انجمن

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۰۲:۴۳

    با سلام

    چطور میشه تعداد بازدید از هر مطلب رو جلوی همون مطلب نشون بده تا هم ما و هم افرادی که از سایت بازدید می کنند بدونند که از یک مطلبی که نوشتیم چه تعداد بازدید میشه و حتی بالاترین بازدید از مطالب سایت رو در گوشه ای نشون بده مثلا پربازدید ترین مطلب، مثل سایت های خبری و بعضی سایت های نیوکی

    با تشکر

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۳

    http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postviews.html

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۹

    با سلام
    آقا نوید جان من اینو روی وردپرس نصب کردم قبلا هم ورژن ۱.۲۰ رو نصب کرده بودم
    ولی موضوع اینه که بعد از اینکه افزونه رو فعال می کنم هیچ اتفاقی نمی افته اصلا نمی دونم که بعد از فعال کردن افزونه چی کار باید بکنم

    تعداد بازدید ها رو نشون نمیده

    میشه یه توضیحی بفرمایید که بعد از فعال کردن افزونه چطور کار می کنه

    ممنونم

  • babak220

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۴

    دوست من شما ابزارک رو از قسمت نمایش اضافه می‌کنید؟

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۷ - ۰۳:۳۳

    نه اینجور نیست چون این کار رو کردم و فقط در ستون سمت راست مطلبی که بیشترین تعداد نمایش رو داشت نشون میده

    من می خوام جلوی هر مطلب تعداد نمایش اون مطلب رو نشون بده

    امیدوارم که منظورمو تونسته باشم که درست بیان کنم تا دوستان هم متوجه بشن و بتونن کمکی بکنند

    یا علی

  • alishahbazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۵

    اساتید من هم به این ابزار نیاز دارم.

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۹

    ميري تو همون لينكي كه نويد داد بعدش قسمت Usage رو ميزني.
    كد مورد نظر رو در قسمتي كه مي خواي بازديد هر مطلب نشون داده بشه ميذاري.
    يعني تو فايلهاي home.....index...single تو اينا.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۰

    هر جا که می خواین تعداد بازید های مطلب به نمایش در بیاد باید دستور زیر رو به پوستتون اضافه کنید :
    <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>`

  • ahmad1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۸

    ما كه هر كاري كرديم نشد. اگه ميشه خودتون دقيق تر بگيد چي كار ميشه كرد.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۷

    توی صفحه اول می خواین بزارید ؟ دقیقا کنار عنوان ؟

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۴

    میشه بگید خود شما کجا قرار دادید و یک نمونه یعنی کد های اون رو ارسال کنید. :?
    در کل ممنون از پشتیبانی خوبتون.

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۷

    من نصبش کردم کار سختی نبود ;-)
    فقط رفتم و دنبال کد زیر گشتم.
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    و دستور زیر رو در بهترین جا قرار دادم البته پلاگین رو قبل از این کار ها فعال کرده بود :D ( پلاگین فعال نبود )

    <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>

    کار کرد و فوقولاده بود فقط یک جا نوشته 4 views ببینم کسی قبلا این پلاگین رو فارسی نکرده یا اگر نکرده چه جوری میشه این views رو تغییر داد. ~X(

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۰

    دست درد نکنه آقا نوید توی قسمت افزونه قبلا قرار داده بودید. :-)
    در کل ممنون از شما @},-

  • shayanboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۶

    نصب کردم . انگلسی هست . و اصلا کانتر نمیندازه.
    :-?
    چیکار کنم ؟ فارسیش هست ؟ چیکار کنم فارسی بشه ؟
    View
    بازدید
    من کدی که آقا نوید گفت رو گذاشتم تو Index.php قالب .
    ؟

  • mahdi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۵

    shayanboy گفت:
    نصب کردم . انگلسی هست . و اصلا کانتر نمیندازه.
    :-?
    چیکار کنم ؟ فارسیش هست ؟ چیکار کنم فارسی بشه ؟
    View
    بازدید
    من کدی که آقا نوید گفت رو گذاشتم تو Index.php قالب .
    ؟

    نسخه ترجمه شده این افزونه:
    http://plugins.wp-persian.com/wp-postviews/

  • shayanboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۴

    فارسی رو هم نصب کردم اما .... هنوز ؟ انگلیسی هست که :-? :-?

درباره‌ی این موضوع