انجمن


خطا درقالب  (۸ نوشته)

  • hefazat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۸

    در قالبم به جای تصاویر این کد رو نشون می ده.چه کار کنم؟

    Warning: include() [function.include]: Unable to access /home/mahanmob/public_html/wp-content/themes/Graphic Co ver1/468.php in /home/mahanmob/public_html/wp-content/themes/Graphic Co ver1/single.php on line 12

  • takdid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

    خوب داخل فایل قالبتون یک فایل بنام single.php هستش که مشکل از اونجاست. ما نمیتونیم فعلا چیزی بگیم چون کدها باید بررسی بشه. کد قالب درست نیست. پیشنهاد میکنم از یک قالب دیگه استفاده کنید. چون احتمالا جاهای دیگه ی قالب هم باید مشکل دار باشه.

  • hadisoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۱
    تشکر شده: ۱۴۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۶

    سلام
    کد های فایل single.php را قرار بدید تا بررسی بشن.

  • hefazat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۱

    hadisoft گفت:
    سلام
    کد های فایل single.php را قرار بدید تا بررسی بشن.

    این هم کدsingle.php

    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="rightcol">
    <?php include(TEMPLATEPATH."/line1.php");?>
    </div>
    
    <div id="leftcol">
    <?php include(TEMPLATEPATH."/line2.php");?>
    </div>
    
    <div id="centercol">
    <?php include(TEMPLATEPATH."/468.php");?>
    
    <?php $count=count+1; ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="entry">
    
    <!--last-->
    <div class="file">
    <div class="file-top"></div>
    <div class="file-bg">
    <center>
    <?php previous_post_link('« %link') ?>          <?php next_post_link(' %link »') ?>
    </center>
    </div>
    <div class="file-bot"></div>
    </div>
    <!--/last-->
    
    <!--post-->
    
                    	<div class="post">
    	                	<div class="post-top">
                            	<b><a>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></b> -  <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>
                            </div>
        	                <div class="post-bg">
            	            	<div class="post-det">
                	            	<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/view.png"> تعداد بازدید : <?php echo cystats_getPostVisitsByID($id,$showmode=TRUE); ?>   <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/category.png">دسته بندی : <?php the_category(' , ')?>
                    	        </div>
                                <div class="post-entry">
                                <?php the_content(''); ?>
                                <g:plusone href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    <div id="fb-root"></div>
    <script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script>
    <fb:like href="<?php echo get_permalink(); ?>" show_faces="true" width="400" send="true">
    </fb:like>
                                <center><div class="post-tag">
                                	<?php the_tags(__('برچسب ها : ','kubrick'), ', ', ''); ?>
                                </div></center>
    <?php include(TEMPLATEPATH .'/post-ads.php'); ?>
                                </div>
    
                        	</div>
                        	<div class="post-bot">
                            	 ارسال در حدود <?php echo human_time_diff(get_the_time('U'), current_time('timestamp')) . ' قبل'; ?> 
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/author.png"> نویسنده : <?php the_author();?>  <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png"><?php comments_popup_link('بدون نظر ', '1 نظر', '% نظر'); ?><a>" rel="bookmark">   | ادامه مطلب »</a>
                            </div>
                            </div>
    
    <!--/post-->
    
    </div>
    <?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
    
    <div class="file">
    <div class="file-top"></div>
    <div class="file-bg">
    <center>
    <a href="http://www.cloob.com/share/link/add?
    url=<?php the_permalink() ?> &title=<?php _e('','bicnow'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/100.png" alt="اشتراک در 100 درجه" />
    
    <a>&t=<?php _e('','bicnow'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/facebook.png" alt="اشتراک گذاری در FaceBook" /></a>
    
    <a> <?php the_title_attribute(); ?>+-+<?php the_permalink() ?>&source=shareaholic"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/twitter.png" alt="اشتراک گذاری در Twitter" /></a>
    
    <a> <?php the_title_attribute(); ?> &body=Link:%20<?php the_permalink() ?>"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/gmail.png" alt="ارسال ایمیل به دوستان در Gmail" /></a>
    
    <a>&title=<?php _e('','bicnow'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/google.png" alt="اضافه کردن به Google Bookmarks" /></a>
    
    <a> &title= <?php _e('','bicnow'); ?> <?php the_title_attribute(); ?> &srcUrl= <?php the_permalink() ?> &srcTitle= <?php _e('','bicnow'); ?> <?php the_title_attribute(); ?> &snippet="
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/google-reader.png" alt="اضافه کردن به Google Reader" /></a>
    
    <a> <?php the_title_attribute(); ?>&body=Link:%20<?php the_permalink() ?>"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/yahoo.png" alt="ارسال ایمیل به دوستان در یاهو" /></a>
    
    <a>feed"
    rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://graphicco.ir/social/rss.png" alt="دنبال کردن نظرات مطلب" /></a>
    </center>
    </div>
    <div class="file-bot"></div>
    </div>
    
    <?php comments_template(); ?>
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۰

    کد رو در تگ code قرار بدید لطفا
    تا کار دوستی که کمک میکنه سخت نشه
    ممنون

  • hefazat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲

    7i7GRiFFiN گفت:
    کد رو در تگ code قرار بدید لطفا
    تا کار دوستی که کمک میکنه سخت نشه
    ممنون

    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۵

    این خط رو حذف کنید
    <?php include(TEMPLATEPATH."/468.php");?>

  • hefazat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۰

    parselearn گفت:
    این خط رو حذف کنید
    <?php include(TEMPLATEPATH."/468.php");?>

    با این کار دیگه عکس ها رو نشون نمی ده؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.