انجمن


نشان دادن عکسهای مخصوص روزهای هفته در ستون کناری  (۲۵ نوشته)

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۵

    سلام
    من میخواهم برای روز شنبه عکس مخصوص روز شنبه و روز یکشنبه عکس مخصوص یکشنبه و همینطور به ترتیب روزهای هقته عکس مخصوص آن روز رو در ستون کناری قرار بدم
    البته به صورت دستی نمیخوام این کار رو انجام بدم و میخوام ساعت 12 شب که شد و روز آغاز شد عکس مخصوص به آن روز نمایش داده بشه
    برای این کار چه افزونه ای وجود داره و یا چه کاری باید انجام بدم
    عکس نمونه : http://up.vatandownload.com/images/wc67ngv9g0txz13mcvx.jpg

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۶

    سلام
    میشه برا متن این کار رو کرد ولی برا عکس نمیدونم.
    چک کنید ببینم نمیشه برا عکس هم این دستور رو گذاشت.

    http://Www.webmah.ir/1390/07/code-speak-time-administrator.html

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami - امین باقیات
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۵

    خوب عکس رو چطور توی این دستورهایی که توی این لینکی که دادین فراخوانی کنم؟

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۳

    دادا والا من با این کدها کار نکردم ولی بجای متن ؛ آدرس عکس آپلود شده رو بذار بینم جواب میده.

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۸

    نه آقا جواب نداد
    شايد هم من اشتباه انجام دادم
    يعني واقعا واسه اين مورد كه من ميخوام راهي وجود نداره؟

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۱

    کسی از دوستان نمیدونه مشکل رو چیحوری حل کنم؟

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۹

    لطفا یکی کمک کنه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۵

    بیشتر بنظر میرسه یک سرویس برای وب مسترهاست تا افزونه

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۹

    خوب چظور میتونم این کار رو بکنم که عکس به طور اتوماتیک سر ساعت معیین تغییر کنه؟
    لطفا یکی کمک کنه که خیلی حیاتی هستش

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۱

    با استفاده از کد جاوا زیر می تونید تصویر های مختلفی رو در قالب سایتتون برای هر روز هفته نمایش بدین:

    <script type="text/javascript"><!--
    var imlocation = "images/";
     function ImageArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
     }
    image = new ImageArray(7);
    image[0] = 'sunday.gif';
    image[1] = 'monday.gif';
    image[2] = 'tuesday.gif';
    image[3] = 'wednesday.gif';
    image[4] = 'thursday.gif';
    image[5] = 'friday.gif';
    image[6] = 'saturday.gif';
    var currentdate = new Date();
    var imagenumber = currentdate.getDay();
    document.write('<img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '">');
    //--></script>

    با استفاده از کد جاوا زیر می تونید به تصاویرتون لینک ادرس بدین :

    <script type="text/javascript"><!--
    var imlocation = "images/";
    function ImageArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    function linkArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    image = new ImageArray(7);
    image[0] = 'sunday.gif';
    image[1] = 'monday.gif';
    image[2] = 'tuesday.gif';
    image[3] = 'wednesday.gif';
    image[4] = 'thursday.gif';
    image[5] = 'friday.gif';
    image[6] = 'saturday.gif';
    link = new linkArray(7);
    link[0] = 'link1.html';
    link[1] = 'link2.html';
    link[2] = 'link3.html';
    link[3] = 'link4.html';
    link[4] = 'link5.html';
    link[5] = 'link6.html';
    link[6] = 'link7.html';
    var currentdate = new Date();
    var imagenumber = currentdate.getDay();
    document.write('<a href="' + link[imagenumber] + '"><img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '" border="0"></a>');
    //--></script>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami - download0098
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۹

    دستتون درد نکنه
    با این کد جاوا مشکلم حل شد

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۷

    NESTED جان این کد جاوا که بهم دادی یه مشگل بزرگ داره که این هستش که روزهای هفته بر اساس تازیخ ویندوز تنظیم میشه و اگه تاریخ ویندوز اشتباه باشه عکس روز اشتباه نشون میده
    این مشکل رو چیجوری حل کنم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۸

    این مشکل نیست و بعد اینکه این کد جاوا از تاریخ سرور شما استفاده میکنه
    اگه روی لوکال تست می کنید خب تاریخ ویندوزتون رو بروز کنید

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

    NESTED گفت:
    این مشکل نیست و بعد اینکه این کد جاوا از تاریخ سرور شما استفاده میکنه
    اگه روی لوکال تست می کنید خب تاریخ ویندوزتون رو بروز کنید

    از روی لوکال تست نمیکنم و از روی سرور تست میکنم
    نمیخوام از روی تاریخ ویندوز تنظیم بشه
    چون اگه من تاریخ ویندوزم رو تنظیم کنم درست نشون میده ولی همه بازدید کننده های سایت که تاریخ ویندوزشون درست و هرکی که تاریخ ویندوزش درست نیست عکس رو براش اشتباه نشون میده
    چطور این مشکل رو حل کنم ؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶

    خب من تا اونجایی که در مورد این کد جاوا می دوونم بعد از پیاده سازی بر روی سایت ( سرور ) از ساعت سرور خونده میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۵

    NESTED گفت:
    خب من تا اونجایی که در مورد این کد جاوا می دوونم بعد از پیاده سازی بر روی سایت ( سرور ) از ساعت سرور خونده میشه

    داداش یکی از بچه ها این راهنمایی زیر رو بهم کرد ولی نمیدونم چطوری اجراش کنم. اگه میدونی بهم بگو چیکارش کنم

    سلام دوست من برای اینکه شما بتونی تصویری رو نشون بدی به تاریخی نیاز داری و از آنجا که دستورات جاوا اسکریپت سمت کاربر اجرا و تفسیر میشن پس راهی وجود نداره مگر اینگه با کمک از یک زبان سمت سرور بیای و بخش زمان کد جاوا رو مدیریت و مقدار دهی کنی و به غیر از این راهی فکر نکنم وجود داشته باشه چون جاوا تمام اطلاعات اعم تاریخ رو را سیستم کاربر دریافت میکنه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۲

    جاوااسکریپت لوکال اجرا میشه.
    شما باید تاریخ رو با php در کد جاوااسکریپت echo کنید. با اینکار تاریخ سرور در کد بالا درج میشه.
    تابع date باید جایگزین بشه.
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۲:۴۲

    man4toman گفت:
    جاوااسکریپت لوکال اجرا میشه.
    شما باید تاریخ رو با php در کد جاوااسکریپت echo کنید. با اینکار تاریخ سرور در کد بالا درج میشه.
    تابع date باید جایگزین بشه.
    موفق باشید

    خوب اگه میشه این کاز رو برام انجام بدین و بهم بگین چیکار کنم.چون من کد نویسی نمیدونم
    ممنون میشم. مرسی

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۹

    NESTED گفت:
    با استفاده از کد جاوا زیر می تونید تصویر های مختلفی رو در قالب سایتتون برای هر روز هفته نمایش بدین:

    <script type="text/javascript"><!--
    var imlocation = "images/";
     function ImageArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
     }
    image = new ImageArray(7);
    image[0] = 'sunday.gif';
    image[1] = 'monday.gif';
    image[2] = 'tuesday.gif';
    image[3] = 'wednesday.gif';
    image[4] = 'thursday.gif';
    image[5] = 'friday.gif';
    image[6] = 'saturday.gif';
    var currentdate = new Date();
    var imagenumber = currentdate.getDay();
    document.write('<img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '">');
    //--></script>

    با استفاده از کد جاوا زیر می تونید به تصاویرتون لینک ادرس بدین :

    <script type="text/javascript"><!--
    var imlocation = "images/";
    function ImageArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    function linkArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    image = new ImageArray(7);
    image[0] = 'sunday.gif';
    image[1] = 'monday.gif';
    image[2] = 'tuesday.gif';
    image[3] = 'wednesday.gif';
    image[4] = 'thursday.gif';
    image[5] = 'friday.gif';
    image[6] = 'saturday.gif';
    link = new linkArray(7);
    link[0] = 'link1.html';
    link[1] = 'link2.html';
    link[2] = 'link3.html';
    link[3] = 'link4.html';
    link[4] = 'link5.html';
    link[5] = 'link6.html';
    link[6] = 'link7.html';
    var currentdate = new Date();
    var imagenumber = currentdate.getDay();
    document.write('<a href="' + link[imagenumber] + '"><img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '" border="0"></a>');
    //--></script>

    سلام به نظر کد خیلی جالبی میاد ولی هر کار کردم برام جواب نداد آدرس عکس ها را در image[0] = 'sunday.gif';
    قرار دادم ولی تصاویر هم بصورت gif و هم به صورت JPG نمایش داده نشد اگر مسیر خاصی باید آدرس بدیم لطفا راهنمائی کنید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۷

    hormozgan گفت:

    سلام به نظر کد خیلی جالبی میاد ولی هر کار کردم برام جواب نداد آدرس عکس ها را در image[0] = 'sunday.gif';
    قرار دادم ولی تصاویر هم بصورت gif و هم به صورت JPG نمایش داده نشد اگر مسیر خاصی باید آدرس بدیم لطفا راهنمائی کنید

    می بایست موقیعت قرار گیری عکسها رو کد تعیین کنید :
    var imlocation = "images/";

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۹

    سلام
    کد رو اصلاح کردم الان باید روی سرور بدرستی کار کنه:

    <script type="text/javascript"><!--
    var imlocation = "images/";
    function ImageArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    function linkArray (n) {
       this.length = n;
       for (var i =1; i <= n; i++) {
         this[i] = ' '
       }
    }
    image = new ImageArray(7);
    image[0] = 'sunday.gif';
    image[1] = 'monday.gif';
    image[2] = 'tuesday.gif';
    image[3] = 'wednesday.gif';
    image[4] = 'thursday.gif';
    image[5] = 'friday.gif';
    image[6] = 'saturday.gif';
    link = new linkArray(7);
    link[0] = 'link1.html';
    link[1] = 'link2.html';
    link[2] = 'link3.html';
    link[3] = 'link4.html';
    link[4] = 'link5.html';
    link[5] = 'link6.html';
    link[6] = 'link7.html';
    
    var imagenumber = '<?php echo date(w); ?>';
    document.write('<a href="' + link[imagenumber] + '"><img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '" border="0"></a>');
    //--></script>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۷

    NESTED گفت:

    می بایست موقیعت قرار گیری عکسها رو کد تعیین کنید :
    var imlocation = "images/";

    ممنون از شما ولی بازم نشد
    اگر ممکنه این دو آدرس عکس را در کد قرار بدین ممنون می شم
    http://hormozganchess.com/wp-content/uploads/2011/12/3-150x150.gif

    http://hormozganchess.com/wp-content/uploads/2011/12/ekhtetamia-12-43-150x150.jpg

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۷

    موقعیت عکسها رو به این صورت تعریف کنید
    var imlocation = "<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/";
    و بعد عکسها رو در این مسیر اپلود کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan - Morteza
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۴

    NESTED گفت:
    موقعیت عکسها رو به این صورت تعریف کنید
    var imlocation = "<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/";
    و بعد عکسها رو در این مسیر اپلود کنید

    ممنون
    یعنی روی هاست یک مسیر جدید تعریف کنم تا از اون آدرس عکس ها را بخونه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۶

    نوشتم که template_directory در مسیر پوشه قالب پوشه image هست عکسها رو اونجا اپلود کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan - download0098

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.