انجمن


مشکل با تغییر ‍پیوند یکتا  (۱۷ نوشته)

  • p30help

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۷

    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی،
    یک سوال داشتم خدمت شما عزیزان
    من اومدم در بخش تنظیمات پیوند یکتا ، گزینه ی دوم یعنی استفاه از تاریخ و اسم رو استفاده کردم ، حالا در صفحات سایتم مشکلم این هست که عکس هدرم نمی یاد و علامت ضربدر میزنه ، در صورتی که این مشکل در صفحه ی اصلی وجود نداره ، چرا اینجوری شده ؟؟؟؟

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۷

    فکر کنم مربوط به این کد از پوستتون باشه

    <img border="0" src="wp-content/themes/simplified-10/images/ba.gif" width="877" height="137">

    آدرس عكس رو بهتره از طريق

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ba.gif" width="877" height="137">

    بگزاريد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۸

    اين قطعه كد يادم رفت بگم در فايل header.php پوسته تون هست :-?

  • p30help

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۳

    آقا ایول
    کاملاْ درست شد، شرمنده کردی ما رو فتیر
    دستت درد نکنه

  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۵

    من این مشکل رو دارم
    با این تفاوت که کل عکسهای سایتم به غیر از صفحه اول لود نمیشه .. و قالب مشکلی نداره

    و ناچارم با همون پیوند یکتای عددی فعلا بسازم
    چه جوری تغییرش بدم ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • jamal291

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۳

    با سلام خدمت شما عزازان.
    بنده همین مشکل رو دارم با این تفاوت که هیجی از سایتم بالا نمی یاد. و خطای 404 میده...
    نه تنها این نوع از پیوند یکتا بلکه همه نوعش رو امتحات کردم ولی درست نشد و هیچ کدوم از صفحات سایت رو به غیر از صفحه ی اول نشون نمیده..
    لطفا کمک کنید. چون خیلی گشتم ولی جوابی نگرفتم...

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۲

    jamal291 گفت:
    با سلام خدمت شما عزازان.
    بنده همین مشکل رو دارم با این تفاوت که هیجی از سایتم بالا نمی یاد. و خطای 404 میده...
    نه تنها این نوع از پیوند یکتا بلکه همه نوعش رو امتحات کردم ولی درست نشد و هیچ کدوم از صفحات سایت رو به غیر از صفحه ی اول نشون نمیده..
    لطفا کمک کنید. چون خیلی گشتم ولی جوابی نگرفتم...

    از مقادیر پیشفرض htaccess. استفاده کنید مشکل حل می شه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - jamal291
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۵

    من هنوزم مشکل لود نشدن تصویر رو دارم !!

    مشکل از ادرسه ...
    مثلا ادرس زیر رو در نظر بگیرید : من این ادرس رو در منبه یا همون url تصویر میزارم

    file/pictures/subtitle/hurricane_venus.jpg
    پیوند یکتا پیشفرضه و فرقی نکرده و عکس با این ادرس لود میشه

    http://www.kwonboa.cz.cc/file/pictures/subtitle/hurricane_venus.jpg

    اما وقتی پیوند یکتا رو به صورت زیر در میارم :

    /%category%/%postname%

    عکسها دیگه لود نمیشه و ادرس عکس به این صورت میشه :

    http://www.kwonboa.cz.cc/translate/subtitle_music_video/file/pictures/subtitle/hurricane_venus.jpg

    مشخصا اگه translate/subtitle_music_video/ به ادرس اضافه نشه عکس به خوبی لود میشه

    حالا باید چیکار کنم تا درست شه ؟؟

    در ضمن عکسها رو من کجا باید اپلود کنم که وقتی ادرس سایتم عوض میشه بازم لود بشه ؟

    لطفا جواب بدین 4 ماه گذشته !

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

    دوست عزیز شما دقیقا کجا عکسها رو میزارید .؟ اگه توئ قالب یا جایی که امکان گذاشتن پی اچ پی هست میزارید به اول آدرس هاتون دستور زیر رو اضافه کنید :

    <?php bloginfo('url'); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴

    نه عزیز من اخه این چه حرفیه !

    بقیه کجا میزارن ؟؟ منم همونجا !
    میگم کل عکسها .. بین پست ها ...بالای پست ها .. خود پست ها .. هر جا که بگی غیر از صفحه اول !
    خوب بود متن من رو کامل میخوندید تا منظورم بفهمید !!

    لطفا به این ادرس سایتم برید تا متوجه شید !!
    http://www.kwonboa.cz.cc/translate/subtitle_music_video/%d8%b2%db%8c%d8%b1%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3-hurricane-venus#comment-83

    در اخر از کمکتون ممنونم !

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۸

    حالا یه چیزی به ذهنم رسید . شما یه شور کد shortcode ایجاد کنید که آدرس سایتتون رو فراخونی بکنه و بعد توی پست هاتون اول آدرس تصاویر ، اون شورت کد رو بزارید . شاید درست شد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

    منظورتون رو واضحه تر بگین ! شرت کاد چیه و چه جوری درستش کنم !
    اصلا نفهمیدم منظورت چیه !

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰

    shortcode
    جستجو هم بکنید .
    http://forum.wp-persian.com/topic/11794#post-68630
    و
    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=shortcode

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۰

    والا من از این شرت کاد چیزی نفهمیدم ... تو اون پست ها که همش یه سری کد بود ... مصطفی هم نوشته بود استفاده ازش اسونه ....

    جستوجو هم کردم ... غیر از یه سری افزونه هیچی ندیدم !
    من نمیدونم مال من چرا اینجوری شده واقعا !! مگه بقیه پسوند یکتا عوض نمیکنن .. !! همیشه واسه ما یا باده یا بارون !!

  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۱

    با سلام
    منم پیوند یکتا رو تغییر دادم
    ولی در قسمت تازه ترین مطالب مشکل پیدا کرد
    در صفحه ی اول سایت درسته اما در داخل مطالب فقط
    دو مطلب اخیر رو نشون میده

    لطفا در این زمنیه راهنمایی نمایید.

    با تشکر

  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۰

    http://www.alihm.ir/wordpress/permalinks-migration-farsi/

    موفق باشید

  • h.farkoush

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

    سلام . وقت همگی بخیر
    وقتی پیوند یکتا رو از حالت پیش فرض به نام پست تغییر میدم خطا میده
    "شما اکنون باید web.config خود را به‌روز کنید"
    و بصورت علامت سوال نشون میده ( با اینکه نامک ها رو تبدیل به انگلیسی شده)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.