انجمن


نصب وردپرس روی لوکال هاست  (۱۱ نوشته)

  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۱

    سلام
    لینک "نصب ورد پرس" تو صفحه "نصب ورد پرس روی لوکال هاست" چیزی رو نشون نمیده میشه یه لینک جدید بزارین که باز شه...ممنون میشم کمکم کنید..

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

    سلام
    لینک باز می شود اگر باز نشد کنترل + f5 رو بزنید
    http://codex.wp-persian.com/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-localhost/
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵

    1) من فکر میکنم منظور من رو متوجه نشدین خود صفحه "نصب وردپرس روی لوکال هاست" باز میشه اما لینک "نصب ورد پرس " پیغام میده که صفحه پیدا نشد.....
    2) تو مرحله ای که میخوام ورد پرس رو نصب کنم یعنی زمانی که تو IE مینویسم localhost/wordpress این پیغام رو میده:
    Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in C:\AppServ\www\wordpress\wp-settings.php on line 32
    البته من فایل ورد پرس رو ازحالت زیپ خارج کردم و فایل config رو هم ویرایش کردم و توی مسیرappserv/www قرار دادم...

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸

    سلام

    http://codex.wp-persian.com/%D8%B2%D9%85%D9%BE-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA/

  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵

    اما دوباره همون ارور رو میده...خواهشا واضح توضیح بدین ....

  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸

    چرا کسی جواب نمیده؟ چرا ارور میده؟...

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۴

    سلام
    نرم افزار رو کامل نصب کردید؟
    در مرحله نصب در این قسمت (عکس پنجم) name رو localhost قرار دادید؟
    دیتابیس ساختید؟
    وقتی پوشه وردپرس را در شاخه www قرار می دهید پوشه وردپرس نامش هر چه باشد باید در مرورگر وارد کنید
    و این که در پوشه www و بعد وقتی پوشه wordpress را باز می کنید باید فایل های وردپرس وجود داشته باشه نه یک پوشه دیگر که با باز کردن آن فایل های وردپرس رو ببینید .
    موفق باشید

  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۶

    آره تمام این مراحل رو درست رفتم به ترتیب و دقیق، اما همچنان همون مشکل رو دارم..
    البته تو لوکال هاست برا ساخت دیتابیس فقط اسم دیتابیس رو انتخاب کردم ، پسورد و اسم کاربری رو تو فایل کانفیگ ویرایش کردم...آخه تو لوکال هاست همچین گزینه هایی نبود...
    من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی تو لوکال هاست "خروج" رو میزنم اسم کاربری و پسورد رو وارد میکنم پیغام میده که اشتباهه...برا همینه که نمیتونم خارج شم...

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰

    سلام
    در wp-config.php
    در قسمت DB_NAME نامی که در دیتابیس ساختید رو وارد کنید
    در قسمت پسورد پسوردی که در قسمت نصب وارد کردید
    و user رو root قرار بدین

    من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی تو لوکال هاست "خروج" رو میزنم اسم کاربری و پسورد رو وارد میکنم پیغام میده که اشتباهه...برا همینه که نمیتونم خارج شم...

    کجای لوکال هاست رو می فرمایید
    وردپرس رو نصب کردید؟

  • Samira

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۷

    آره همه اینارو درست وارد کردم...
    هنوز وردپرس نصب نکردم....منظورم از لوکال هاست، همون صفحه ای که بعداز نصب appserv واردمیشیم اسم دیتابیس رو وارد میکنیم..

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۷

    Samira گفت:
    آره همه اینارو درست وارد کردم...
    هنوز وردپرس نصب نکردم....منظورم از لوکال هاست، همون صفحه ای که بعداز نصب appserv واردمیشیم اسم دیتابیس رو وارد میکنیم..

    سلام
    اگر http://localhost می تونید بشید دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه
    شاید پوشه وردپرسی که در شاخه www ریختید دو پوشه در هم باشه
    وگر نه با زدن آدرس http://localhost/wordpress/ به صفحه نصب منتقل می شوید
    با مرورگرهای مختلف امتحان بفرمایید
    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.