mihanlyrics
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۷
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷
خسته نباشید
من روی سیستمم اینترنت اکپلورر 9 دارم . اما خودم از گوگل کروم و موزیلا استفاده میکنم .
چند روز پیش فهمیدم موقعی که با اینترنت اکسپلورر میرم سایت سایتم باز نمیشه (یه لحظه خیلی کوتاه عنوان رو نشون میده و بعد قطع میشه و مینویسه Internet Explorer cannot display the webpage ) میخوام بدونم بخ خاطر اینترنت اکسپلورر 9 که دارم هست یا کلا اینترنت اکسپلورر نمیشه بازش کرد . اگه مال همه هست چطوری قالب پیشفرض اینترنت اکسپلورر رو تغییر بدم ؟ البته قالب پیشفرض وردپرس نه ها یه قالب دیگه رو پیشفرض کنم . راستی جستجو هم کردم تو گوگل هم کردم اما چیزی پیدا نکردم اگه تکراری بود بازم ببخشید . ادرس سایتم م اینه : mihanlyrics.com
mohmon
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۶۷
#
۱۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۴
mihanlyrics
آفلاین
عضو
#
۱۵ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۶
خوب چه فایلیش ممکنه باعث این شه ؟ قبلا باز میشد اما این چند وقت باز نمیشه من هفته گذشته تست کردم باز شد . اماالان باز نمیشه . پلاگین هایی رو هم که نصب کردم تو این هفته غیر فعال کردم اما درست نشد . دست کاری هم نداشتم تو قالب :-?? چیکار کنم حالا ؟ خیلی از ایرانی ها از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن
محسن
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۳۲
#
۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۲
من الان تست کردم مشکلی ندیدم! cache اینترنت اکسپلورر خودت را حذف کن
mihanlyrics
آفلاین
عضو
#
۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۳
مرسی محسن جان ول من هر کاری کردم حتی کچ هم پاک کردم نشد . چند جا یگه هم تست میکنم احتمالا مشکل باید از سیستمم باشه