انجمن


فارسی کردن قالب طراحی شده با ارتیستر  (۹ نوشته)

  • mkk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱

    سلام خسته نباشین
    من یه قالب با ارتیستر طراح کردم و همش رو فارسی کردم الا Home که در نوار افقی است
    از کجا باید این رو تغییر بدم هر جا تو کد ها گشتم نبود
    http://hozekosar.com/

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۴

    این فقط homeش فارسی نشده؟‌ :دی
    باید توی header.php باشه. از ابزار فایندر استفاده کن. کنترل+اف

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mkk
  • mkk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۹

    تمام فایل هایی که توی ویرایشگر هست رو نگاه کردم نیست
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    ممنون

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۸

    خب دادا ما چطور میتونیم کمک کنیم؟ باید فایل php رو دید نه خود سایت. header.php رو اینجا قرار بدید تا کمک کنیم.

  • mkk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۷

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); ?></title>
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" type="text/css" media="screen" />
    <!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
    <!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
    <?php if(WP_VERSION < 3.0): ?>
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php printf(__('%s خوراک مطالب', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php printf(__('%s خوراک اتم', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
    <?php endif; ?>
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <?php if (is_file(TEMPLATEPATH .'/favicon.ico')):?>
    <link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/favicon.ico" />
    <?php endif; ?>
    <?php
    remove_action('wp_head', 'wp_generator');
    wp_enqueue_script('jquery');
    if (is_singular() && comments_open() && (get_option('thread_comments') == 1)) {
     wp_enqueue_script('comment-reply');
    }
    wp_head();
    ?>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
    </head>
    <body <?php if(function_exists('body_class')) body_class(); ?>>
    <?php
    ob_start();
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۲

    اگر ممکنه تمام قالب رو بفرستید. معمولن باید در هدر بشه ولی نیست. برام ایمیل کنید. از طریق سایتم تماس بگیرید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mkk
  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۴

    داداش این اصلن ربطی به فارسی کردن قالب نداره. یا رو لوکال مشکل داره یا یک تابع پوسته‌ت کار نمی‌کنه که در این‌باره من نمی‌تونم کمک کنم. پوسته رو که نصب کردید تو پیشخوان برید و نمایش>Theme Option رو باز کنید
    اونجا Home رو میبینید. به هرچیز دیگه که می‌خواید تغییر بدید. رو لوکال من تست کردم ند! شاید با لوکال نمیشه! درکل آرتیستر رو به کسی پیشنهاد نمی‌دم!
    در مورد بهینه سازی css هم که گفتید من نمی‌تونم کمک کنم ولی اینم از اون دلایلیه که آرتیستر رو پیشنهاد نمی‌دم!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mkk
  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۳

    منم همین مشکل رو داشتم اما حل نشد!
    اتفاقا من کدش رو پیدا کردم توی همون هدر بود اما هر کاری کردم فارسی نشد!
    منم یه کلک دیگه زدم گرفتم کد رو پاک کردم و از قسمت صفحات یک پیج با نام فارسی درست کردم که لینکش مثل همون home همونجا قرار میگیره وبا افزونه page to link آدرس خانه رو بهش دادم !!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mkk
  • bab_fatboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۱

    فایل زبانی که ترجمه کردی رو می دی؟؟؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.