انجمن

چرا این قدر ضعیف و بی مسول هستید.  (۱۵ نوشته)

• AhrimanSefid

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۲

چرا این قدر ضعیف و بی مسول هستید.
    واقعا چرا؟
    من بیشتر 5 پست زدم و حتی دیگرانی رو دیدم که بیش از 20 پست زدن که هنوز بعد 1هفته پاسخ داده نشد.
    مشکل کجاست؟
    بلد نیستید یا ؟؟؟/

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    TopMag - Download Program - amirabar
  • Parsa

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۱

من الان پستهاي شمارو نگاه كردم براي پاسخ به شما
    سوالات شما عمدتا تكراري هست. كه اين مسئله در بين كاربران جديد مشهودتر هست

http://forum.wp-persian.com/topic/15731
    توابع مورد نظري كه براي تصوير در اين تاپيك قرار داديد. لازم بود جستجو كنيد در انجمن تا چندين مدل نمايش داده ميشد

http://forum.wp-persian.com/topic/15574
    اينجا افراد html آشنايي دارند. ولي گاهي وقت ندارند. يا مثله من اين جور مباحث رو مربوط به وردپرس نميدونند چون حوزه پوسته مربوط به توابع پوسته ميشه نه طراحي html

http://forum.wp-persian.com/topic/15667
    دقيقا چنين سوالي رو من دهها بار جواب دادم. جستجو كنيد: wp_query

http://forum.wp-persian.com/topic/14412
    اين تاپيكتون جوابش از قبل معلومه. اشكال از قالب هست. بهتره براي شروع از فريمورك قالب استفاده كنيد. جستجو: wordpress framework

http://forum.wp-persian.com/topic/14555
    اين سوالتون رو دو بار مطرح كرديد. و جوابش هم مربوط به html هست نه وردپرس

http://forum.wp-persian.com/topic/14199
    شخصا فكر كنم در مورد فيد 5 پست دادم. لازم بود جستجو كنيد. جستجو: rss , feed

http://forum.wp-persian.com/topic/14018
    اينم html. در انجمنهاي طراحي وب سوال ميكرديد. يك روزه به جواب ميرسيديد

http://forum.wp-persian.com/topic/14042
    درخواست قالبهاي تجاري اينجا ممنوعه. و قالبهاي عمومي را ميتوانيد در تاپيك مورد نظر درخواست كنيد

باقي تاپيكها هم قديمي هست. اهميتي نداره

شايد واسه مني كه فردا امتحان دارم هم سخت باشه كه بيام به بعضي از سوالات پاسخ بدم، ولي ميام چون دوست دارم به ديگران كمك بشه
    در پايان قوانين را رعايت كنيد. به ديگران احترام بگذاريد.

amirsaam - Morteza - kheirabadis - pishva - amirabar - امین
  • AhrimanSefid

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۹

قالب و طراحی که هیچ ،من درباره سوالات که نمی دانم و برای من و شاید خیلی های دیگه سخت باشه و برای شما آسون باشه.
    از این طرف بردن یا جابجا کردن نتونستم کمک خواستم وقتی نمی شه میام اینجا و چیزی که نیاز داریم رو در خواست می کنیم حال نمی دانم چرا جوابی گرفته نمی شه.
    همش جستجو کنید خیلی جالب شما جستجو کن لینک بدید.
    بد هم شما چرا ناراحت می شید من هم مثل دیگران انتظار دارم یک جواب درست یا حداقل یک راهنمایی درست بهم بشه که تا به الان نشد.

amirabar
  • hamed-sepehr

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

منم خودم تقریبا با این دوستمون موافقم و خودمم میخواستم تاپیکی شبیه این بزنم.

به نظر من یکی از دلایل میتونه این باشه که شما هر وقت میای تو فروم برای مثال فقط 30پست آخر رو میبینی. درحالی که ممکنه از آخرین لاگین شما تا الآن 60تا پست زده شده باشه. بنابراین شما نمیتونی 30تا پست رو ببینی.
    علاوه بر اون یکی از کارهای خیلی خوب برای پاسخ گرفتن اینه که هر وقت کسی توی یک تاپیک پستی رو میزنه نفر بعدی که میاد و توی اون تاپیک پست میزنه با ایمیل به فرد اول اطلاع داده بشه که کسه دیگه‎ای هم توی اون تاپیک نظر داده. که البته الآن که نگاه کردم این گزینه وجود داشت ولی فکر کنم به احتمال زیاد خیلی‎ها متاسفانه اون رو غیر فعال کردن :(
    و یه نکته دیگه این قانون هستش:

مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.

با کمال احترام به مدیران من قصد توهین بهشون رو ندارم ولی این قانون به نظر بنده یعنی مدیران چیزی بلد نیستند!! و اینجوری کل انجمن میره زیر سوال، آخه کسی که تو زمینه وردپرس مهارت نداره چرا باید بیاد اینجا و مدیریت کنه؟

بذارین از یک فروم دیگه براتون مثال بزنم. فروم رپیدلیچ پارسی. این فروم رو مثال زدم چون خودم یکی از مدیرانش هستم. شما وقتی میخوای توی این فروم مدیر بشی باید یه مدتی فعالیت کنی تا به عنوان کاربر فعال توی اون فروم شناخته بشی. بعد هم مدتی رو به عنوان کاندید مدیریت با داشتن تعدادی امکانات مدیریتی بگذرونی. بعد مدیرت میکنن. این یعنی شما میتونی حداقل در یک زمینه توی اون فروم کاملا اعضا رو ساپورت کنی. و درضمن مدیران موظف هستند تا هر روز مدتی رو صرف چک کردن فروم بکنن تا اینجوری سوالی بی جواب نمونه و اینجوری بیشتر از 99% سوالها جواب داده میشن درحالی که توی این فروم.....
    خود ادمین سایت هم هر روز مدت زیادی رو توی فروم هست و خودش تا حد زیادی مشکلات رو برطرف میکنه. در حالی که توی اینجا اگه اشتباه نکنم آقای گناهکار ادمین هستن و من واقعا فکر نکنم تا حالا در مجموع از ایشون 5تا پست دیده باشم.
    من نمیدونم توی این فروم بر چه اساسی مدیران انتخاب میشن ولی امیدوارم اون جور که فکر میکنم الکی نباشه.

یه نکته دیگه هم اینکه مدیران به نظر من خیلی الکی تاپیک‎ها رو قفل میکنن و بعضا به سوال هم دقت نمیکنن. مثال از خودم میزنم. این دوتا تاپیک رو به ترتیبی که گذاشتم نگاه کنید:

http://forum.wp-persian.com/topic/12123
    http://forum.wp-persian.com/topic/12127

اگه دقت کنین با توجه به جواب‎های آقای سعید فرد ایشون میدونستن که جوابی که دادن اون چیزی که من میخوام نیستش. ولی جواب دادن و درست بعد از جواب ایشون اون تاپیک قفل شد! درضمن منم عقلم میکشه که وقتی فرومی رو به این عزمت میبینم قبل از مطرح کردن یک سوال حتما یه سرچی بزنم.

یه نکته کوچولو دیگه هم اینکه افرادی که میگن برین تو فلان تاپیک جوابتون هست لطفا رو سوال هر دوطرف دقت کنن واقعا هردوتا سوال مثل هم هستن بعد بگن که جوابتون فلان جا داده شده.

ببخشید اگه بعضی جاهای نوشتم به موضوع ربطی نداشت ولی این حرفا تو دلم مونده بود و دنبال جایی برای گفتنشون بودم و اینجا گفتمشون. اگه بعضی جاها رو هم اشتباه کردم لطفا بهم بگین چون من واقعا هنوز خیلی تازه واردم تو این فروم.

ببخشید سرتون رو در آوردم و نوشتم طولانی شد. ولی به عنوان یه کاربر وردپرس احساس کردم که گفتن این نکات برای پیشرفت این انجمن لازمه.

Oomid Fix - amirabar
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۷

درود؛

دوستان زیاد سخت نگیرید، همینی هم که هست شکر کنید :) بخدا جدی می‌گم... همینی هم که هست شکر کنید! باز هم افرادی هستند که بدون چشم‌داشتی دارن به دیگران کمک می‌کنند، این فروم 3 سال همینطور بوده و هست و خواهد بود. بنده هم از این حرفا زیاد زدم ولی خب... شما وابدین، ول کنین...

به نظر من یکی از دلایل میتونه این باشه که شما هر وقت میای تو فروم برای مثال فقط 30پست آخر رو میبینی. درحالی که ممکنه از آخرین لاگین شما تا الآن 60تا پست زده شده باشه. بنابراین شما نمیتونی 30تا پست رو ببینی.

دوست من، همین که این آخرین ارسال‌ها گذاشته شد خودش کلی‌ه!!! همین هم انقدرر ما اصرار کردیم!

بی‌خیال شین دوستان عزیز، به جای ایجاد تاپیک اول جستجو کنید، 65 درصد تاپیک‌ها با جستجو برطرف می‌شه!

به هر حال زیاد سخت نگیرید، صحبت کردن خوبه مخصوصاً سازنده باشه، انتقاد و یا پیشنهادی هم دارین مطرح کنین، ولی منتظر پاسخ و عمل و تغییر نباشید! بخدا جدی می‌گم، منتظر نباشید، همین!

این تاپیک رو بخونید می‌فهمید بنده چی می‌گم:

http://forum.wp-persian.com/topic/9215/page/2#post-80899
    ۶ ماه پیش :)

ارادتمند

Parsa - hamed-sepehr - Oomid Fix
  • hamed-sepehr

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

آخه دوست عزیز این سایت حداقل برای ایرانی‏ها مرجع وردپرس و مشکلاتشون هست. شما صفحه اول این سایت این نوشته رو میبینید:

وردپرس نرم‌افزاری تحت وب است که می‌توانید از آن برای ساختن سرویس وبلاگدهی، وبسایت یا وبلاگی زیبا و قدرتمند استفاده کنید. مایلیم با افتخار اعلام کنیم که وردپرس باارزش و مجانی است.
    هسته‌ی نرم‌افزاری وردپرس توسط هزاران داوطلب نوشته شده و گستردگی افزودنی‌ها، پوسته‌ها، مستندات و پشتیبانی این سامانه مدیریت سایت در آن حد است که آن را برای مدیریت هرگونه وبلاگ یا وبسایت با امکانات متنوع سازگار نموده.
    هدف گروه وردپرس فارسی ارایه خدماتی است تا وردپرس را به‌یک ابزار مناسب برای کاربران فارسی‌زبان جهان تبدیل کند. بیش از ۳۰ هزار نفر در دنیا از وردپرس فارسی برای برپا کردن خانه‌های اینترنتی خود استفاده می‌کنند. — پیوستن شما به این خانواده، باعث افتخار همه‌ی ماست.

خب این انجمن که با وردپرس درست شده باید این مطلب (قدرت وردپرس) رو نشون بده. من خودم کسی رو میشناسم که از مدیران اینجا متنفره حاظره بمیره ولی پاشو دیگه تو این انجمن نذاره. این یعنی چی؟ این یعنی این انجمن بیشتر داره ضعف‎ها و مشکلات وردپرس رو نشون میده. و این واقعا جای تاسف داره.

• ~> Mr.vAhiD.DI <~

آفلاین
    عضو فعال
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

بنده اصلاً این حرف رو کتمان نکردم و نمی‌کنم، ولی می‌گم همینی که هست، از این بهتر نشده، نمی‌شه و حالا حالاها نخواهد شد :) همین... از این ساده‌تر نمی‌تونم بیان کنم...

ارادتمند

hamed-sepehr
  • amirsaam

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

متاسفانه دارم می‌بینم که دارید بی‌خود و بی‌دلیل و بدون هیچ‌گونه آگاهی از اینکه وردپرس چیه و انجمن پشتیبانی وردپرس چطوریه برهمه ایراد می‌گیرید...!
    دوست عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردید، آقا پارسا کامل جواب شما رو داد! چیزهایی که شما گفتید تو تاپیک‌هاتون و می‌گید که جوابی نگرفته واسه اینه که شما می‌خواید از پایه‌ی صفر خودتون همه کاری بکنید و انتظار دارید همه‌گی شما رو همراهی کنن و شما تا به نتیجه نرسیدید از رفرش کردن صفحه‌ی تاپیک شما دست برندارن! دوست عزیز اولن باید کل HTML آگاهی داشته باشید و با css آشنایی داشته باشید. سپس بیاید و پوسته‌تون رو اونطوری ک می‌خواید تغییر بدید. اگر نمی‌تونید و وقتش رو ندارید خب بدید براتون طراحی کنن! در ضمن مستندات وردپرس.ارگ مرجع کاملیه! جستجو هم مرجع کامل‌تری! بنده دو ماه پیش با وردپرس فارسی آشنا شدم. شناس‌نامه‌ی من رو ببیندید. از تاپیک‌هام چندتاشون سوالیه؟ در کل چندتان؟ باور کنید جستجو کردن خیلی سخت نیست! بهتر از اون وقتیه که با جستجو به پاسخ می‌رسید!
    اینجا هیچکس در قبال کسی مسئول نیست! می‌گید چرا؟ معلومه دوست عزیز! شما برید و انجمن‌های پشتیبانی دیگه رو ببینید، همه‌گی و بدون استثنا منبع درآمد قوی + وقت کافی برای پشتیبانی + تعداد زیادی متخصص دارن!
    اینجا جایی نیست که بگید حتمن باید کسی که اینجا رو ساخته (مثلن جناب گناهکار ، رضا معلمی عزیز و ...) پاسخگوی شما باشن! هر کدوم از این عزیزان درگیری‌های خودشون رو دارن! درس و مشغله‌ی کاری و ... دخیلن تو این مشکله! وردپرس فارسی شغل این عزیزان نیست که بخوان کل وقت خودشون رو روش بزارن!

هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع می‌باشد.

آیا این عزیان خودشون این قانون رو زیر پا گذاشتن؟ آیا تا بحال به کسی از ما گفتن که وردپرس فارسی داره هاستینگ مخصوص راه میندازه که تخصص وردپرس داره و شما باید از ما هاست بگیرید؟

آقا حامدی که می‌گید چرا مدیران پاسخگو نیستند! آیا این آقایان سمتی بجز کلیددار و ناظم دارن تو انجمن؟ ببینید مشکل اینه که من و شما فکر می‌کنیم چون واسه هر انجمن یک مدیر انتخاب نشده باید این دوستان پاسخگوی ما باشن! باور کنید مشکل اینه که بی‌بی‌پرس جای مانور کافی نداره که این کار رو بکنن و من‌وشما فکر می‌کنیم که واسه هرچیزی باید گناهکار یا دوستان دیگه‌ای مثه اقا مصطفا یا آقا مرتضا و آقا نوید و ... بیان و جواب بدن! کمی با بی‌بی‌پرس دست و پنجه نرم کنید می‌فهمید که مثه انجمن‌سازهای دیگه نیست!
    در ضمن اقا حامد این انجمن بر پایه‌ی بی‌بی‌پرس‌ه نه وردپرس! اینا خیلی فرق دارن باهم! انجمنی که بر پایه‌ی بی‌بی‌پرسه نمی‌تونه نشانه‌ی ضعف وردپرس باشه! بلاگ یاهو بر پایه‌ی وردپرسه. ایا میشه گفت که چون بی‌بی‌پرس ضعیفه وردپرس هم ضعیفه؟!؟!؟!؟!؟

آقا نوید شما هم که باید بهتر از این چیزا خبر داشته باشید... حق میدم بهتون که زده بشید ولی باور کنید نمیشه...
    وبلاگ جناب گناهکار یکی دوماه یکبار به زور بروز میشه چه برسه به فعال بودن در انجمن و تغییرات اساسی که نیازمند حداقل یک هفته کار مداومه!

Parsa - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hamed-sepehr

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۷

حق با شماست و من تمام حرفاتون رو قبول دارم.

اینجا هیچکس در قبال کسی مسئول نیست! می‌گید چرا؟ معلومه دوست عزیز! شما برید و انجمن‌های پشتیبانی دیگه رو ببینید، همه‌گی و بدون استثنا منبع درآمد قوی + وقت کافی برای پشتیبانی + تعداد زیادی متخصص دارن!

من تو فرومی که خودم فعالیت میکنم به جرعت میتونم بگم متخصصاش انگشت شمارن. هر کی هم که سوال‎های بقیه رو جواب میده با استفاده از بخش آموزشیه سایت به سوالات بقیه جواب میده. در آمد آنچنان قوی هم ندان. مگه با 2تا بنر تبلیغاتی و هزینه‎های سنگین سرور دانلود چیزی هم باقی میمونه؟ فقط میمونه وقت. که اونم وقتی متخصصش نباشه اصلا اهمیت نداره.
    پس ببینید خود مدیریت و کاربرا هم خیلی مهم هستند. من میگم هردوتا هم اینجا عالین.
    برای در آمد هم مطمئن باشین اگه که توی این فروم تبلیغات قرار گرفته بشه و کاربرا هم بدونن که این تبلیغات برای پیشرفت هست مطمئن باشین که چیزی نمیگن تازه تشکر هم میکنن.
    برای موضوع جستوجو هم که گفتین حتما با سرچ جواب میگیرن بذارین اینو بهتون بگم، بخش مستندات وردپرس.ارگ همونطور که میدونین فیلتره و برای خیلیا مثه من امکان استفاده از فیلتر شکن وجود نداره چون سرعت به شدت میاد پایین. مستندات وردپرس فارسی هم من چند بار بهش سر زدم واقعا به دردم نخورد. به نظر من آموزشاش خیلی سطحین و اصلا برای آموزش خوب نیستن و بیشتر آدم رو سر در گم میکنه. شما هم که میگی با سرچ تونستی جواب سوالات رو بگیری مطمئنم که با زبان انگلیسی آشنایی داری (که هنوز خیلیا هستن که این آشنایی رو ندارن) اینترنت پرسرعت به همراه یک آنتی فیلتر خوب داری و همینطور از قبل با برنامه نویسی تحت وب آشنایی داشتی.

امیدوارم هم من تونسته باشم منظور شما رو فهمیده باشم و هم من تونسته باشم به خوبی منظورم رو رسونده باشم.

درضمن آقای گناهکار که کلیددار اینجا هستن میتونن اکانتشون رو به کسی که امکانش رو داره بدن تا اون فرد بیاد اینجا و تغییراتی رو توی این سایت ایجاد کنه.

البته منم کم کم دارم احساس میکنم که حق با آقا وحید هستش و باید واسه همینم خدا رو شکر کنیم!

~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Parsa

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۶

دانلود نگارش آفلاين مستندات

amirsaam - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Morteza
  • amirsaam

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۹

من تو فرومی که خودم فعالیت میکنم به جرعت میتونم بگم متخصصاش انگشت شمارن. هر کی هم که سوال‎های بقیه رو جواب میده با استفاده از بخش آموزشیه سایت به سوالات بقیه جواب میده. در آمد آنچنان قوی هم ندان. مگه با 2تا بنر تبلیغاتی و هزینه‎های سنگین سرور دانلود چیزی هم باقی میمونه؟ فقط میمونه وقت. که اونم وقتی متخصصش نباشه اصلا اهمیت نداره.
    پس ببینید خود مدیریت و کاربرا هم خیلی مهم هستند. من میگم هردوتا هم اینجا عالین.

ببینید دوست عزیز، شما از انجمن خودتون می‌گید که مدیر هستید بنده از انجمن‌های پشتیبانی سیستم‌های مدیریت محتوای دیگه! این دوتا خیلی باهم تفاوت دارن! اصلن مقاسه نکنید! انجمن‌های زیادی هستن که کاربرا حتی اگه متخصص نباشن می‌تونن با کمک چندین‌تا آموزشی که واسه تخصص اون انجمنه (به فرض مثال جیلبریک یا روت کردن آیفون یا اندروید!) براحتی می‌تونن به دوستان دیگه جواب بدن! این کارها عملین و بحث اینجا جدا!

برای در آمد هم مطمئن باشین اگه که توی این فروم تبلیغات قرار گرفته بشه و کاربرا هم بدونن که این تبلیغات برای پیشرفت هست مطمئن باشین که چیزی نمیگن تازه تشکر هم میکنن.

ببینید وردپرس فارسی هم سیاست‌هاش مثه خود وردپرس.ارگ‌ه! آیا تبلیغاتی تو وردپرس.ارگ دیدید؟ o_O
    نیوک انگلیسی رو ببینید. با نیوک فارسی مقایسه کنید. دقیقن یه سیاست، تبلیغات مختص و ...

برای موضوع جستوجو هم که گفتین حتما با سرچ جواب میگیرن بذارین اینو بهتون بگم، بخش مستندات وردپرس.ارگ همونطور که میدونین فیلتره و برای خیلیا مثه من امکان استفاده از فیلتر شکن وجود نداره چون سرعت به شدت میاد پایین. مستندات وردپرس فارسی هم من چند بار بهش سر زدم واقعا به دردم نخورد. به نظر من آموزشاش خیلی سطحین و اصلا برای آموزش خوب نیستن و بیشتر آدم رو سر در گم میکنه. شما هم که میگی با سرچ تونستی جواب سوالات رو بگیری مطمئنم که با زبان انگلیسی آشنایی داری (که هنوز خیلیا هستن که این آشنایی رو ندارن) اینترنت پرسرعت به همراه یک آنتی فیلتر خوب داری و همینطور از قبل با برنامه نویسی تحت وب آشنایی داشتی.

برای دسترسی به مستندات وردپرس.ارگ به غیر نسخه‌ی آفلاینی که پارسایی عزیز داد می‌تونید از پروتکل امن HTTPS استفاده کنید. حتمن نباید آنتی فیلتر داشته باشید.
    منظور بنده هم از جستجو گشتن تو سیاره‌ی وردپرس فارسی و جستجو در انجمن پشتیبانی البت با داشتن حوصله‌س!

درضمن آقای گناهکار که کلیددار اینجا هستن میتونن اکانتشون رو به کسی که امکانش رو داره بدن تا اون فرد بیاد اینجا و تغییراتی رو توی این سایت ایجاد کنه.

یکم بیشتر فکر کنید خودتون به حرفتون... O_o

البته منم کم کم دارم احساس میکنم که حق با آقا وحید هستش و باید واسه همینم خدا رو شکر کنیم!

راضی بودن رو باید با این تجربه کرد که سوالا منطقی باشن و هرچیزی رو به وردپرس ربط نداد. همچنین دوستانی مثه آقا وحید خودشونم فعالیت زیادی داشتن تو انجمن قبلن، این فعالیت کجا رفت؟
    درسته که جناب گناهکار کمتر هستن و خیلی کم می‌تونن به مسائل پشت صحنه‌ی اینجا برسن، ولی باید حق داد و خودمون آستین بالا بزنیم! اگر تخصصی دارید و می‌تونید که به پشت صحنه‌ی انجمن برسید، بسم‌الله... به
    info [at] wp-persian [dot] com
    ایمیل بزنید!

hamed-sepehr - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

آفلاین
    عضو فعال
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۴

درود؛
    امیر جان خوشحالم که تعصب خاصی نسبت به وردپرس دارین، خیلی عالیه و جای تحسین و تقدیر داره که وردپرس پارسی همچین افرادی رو تحت دامنه‌ی خودش داره...

در رابطه با این مسئله:

راضی بودن رو باید با این تجربه کرد که سوالا منطقی باشن و هرچیزی رو به وردپرس ربط نداد. همچنین دوستانی مثه آقا وحید خودشونم فعالیت زیادی داشتن تو انجمن قبلن، این فعالیت کجا رفت؟
    درسته که جناب گناهکار کمتر هستن و خیلی کم می‌تونن به مسائل پشت صحنه‌ی اینجا برسن، ولی باید حق داد و خودمون آستین بالا بزنیم! اگر تخصصی دارید و می‌تونید که به پشت صحنه‌ی انجمن برسید، بسم‌الله... به
    info [at] wp-persian [dot] com

بنده به بی‌ربط بودن و عدم سرچ کردن اشاره کردم که شما هم حق دارین بطور کامل و 100درصد :)

ولی ببینید این مبحث (عدم فعالیت) یه مبحث ساده و اجمالی نیست و نمی‌شه با چند جمله برطرف بشه، اما ببینید وقتی یه سری درخواست‌هایی که واقعاً لازم هست، گفته می‌شه و انجام داده نمی‌شه، خب طبیعتاً رغبتی برای کار کردن نمی‌مونه ... ببینید اگه اینطور نبود این افرادی که بنده می‌شناسم (و به دلیل زیادی اسامی نام نمی‌برم) خب چرا از انجمن جدا شدن؟ ... من همیشه این سوال برام مطرح بوده: به نظر شما چند درصد از افرادی که از وردپرس پارسی (که سطح معلوماتشون متوسط+زیاد) هست در همین انجمن فعالیت می‌کنند؟ پاسخ یقیناً کم هست... وردپرس پارسی سیاست جذب کاربر رو نداشته و نداره و تصمیمی بر اتخاذ این مسئله نداره!!! اگه از سایر انجمن‌ها از تبلیغات فاکتور بگیریم، انجمن‌هایی به اصطلاح دوستان اونور آبی User Friendlyتری هستند!

اصولاً بحث‌های زیادی بود که الان میلی برای بازگفت‌شون نیست... خیلی از مسائل و پروژه‌ها با شکست مواجه شد؛ نظیر مجله وردپرس و ... دلیل اصلی رو تقریباً در یک کلمه می‌شه گفت: رغبت (میل) ...

باز هم مشکلی نیست ... باز هم می‌گم همینی هم که در درسترس کاربران هست شکر کنند!...

ایشالله که توفیق روزافزون برای این فروم حاصل بشه... همین!

در کل ببخشید که پرحرفی کردم و وقت ارزشمندتون رو گرفتم و باعث خستگی چشماتون شدم...

ارادتمند - وحید دی‌آی

بدرود@};-

amirsaam
  • hamed-sepehr

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

بذارین بصورت خلاصه جواب بدم. من با جواباتون قانع شدم. ولی هنوز با اینکه اینجا فقط کلیددار و ناظم داریم یکم مشکل دارم. ولی به هر حال باید سرکرد... به قول آقا وحید خدا رو هم برای همین شکر کنین!

منم تخصصی ندارم وگر نه حتما خودم برای بهتر شدن این فروم دست به کار میشدم. ولی بازم خودم تلاشم رو میکنم که به وردپرسی‏ها تا اونجا که میتونم کمک کنم....

~> Mr.vAhiD.DI <~ - amirsaam
  • amirsaam

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۲

سلام بر شما...
    آقا وحید حق با شماست و حتی در همون تاپیکی که گفتید منم دیدم که چقد بی‌پاسخ موندن باعث شد دوستانی مثه شما رغبتشون کم شه. منم نمی‌تونم چیزی بگم، فقط اینو باید گفت باید خودمون آستین بالا بزنیم.
    فروم‌های اونور آبی هم ... باور کنید اینطور نیست که اونا بیشتر اهمیت میدن O_o
    خودم بارها تو انجمن بی‌بی‌پرس و وردپرس سوالی پرسیدم ولی کمتر از دو سه روز نبوده کسی بیاد پاسخی بده!
    فقط مجبورم بگم جستجو بهترین گزینه‌س...!

~> Mr.vAhiD.DI <~
  • علی سجاد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۹

سلام
    معمولا خیلی کم پیدا میشه که یک نفر یک مشکل داشته که بقیه نداشته باشن
    این انجمن 3 ساله فعالیت میکنه ؛ حتما به احتمال 90 درصد کسی قبل شما این مشکلو داشته سوال کرده جوابشو گرفته رفته !
    شما اگه تو انجمن سرچ کنید حتما به جواب میرسید اگه نرسید گوگل در خدمتتونه !
    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.