انجمن


راهنمایی برای قرار دادن صفحه اینترو  (۱۵ نوشته)

  • hossein.tn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۷

    با سلام خدمت دوستان
    من یه صفحه برای ورود به سایت طراحی کردم و فایل اینترو index.htm رو همون جایی که فایل index.php قرار داره روی هاست آپلود کردم ولی وقتی آدرس سایتو وارد میکنم وارد اینترو نمیشه و به صفحه اصلی میره مثل اینکه index,htm رو شناسایی نمیکنه.
    لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که اول صفحه اینترو بالا بیاد؟؟؟
    اینم کد اینترو:

    <html dir="ltr">
    
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <title>کانون فرهنگی و هنری قلم مسجد غدیر دزفول</title>
    </head>
    
    <body background="http://ghadironline.org/wp-content/uploads/2011/10/48.jpg" >
    
    <p align="center">
    <a href="http://ghadironline.org/index.php/">
    <img border="0" src="http://ghadironline.org/wp-content/uploads/2011/10/51_23_.jpg" width="760" height="510"></a></p>
    
    </body>
    
    </html>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴

    توی روت قرار دادید؟
    مطمئن هستید که کش سرور ندارید؟

    یک راه دیگه هم اینه که این فایل رو با نام home.php در پوشه پوسته قرار بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - Araz
  • hossein.tn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۲

    man4toman گفت:
    توی روت قرار دادید؟
    مطمئن هستید که کش سرور ندارید؟

    یک راه دیگه هم اینه که این فایل رو با نام home.php در پوشه پوسته قرار بدید.

    با نام home.php هم قرار دادم ولی وقتی کلیک میکنی دوباره وارد صفحه اینترو میشه http://ghadironline.org/

    متوجه این سوالتون نشدم "مطمئن هستید که کش سرور ندارید؟
    "

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۰

    منظورم کش سرور از اینترنت هست

  • hossein.tn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۱

    من فایل index.htm رو درون پوشه public_html قرار دادم و فایل index.php رو درون پوشه تم گذاشتم .
    حالا وقتی آدرس سایتو وارد میکنم صفحه اینترو میاد بالا ولی با کلیک بر روی ورود به سایت دوباره به خود صفحه اینترو منتقل میشه.. باید چیکارکنم که به صفحه اصلی منتقل بشه؟؟؟

  • hossein.tn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    منتظر راهنمایی اساتیدم...

  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۶

    باید دو فایل index.php و index.html کنار هم باشند و توی روت .

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

    فایل خود را با نام home.htm در روت قرا داده و فایل ها را در مسیر اولیه خود قرار داده و تست کنید.

  • Masx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۲

    سلام، سوال من هم تا حدودی به این موضوع مربوطه، با این تفاوت که من اصلا نمیدونم برای ساخت صفحه اینترو باید چی کار کنم، در اصل صفحه اینترو رو درست کردم اما این که باید از چه مسیری و چه جوری روی سرور قرار بدم با مشکل مواجه شدم، لطفا راهنمایی کنید که آیا باید فایلم رو زیپ کنم؟ و اگر جواب مثبت باشه داخل فایل زیپ شده چه فایل ها و پوشه های دیگه ای باید قرار بدم؟ و پسوند فایل ها باید چی باشه؟

    تشکر

  • Masx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰

    بعد از نصب پوسته و رفتن به مدیریت پوسته ها با این پیغام مواجه میشم:
    "پوسته‌های زیر راه‌اندازی شده‌اند ولی ناقص هستند. پوسته‌ها باید یک شیوه‌نامه و یک قالب داشته باشند.

    شیوه‌نامه گم شده."

    ایراد کار از کجاست؟
    ممنون از اساتید محترم اگر راهنمایی کنند.

  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۴

    نگاه کنید عزیز صفحه ی اینترو که پوسته نیست ! شما آنرا در پوشه ی پوسته ها قرار دادید !!!!
    صفحه اینترو یه صفحه است معولا با پسوند html که آنرا طراحی میکنند و روی روت هاست قرار میدهند (نیازی به زیپ کردن هم نیست ) کار این صفحه اینست که در هنگام ورود به سایت ابتدا کاربر به این صفحه منتقل میشود
    مانند سایت زیر
    http://1dariche.com/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masx
  • Masx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۳

    سپاس alireza12113 از راهنمایی شما. من صفحه را طراحی کردم. روی روت هم آپلود کردم. صفحه اینترو درست شد اما چطور آن را دایرکت کنم تا صفحات دیگر هم دیده شود؟
    (مثل سایتی که معرفی کردید)

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۱

    اگر به صفحه اینترو سایت مذکور توجه کنید، خواهید دید که جهت ورود از طریق گزینه های موجود آنها را لینک دهی کرده اند که به سادگی امکان پذیر است.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alireza12113 - Masx
  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۵

    بله همانطور که دوست عزیز فرمودن شما بوسیله نرم افزار یا کدنویسی میتونید آدرس دهی کنید . مثلا یک لینک قرار دهید و به آن آدرس yoursite.com/index.php را دهید ، کاربر پس از مشاهده صفحه اینترو با کلیک روی لینک به صفحه اول سایت وردپرسی شما منتقل میشود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masx
  • yaserjvani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ مهر ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۰

    با سلام میشه این قسمت را کامل تر توضیح بدید لینک رومیگه من دوتا کد زیر رو نوشتم ولی جواب نمی ده ومیگه
    Object not found!

    <form method="get" action="localhost/wordpress/wp-contentthemes/FinanceStock/index.php">
    <FORM>
    <INPUT TYPE="BUTTON" VALUE="Home Page" ONCLICK="window.location.href='localhost/wordpress/index.php'">
    </FORM>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.