انجمن


نحوه ی کارکرد css3pie در وردپرس  (۵ نوشته)

  • parsihaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۷

    با سلام به همه بچه های وردپرس.
    می خواستم بدونم چجوری میشه از کد سایت css3pie برای نمایش css3 در اینترنت اکسپلولر در وردپرس استفاده کرد. با توجه به آموزش خود سایتش روی وردپرس کار نمی کنه. اگه کسی در این مورد می دونه ممنون میشم اینجا مطرح کنه...

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۹

    فایل pie.htc رو توی پوشه‌ی پوسته قرار میدید و کد زیر رو به CSS هاتون اضافه میکنید
    behavior: url(/PIE.htc);
    مثال :

    border: 1px solid #696;
    padding: 60px 0;
    text-align: center; width: 200px;
    -webkit-border-radius: 8px;
    -moz-border-radius: 8px;
    border-radius: 8px;
    -webkit-box-shadow: #666 0px 2px 3px;
    -moz-box-shadow: #666 0px 2px 3px;
    box-shadow: #666 0px 2px 3px;
    background: #EEFF99;
    background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 bottom, from(#EEFF99), to(#66EE33));
    background: -webkit-linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    background: -moz-linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    background: -ms-linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    background: -o-linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    background: linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    -pie-background: linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    behavior: url(/PIE.htc);
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft
  • parsihaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۹

    ممنون مهدی جان.
    من این کد ها را قبلا امتحان کردم برای محکم کاری هم بازم امتحان کردم ولی روی وردپرس کار نکرد. یعنی روی سایتی که وردپرس نبود امتحان کردم و کار کرد. حتما یک کدی دیگه هم می خواد.

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۱

    سلام
    میشه در مورد کارکرد کلی فایل PIE.htc توضیح بدین؟
    سایتم نسبت به سایر سایتهایی که در روی سرور هست سنگین تر به نظر میرسه و دیر تر لود میشه
    آیا این بخاطر موجودیته این فایله؟
    باتشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴

    برای نمایش بهتر دستورات در ورژن های IE هست. فکر هم نمیکنم ربطی به لود پایین سایت شما داشته باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft - امین باقیات

درباره‌ی این موضوع