انجمن


کمک !‌این Blog Archive رو چجوری پاک یا ترجمش کنم ؟!  (۱۰ نوشته)

  • afshingil

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۸

    سلام دوستان ...
    راستش من وقتی وارد یکی از پست های سایتم میشم ، در تایتل بار Internet Explorer مینویسه :
    افشین>>Blog Archive>>دنیای سیاه
    میخواستم بدونم که چه جوری میتونم واژه Blog Archive رو ترجمه یا کلا حذفش کنم . ؟
    اینطوری خیلی بد میشه . کمکم کنید لطفا . حتی در دکمه های نوار وظیفه دسکتاپ هم همونجوری نوشته .
    این را هم بگم که ((دنیای سیاه)) اسم پست و ((افشین)) اسم سایتم هست .
    کدام فایل PHP رو باید ویرایش کنم ؟
    ممنون . لطفا سریع جواب بدین .

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۰

    سلام مجدد
    دوست گرامی ، شما چند تا تاپیک ایجاد می کنید
    http://forum.wp-persian.com/topic/1676?replies=2
    خواهشا در همین تاپیک ادامه دهید
    برای حذف آن کلمه فکر می کنم باید archive.php را ویرایش کنید
    بهترین راه این هست که کلمه مورد نظر را در جستجو بزنید (ctrl + F ) و دنبال آن کلمه بگردید و جایگزینی برایش پیدا کنید
    موفق باشید

  • afshingil

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۸

    گشتم نبود بخدا !!!

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۸

    آره. منم با جستجوی اینجا مشکل دارم. گاهی دنبال موضوعی که خودم توش شرکت کرده م و می دونم وجود داره می گردم ولی نمی تونم پیداش کنم.

  • afshingil

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۱

    من جستجو کردم اما این واژ] اصلا وجود نداره . لطفا کمکم کنید . خیلی حیاتیه . ما جز شما کسی رو نداریم .

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۷

    آوو! موضوع چیز دیگه ایه! ببخشید. فکر کردم دارین راجع به جستجو تو همین انجمن حرف می زنید.

  • afshingil

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۷

    راستی من قالبم RIO هستش ! اعصابم بهم ریخته . هر کاری میکنم نمیشه . اصلا Blog Archive وجود نداره توش .

  • afshingil

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۵

    بابا خودم پیدا کردم ! تو این انجمن 8 تا سوال پرسیدم . 7 تا شو خودم فهمیدم از بس دست کاری کردم ! هرکی میخواد تایتل عوض کنه بره به Header.php

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱

    سلام مجدد

    ابا خودم پیدا کردم ! تو این انجمن 8 تا سوال پرسیدم . 7 تا شو خودم فهمیدم از بس دست کاری کردم ! هرکی میخواد تایتل عوض کنه بره به Header.php

    :D
    برادر من ، من که گفتم باید داخل فایل های پوسته دنبال کلمه ی مورد نظر بگردید
    به هر حال موفق باشید

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۱۷

    سلام
    اين كدا رو جايگزين محتويات فايل Header.php داخل پوشه پوسته كنين.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    <?php load_theme_textdomain('rioby'); ?>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    
    <title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
    
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /> <!-- leave this for stats -->
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
    <?php wp_head(); ?>
    
    </head>
    <body>
    <div align="center"><br class="break" />
        <!-- Code is very pretty literature. -->
    <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/header.jpg" alt="Marcel Winatschek's Tokyopunk" width="350" height="348" /></div>
    <div id="post" align="center"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/spacer.gif" width="1" height="10" alt="" /></div>
    <div align="center">
        <a href="#"><?php _e('blog','rioby'); ?></a> | <a href="#"><?php _e('about me','rioby'); ?> </a> | <a href="#"><?php _e('photos','rioby'); ?></a> | <a href="#"><?php _e('favourites','rioby'); ?></a> | <a href="#"><?php _e('links','rioby'); ?></a> | <a href="#"><?php _e('email','rioby'); ?></a> | <a href="#"><?php _e('info','rioby'); ?></a></div>

    @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.