انجمن


چگونه میتوانم درسایتم خبرنامه قرار دهم؟  (۹ نوشته)

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۰

    قالب سایتم متاسفانه از ابزارک پشتیبانی نمیکنه ؛ خواسته باشم یه خبرنامه پایین دسته بندی مطالب(بالای آمار سایت) از (جنس خوده قالب )باشه باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    منظورم این سایته http://p30af.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohmon
  • محمدحسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰

    سلام ابتدا کد زیر را در قالب قسمت سایدبار قرار دهید

    <div class="sidebar-box khabarname">
    <h3>
    <span>خبرنامه</span>
    </h3>
    <div class="sidebar-box-content">
    کد مربوط به خبرنامه
    </div>
    <div class="sidebar-box-footer"></div>
    </div>

    سپس کد زیر که مربوط به کد زیر را در فایل style.css قرار دهید:
    دقت کنید اگر ابزارک را در سمت راست قرار داد اید از :

    .sidebar-right .khabarname h3 {
        background: url("images/khabarname_title.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
        height: 55px;
        width: 220px;
    }

    استفاده کنید و اگر در سمت راست قرار داد اید از :

    .sidebar-left .khabarname h3 {
        background: url("images/khabarname_title.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
        height: 55px;
        width: 220px;
    }

    و در پایان عکس در فایل زیر را در پوشه images قرار دهید
    http://www.mediafire.com/?u8il0n5lnq2tnaa

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohmon - Araz - علی سجاد
  • mohmon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۷
    تشکر شده: ۱۶۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۸

    از این افزونه هم میشه استفاده کرد

    http://wordpress.org/extend/plugins/newsletter/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجاد
  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۰

    سلام
    ممنون
    الان درست شد!
    لطفا اگه ممکنه اون کدو بدین که پارس بوک استفاده میکنه
    یه خالیگاهی هست زمانی که ایمیل رو اونجا وارد میکنید و روزی ثبت ایمیل کلیک میکنید پنجره باز میشه
    نمونش رو لطفا اینجا ببینید
    http://www.webalfa.net/
    ممنون

  • محمدحسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۷

    در فایلی که براتون قرار داده ام همین کد های داخل تاپیک به همراه یک عکس است
    عکس را در پوشه image قرار دهید و طبق دستور بالا استایل را در style.css قرار دهید

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۸

    باسلام ممنون جواب رو پیدا کردم
    و سوال قدیمی رو به سوال جدید ویرایش کردم ;)
    --
    و یه سوال خارجی دیگه !
    نمیدونم وقتی که ایمیل رو برای عضویت وارد میکنم و بعدش یه ایمیل به اون ایمیل میاد که تایید کنم ولی زمانی که به پنل فید بنر میرم نشون مید که

    پی سی ایــ افــ FEED TITLE
    0 SUBSCRIBERS

    ممنون

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۴

    الان من این کدو گذاشتم

    <form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" 
    
    action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" 
    
    target="popupwindow" onsubmit="window.open
    
    ('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=p30af/P30af', 
    
    'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return 
    
    true"><p>Enter your email address:</p><p><input type="text" 
    
    style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" 
    
    value="p30af/P30af" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" 
    
    value="en_US"/><input type="submit" value="Subscribe" /><p>Delivered by 
    
    <a href="http://feedburner.google.com" 
    
    target="_blank">FeedBurner</a></p></form>

    ولی زمانی که کسی یا خودم یکی از ایمیل هامو میزارم 0 نشون میده
    میشه راهنماییم کنید؟ممنون

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۲

    من تمام مراحل رو درست میرم ولی زمانی که کار تموم میشه و نهایی میشه
    صفحه اینجوری میشه
    http://up.mihancamp.com/images/wm6p706gejek22cn8pl.png
    ساید چپ هم عین راست میشه و قالب به هم میریزه
    میشه راهنمایی کنید چرا اینجوری میشه؟

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    ممنون میشم راهنمایی کنید !
    من هرکاری کردم درست شد ! ایجاد میشه
    ولی ستون چپ عین ستون راست میشه :o

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.