار میدم

    توي sidebar.php هم گذاشتم بد تر شد؛ نميدونم مشكل از كجاست!!
    ميشه يه نگاهي به سايتم بندازي/ آخر ستون
    نميشه مثل اون عكسي كه توي سايتت انداختي درست كرد؟!!

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۰

    <li>
    <?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
    
    		<?php if ( $user_ID ) : ?>
    
    		<h2>تابلوی فرمان</h2>
    
    		<ul>
    
    			<li>سلام <strong><?php echo $user_identity ?></strong> عزیز.
    
    			<ul>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">پیشخوان</a></li>
    
    				<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">نوشته‌ی تازه</a></li>
    
    				<?php endif // $user_level >= 1 ?>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">شناسنامه</a></li>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php echo urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']) ?>">بیرون رفتن</a></li>
    
    			</ul>
    
    			</li>
    
    		</ul>
    
    		<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
    
    		<h2>تابلوی ورود</h2>
    
    		<ul>
    
    			<li>
    
    			<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
    
    				<p>
    
    				<label for="log"><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" /> شناسه</label><br />
    
    				<label for="pwd"><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /> گذرواژه</label><br />
    
    				<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" />
    
    				<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> مرا به‌یاد داشته باش</label><br />
    
    				</p>
    
    				<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
    
    			</form>
    
    			</li>
    
    			<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-register.php">نام‌نویسی</a></li>
    
    			<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">بازیابی گذرواژه</a></li>
    
    		</ul>
    
    		<?php endif // get_option('users_can_register') ?>
    </li>

    فارسی سازی شد و توی سایت خودم هم قرار دادم میتونی چک کنید
    با کلیک روی اسم کاربری من به سایتم هدایت میشید

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۶

    من این افزونه model register box l که فکر کنم اسمش register modelهست رو نصب کردم یه منو اضافه شد که داخلش اینا هستش :
    Other Links

    » @kureikain on Twitter
    » @kureikain on Twitter
    » Axcoto

    الان باید چیکار کنم ؟؟؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۲

    web-design گفت:
    من این افزونه model register box l که فکر کنم اسمش register modelهست رو نصب کردم یه منو اضافه شد که داخلش اینا هستش :
    Other Links

    » @kureikain on Twitter
    » @kureikain on Twitter
    » Axcoto

    الان باید چیکار کنم ؟؟؟

    هیچ تنظیمی نداره این افزونه
    با کلیک روی نام‌نویسی یک باکس باز میشه که برای ثبت نام سریع ساخته شده
    تو لینکی که در بالا دادم فارسی شده ش رو دانلود کنید

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

    نميشه مثل اون عكسي كه توي سايتت انداختي درست كرد؟!!

    دوست عزیز اون سایت آقای علی حاجی محمدی هستش و اون عکس فقط عکسه وو این یک فرمه

    دوستان دو مورد تو ترجمه یادم رفته بود لطفا دوباره کد رو دریافت کنید

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۱

    7i7GRiFFiN گفت:

    دوست عزیز اون سایت آقای علی حاجی محمدی هستش و اون عکس فقط عکسه وو این یک فرمه

    دوستان دو مورد تو ترجمه یادم رفته بود لطفا دوباره کد رو دریافت کنید

    از کجا دریافت کنیم ؟!؟؟!؟!

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

    عزیز مگه کد رو بالا نزاشتم؟
    همونو دوباره کپی کنید یا دریافت کنید یا رونوشت بگیرید یا ...

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۹

    7i7GRiFFiN گفت:
    عزیز مگه کد رو بالا نزاشتم؟
    همونو دوباره کپی کنید یا دریافت کنید یا رونوشت بگیرید یا ...

    خوب منم همون کد رو دوباره کپی کردم اما فرم ورود رو نمیاره .....
    به این سایت نگاه کنین :
    http://www.eai-it.com/login

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹

    عزیز این کد رو که نباید در مطلب قرار داد...
    عزیز به سایدبار وب‌گاه من یه نگاهی بکن متوجه میشی (برای ورود به وب‌گاه من روی نام کاربری من کلیک کن)

  • web-design

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۳

    7i7GRiFFiN گفت:
    عزیز این کد رو که نباید در مطلب قرار داد...
    عزیز به سایدبار وب‌گاه من یه نگاهی بکن متوجه میشی (برای ورود به وب‌گاه من روی نام کاربری من کلیک کن)

    خوب عزیزه من منم تو مطلب نذاشتم که تو سایدبار گذاشتم

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

    الان که چک کردم 3تا کد لوگین تو سایدبارت داری...

درباره‌ی این موضوع