Arash.Goodarzi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۶
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۱
سلام دوستان
به دلیل انتقال به هاست جدید و همینطور، مشکلات بروز نشدن وردپرس مجبور شدم وردپرس جدید رو با دیتابیس قبلی نصب کنم و چون پلاگین ها توی آپدیت مشکل ساز بودن و غیرفعال کردن هم جواب نمیداد، مجبور شدم همه رو پاک کنم و از اول نصب کنم.
سوالم اینه که سایت من 1500 تا مطلب داره، من الان نقشه سایت رو نصب کردم، آیا این 1500 تا مطلب میره توی نقشه سایت من ؟ یا مطالبی که از این به بعد پست میکنم فقط توی نقشه سایت میره؟
Ʀεƶα
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱۱
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۴
Arash.Goodarzi گفت:
سلام دوستان
به دلیل انتقال به هاست جدید و همینطور، مشکلات بروز نشدن وردپرس مجبور شدم وردپرس جدید رو با دیتابیس قبلی نصب کنم و چون پلاگین ها توی آپدیت مشکل ساز بودن و غیرفعال کردن هم جواب نمیداد، مجبور شدم همه رو پاک کنم و از اول نصب کنم.
سوالم اینه که سایت من 1500 تا مطلب داره، من الان نقشه سایت رو نصب کردم، آیا این 1500 تا مطلب میره توی نقشه سایت من ؟ یا مطالبی که از این به بعد پست میکنم فقط توی نقشه سایت میره؟
سلام دوست عزیز
اگر از افزونه ی Google XML Sitemaps استفاده میکنی فقط مطالبی که بعد از نصب افزونه ارسال میکنی توی نقشه سایت میره
ولی شما میتوانید برای ساخت نقشه ی مطالب قدیمی تر از افزونه ی Google Monthly XML Sitemap استفاده کنید
موفق باشید