انجمن


کد جاوا!!!!!!!!!  (۱۵ نوشته)

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۹

    سلام چطور میشه یه کد جاوا اسکریت مثل کد زیر بذارم؟:
    <font color="#FF0000"><script language="Javascript">ccount_display('9')</script></font>

    خیلی لازم دارم جون من یه کاری بکنید :((

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۹

    سلام
    من سوالتان را دقیق متوجه نشدم
    اما برای تبدیل HTML به جاوا اسکریپ می توانید از سایت زیر استفاده کنید
    http://www.accessify.com/tools-and-wizards/developer-tools/html-javascript-convertor/
    و برای تبدیل جاوا اسکریپ به HTML از سایت زیر استفاده کنید
    http://www.java2html.de/

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۵

    ببینید این کد مربوط به یک کلیک شماره!
    می خوام بذارمش تو یکی از ‍‍پست ها....
    ولی وقتی می ذارم هیچی نشون نمیده

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۰۶:۰۶

    این کدها مربوط به افزونه ی شمارش کلیک روی مطالب هستند ؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۳

    برای استفاده از یک کد جوا اسکریپت در پوسته شما اول باید ان کد را در فایل header.php ریجستر کنید بعد تابع ان کد هر جای پوسته که لازم داشتید فراخوانی کنید و استفاده کنید !

    در مثالی که شما اورده اید تابع است ، شما یاید کد اسکریپت در فایلی که بالا گفتم ریجستر کنید تا وردپرس بفهمه این تابع یعنی چه و ...

    موفق باشید :-) ;-)

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۵

    اقا من از این چیز میزا حالیم نمیشه :D
    لطفا می کنید خودتون بذارید واسم؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۱

    خوب بهتر شما اگر تازه کار هستید از افزونه برای این کار استفاده کنید

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۵

    حالا نمیشه خودتون واسم بذارید؟ افزونه از کجا گیر بیارم؟
    راستی! یه سایت وردپرسی دیدم که توش لینک مستقیم گذاشته بود ولی کلیک ها رو هم میشمرد!!! واقعاً چطوریه؟؟
    میشه این افزونه رو معرفی کنید؟

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۰

    از افزونه ی WP-PostViews استفاده کنید
    برای دریافت به آدرس زیر بروید :
    http://plugins.wp-persian.com/wp-postviews/

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۵

    بابا من یه چیزی می خوام واسه شمارش کلیک (روی پیوند ها) نه شمارش صفحات...

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۱

    پیوند ها یا دانلود ها ؟؟

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۹

    ببینید الان از سیستمی استفاده می کنم که یه لینک میدم بشه بعد یک لینک میده مثل این:

    ursite.com/click.php?id=2
    بعد که روش کلیک می کنی میره به لینک اصلی (ریداریکت می کنه و میشماره..)

    حالا یه کد JS میده مثل این:
    <font color="#FF0000"><script language="Javascript">ccount_display('1')</script></font>

    اینو که بذاری تو صفحه وبت می تونی ببینی چه اندازه کلیک شده..

    نمی دونم متوجه شدید یا نه؟ شاید من بد توضیح میدم آره؟!

    حالا این کد رو که می خوام بذارم هیچی نشون نمیده

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۵

    خوب نباید ان کد اجرا بشه ( البته اگر شما از افزونه استفاده نکنید ) این که تابلو ! چون وردپرس ان کد (ccount_display) نمیشناسه !

    اگر این اسکریپت افزونه است که هیچی (نام افزونه را + سایت سازنه را بدهید تا برسی کنیم و نتیجه را اعلام !) ، اگر افزونه نیست و یک اسکرپیت تک تنها است از روش زیر استفاده کنید :

    1- شما میری فایل header.php را با یک ویرایشگر کد همچون PSPad editor باز میکنید ! (از نت پد استفاده نکنید )
    2- داخل تگ <head> ( قبل از اینکه تگ تمام شود ) شما دستوری شبیه به این را میگدارید :

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/may_script.js"></script>

    نکته :

    مکان اسکریپت شما باید داخل پوشه ای به نام js باشد خود پوشه هم باید داخل پوسته مورد استفاده باشد (توجه به بزرگی و کوچکی حروف)
    نام اسکریپت را هم به جای may_script وارد کنید !

    حالا هر جای پوسته تابعی استفاده کنید که مربوط به این اسکریپت باشد ان اجرا میشود .

  • EleRam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۹

    تشکر دوست عزیز

    میشه سیستم کلیکی این سایت رو برام گیر بیارین؟ من خودم پیداش نکردم:
    http://www.Barnameha.com

    البته دوست خودمه ولی یکمی خسیسه :D

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۵

    به شما گفتم که شمارنده برای \یوند ها یمخواهید یا دانلود ها ؟؟؟ درسته یا نه ؟؟ حدث میزدم دنبال چی هستید ؟

    برید اینجا :

    http://wordpress.org/extend/plugins/download-monitor/

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها