سلام
لطفا یه افزونه نظرسنجی رایگان معرفی کنید که با نسخه 3.2.1 درست کارکنه . قبلا از چندتا استفاده کردم ولی با این نسخه درست کار نمیکنه و دکمه رای دادن اونها خاموشه
سلام
لطفا یه افزونه نظرسنجی رایگان معرفی کنید که با نسخه 3.2.1 درست کارکنه . قبلا از چندتا استفاده کردم ولی با این نسخه درست کار نمیکنه و دکمه رای دادن اونها خاموشه
espad گفت:
سلام
سلام دوست عزیز
از افزونه wp-polls استفاده کنید.
سلام دوستان من افزونه ی UPM Polls رو نصب کرم درست هم کار میکنه بر خلاف WP-Polls که هرکار میکنم رای نمیده اما یه مشکل دارم اینکه وقتی افزونه رو نصب میکنم محیط صفحه مدیریتم به هم میریزه یعنی همه چی از چپ میره به راست و برعکس. میخواستم ببینم میشه درستش کنم؟ راهی وجود داره؟
vahidfa گفت:
سلام دوستان من افزونه ی UPM Polls رو نصب کرم درست هم کار میکنه بر خلاف WP-Polls که هرکار میکنم رای نمیده اما یه مشکل دارم اینکه وقتی افزونه رو نصب میکنم محیط صفحه مدیریتم به هم میریزه یعنی همه چی از چپ میره به راست و برعکس. میخواستم ببینم میشه درستش کنم؟ راهی وجود داره؟
من WP-Polls رو دارم روی ورژن 3.2.1 هم استفاده می کنم از زمان 3.0.1 تا حالا
خیلی هم عالی کار میکنه
این مشکلی هم که میگی برای اینه که افزونه ای که استفاده می کنی فارسی نیست و خودش اجبارا چینش صفحه مدیریت رو از rtl بیرون میاره و به شکل نسخه انگلیسی میکنه
من افزونه رو دانلود می کنم اگر تونستم کاری انجام بدم میزارم اینجا
ولی قول قطعی نمیدم چون برنامه نویسی بلد نیستم