انجمن


سوال در مورد تصاویر پستها  (۹ نوشته)

  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    سلام
    چجوری میتونم تصاویر پستهام رو اینجوری کنم که کادر داره
    ووقتی موس میاد روش دورش گرد بشه ؟
    اینو میگم http://www.itemp.ir/

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۰

    سلام دوست من
    بهتر بود توی انجمن طراحی مطرح می کردید ولی :
    اگه می خوای کل تصاویر قالب این خاصیت رو داشته باشن این روش:
    فایل CSS قالب رو باز میکنید و کدهای زیر روی بهش اضافه میکنید .

    img {

    border: 1px solid #c0c0c0;

    background: #d7d5d5;

    margin: 4px;

    padding:10px;

    filter:alpha(opacity=85);

    opacity:0.9;

    -moz-border-radius: 5px;

    -webkit-border-radius: 5px;

    }

    img:hover {

    border: 1px solid #979797;

    background: #d7d5d5;

    margin: 4px;

    padding:10px;

    filter:alpha(opacity=100);

    opacity:1.0;

    -moz-border-radius: 5px;

    -webkit-border-radius: 5px;

    }

    موفق و پیروز باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    R - محمدرضا
  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۵

    ببخشید که جای اشتباه مطرح کردم
    من اینو ته فایل css اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد
    --
    ویرایش کد رو ابتدای css اضافه کردم نشون میده
    ولی این که مثل اون نیست
    اون موس میره روش دورش گرد میشه ولی این تغییری ایجاد نمیشه
    --
    راستی چجوری میشه کاری کرد فقط برای عکسهای پستها اینجوری کنه با بنر هایی که تو سایت ؟

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

    شما باید به بخش مورد نظر این استایل رو بدید . مثلا بخش پست ها . باید استایل مربوط به بخش پست ها رو پیدا کنید و کدهای CSS رو بر طبق اون وارد کنید . مثلا نام سلکتور بخش پست ها و مطالب Post است . شما برای دادن این قابلیت به این سلکتور باید مانند زیر عمل کنید .

    .post img {

    border: 1px solid #c0c0c0;

    background: #d7d5d5;

    margin: 4px;

    padding:10px;

    filter:alpha(opacity=85);

    opacity:0.9;

    -moz-border-radius: 5px;

    -webkit-border-radius: 5px;

    }

    .post img:hover {

    border: 1px solid #979797;

    background: #d7d5d5;

    margin: 4px;

    padding:10px;

    filter:alpha(opacity=100);

    opacity:1.0;

    -moz-border-radius: 5px;

    -webkit-border-radius: 5px;

    }

    به طور کلی کافی است نام سلکتور مربوط به بخش پست قالب خودتون رو جایگزین کلمه Post بکنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محمدرضا
  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۱

    اینو گذاشتم هیچ تغییری ایجاد نشد

  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۲

    باید تغییر کنه !
    شما کجا میزاری کد رو ؟
    این آموزش از طرف خود سایت مورد نظر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محمدرضا
  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۲

    توفایل css گذاشتم

  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۴

    توخود سایت موردنظر آموزشش رو گذاشته !

    http://www.itemp.ir/learn/sourse-imag-in-itemp.html

    من خودم تست کردم درست کار میکرد.
    با فایر فاکس تست کنین

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۶

    علیرضا جان لطف کنید از این به بعد کدها رو بین تگ کد قرار بدید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.