انجمن


مشكل باافزونه Register Plus  (۱۵ نوشته)

  • seamoosavi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۶

    سلام
    من يه افزونه مي خواستم كه نام و نام خانوادگي و ايميل و موبايل از كاربر بخواد
    اين افزونه رو به من معرفي كردن
    Register Plus
    اين افزونه رو نصب كردم و تنظيماتش رو هم انجام دادم اما نمي دونم چطوري بايد توي صفحه سايتم نمايشش بدم
    خيلي تو انجمن گشتم اما روش نمايشش رو پيدا نكردم
    اگه افزونه ي بهتر از اين هست هم معرفي بفرمائيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gothic - ناصر عبدیلر - forklift
  • ناصر عبدیلر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    seamoosavi گفت:
    سلام
    من يه افزونه مي خواستم كه نام و نام خانوادگي و ايميل و موبايل از كاربر بخواد
    اين افزونه رو به من معرفي كردن
    Register Plus
    اين افزونه رو نصب كردم و تنظيماتش رو هم انجام دادم اما نمي دونم چطوري بايد توي صفحه سايتم نمايشش بدم
    خيلي تو انجمن گشتم اما روش نمايشش رو پيدا نكردم
    اگه افزونه ي بهتر از اين هست هم معرفي بفرمائيد

    این افزونه ها فقط فرم ثبت نام رو پیشرفته می کنن و دیگه کاری انجام نمی دن Pie Register هم یکی از اینها هست ، روش های دیگه ای برای نمایش فرم ثبت نام توی قالب سایت هست که خیلی پیشرفته هست .

  • harry1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

    لطفا معرفی میکنید

  • seamoosavi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۴

    آقا يكي لطف كنه جواب بده

    مي خوام فرم ثبت نام درست كنم و توي سايت نشون بدم

  • ناصر عبدیلر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۴

    seamoosavi گفت:
    آقا يكي لطف كنه جواب بده

    مي خوام فرم ثبت نام درست كنم و توي سايت نشون بدم

    تا حالا توی این انجمن 10 جا این پلاگین رو معرفی کردم http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

    این امکان رو به شما می ده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • R

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۵
    تشکر شده: ۸۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۳۹

    فکر کنم با register plus بتونی تمام اون امکانات انجام بدی
    کسی نگفته این افزونه ساده اس
    بوسیله این افزونه و یه هک ساده میتونی بهترین صفحه ورود درست کنی
    من هک یاد نمیدم
    اما خواستی اضافات این افزونه رو کامل برات بگم،
    اگر از add field استفاده کنی
    میتونی برای موبایل و یا هرچیز دیگه یه فیلد باز کنی

  • seamoosavi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۰

    رضا ي عزيز سوال من اينه كه اين افزونه اي كه نصب كردم توي صفحه نمايش داده نميشه

    چطور نمايشش بدم؟
    ممنون

  • R

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۵
    تشکر شده: ۸۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۷

    صفحه wp-login اختصاصی میکنه

  • sam_fisher_440

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۸

    من هم تو نمایش این افزونه مشکل دارم.
    و اینکه وقتی صفحه wp-register.php رو باز میکنم میگه امکان عضویت کاربر جدید وجود ندارد.

    من یه پلاگین میخوام برای اینکه بتونم بعضی مطالب و یا فایلی رو برای دانلود کاربرها بذارم و برای استفاده باید عضو بشه اما هیچ چیزی پیدا نمیکنم.
    Magic Members رو نصب کردم اما هم خیلی پیچیده بود هم اینکه فارسی نبود
    قالب سایت من پشتیبانی ابزارک نداره.

    برای عضویت کاربر از چی استفاده کنم که نیازم برطرف بشه؟

  • sam_fisher_440

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

    من افزونه User Access Manager رو پیدا کردم که سطح دسترسی تعریف میکنه اما برای عضویت کاربر باید چیکار کنم.؟

  • miladesd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۵

    سلام، هنوز مشکل من حل نشده، افزونه عضویت را فعال کردم اما توی سایتم دیده نمیشه
    چیکار کنم؟

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۸

    باید کدش را درون یک صفحه که میخوای ثبت نام کنند قرار بدی ...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۰

    seamoosavi گفت:
    رضا ي عزيز سوال من اينه كه اين افزونه اي كه نصب كردم توي صفحه نمايش داده نميشه

    چطور نمايشش بدم؟
    ممنون

    ببین ساده ترین و شیک ترین پلاگینی که به شما جواب میده استفاده از theme-my-login هست که دارای تنظیمات پیشرفته ایی هست که از زبان پارسی هم پشتیبانی می کنه و اینکه یک شورت کد [theme-my-login] در تنظیمات دار و باید اون رو کپی کنید و یک برگه ایجاد کنید و در اون برگه اون شورت کد رو قرار بدین

    sam_fisher_440 گفت:
    من هم تو نمایش این افزونه مشکل دارم.
    و اینکه وقتی صفحه wp-register.php رو باز میکنم میگه امکان عضویت کاربر جدید وجود ندارد.

    من یه پلاگین میخوام برای اینکه بتونم بعضی مطالب و یا فایلی رو برای دانلود کاربرها بذارم و برای استفاده باید عضو بشه اما هیچ چیزی پیدا نمیکنم.
    Magic Members رو نصب کردم اما هم خیلی پیچیده بود هم اینکه فارسی نبود
    قالب سایت من پشتیبانی ابزارک نداره.

    برای عضویت کاربر از چی استفاده کنم که نیازم برطرف بشه؟

    اولا برا یاینکه کاربر در سایت شما بتونه عضو بشه باید به قسمت تنظیمات » همگانی » وارد بشین و تیک گزینه » نام‌نویسی
    نام‌نویسی هر کسی می‌تواند نام‌نویسی کند « را فعال کنید
    دوما برای اینکه قسمتی و یا اینکه کل یک پست رو از دید کاربر مهمان پنهان کنی می تونی از این روش استفاده کنی اول کد زیر رو در فایل function.php قرار بدین:

    function Wp_UCanHide($text) {
    global $user_ID;
    if ($user_ID == '') {
    $posdebut = strpos($text, '[hide]');
    $posfin = strpos($text, '[/hide]');
    $posfin = $posfin + 5;
    $texttohide = substr($text,$posdebut,$posfin);
    $text = str_replace($texttohide, "", $text);
    return $text;
    }else{
    $text = str_replace('[hide]', "", $text);
    $text = str_replace('[/hide]', "", $text);
    return $text;
    }
    }
    // Apply the filters, to get things going
    add_filter('the_content', 'Wp_UCanHide');

    حالا کافی هست که بخشی از پست رو که میخواین مخفی بشه در بین تگ های Hide قرار بدین. به صورت زیر :

    [hide]Hidden paragraph[/hide]

  • masoud1376

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    سلام
    ببخشید من مسعود صابری هستم
    من لینک دانلود از سایت های خارجی توی سایتم قرار دادم و وقتی کاربران روی دانلود کلیک میکنند وارد سایتی که ازش کپی کردم میشه ایا نمیشه کاری کرد که از توی سایت خودم دانلود کننید

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶

    masoud1376 گفت:
    سلام
    ببخشید من مسعود صابری هستم
    من لینک دانلود از سایت های خارجی توی سایتم قرار دادم و وقتی کاربران روی دانلود کلیک میکنند وارد سایتی که ازش کپی کردم میشه ایا نمیشه کاری کرد که از توی سایت خودم دانلود کننید

    از چه سایتی ؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها