انجمن


مشکل html  (۱۹ نوشته)

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۰

    سلام کد زیر رو که در سایت قرار میدیم نشون نمیده مشکل چیه؟

    <div id="404led2">inicjalization...<b>led banner</b></div><script type="text/javascript" src="http://led-banner.com/led/2/led.php?id=09193836&size=560"></script>

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

    اول اینکه این سوال ربطی به وردپرس نداشت !!!
    مورد بعد اینکه این کد براحتی در ساییتون داره نمایش میده

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

    اولا اون سایتی که میبینی phpnuke هست
    دوما تو phpnuke نشون میده تو ورد پرس این کدو میزاری نشون نمیده

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۹

    دوست عزیز من براحتی در وردپرس گذاشتم و نمایش داد این هم دمو
    ممکنه مشکل از قالب شما باشه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰

    قالبتون چی هست؟
    و این کد قراره چیکار بکنه؟
    آدرسی از وبتون دارید؟

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲

    http://led-banner.com/ شما برید این سایت کد ماله این سایته ولی تو wp نشون نمیده سایت شما هم اصلا چنین کدی قرار ندادید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۴

    کاشکی کمی بهتر نگاه می کردین من برای تست در زیر بنر صفحه اول قرارش دادم و براجتی نمایشش داد !!!!
    مورد از قالب شما هست

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۱

    درسته ااما من میزارم نشون نمیده

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

    مشکل از قالب شما هست
    میشه ادرس جایی که دارین نصب می کنید بذارید تا بررسی بشه

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۷

    از قالب خود ورد پرس که تو سایت هست اسفاده میکنم شما بگید کد رو چطور قرار میدید کپی پیست کنیم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۷

    من کدی رو که برام میسازه رو کپی می کنم و در div مربوطه قرار میدم همین !

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۶

    خوب ببینید من میرم وارد اون سایت میشم یه کد میده میام تو ورد پرس تو ویرایشhtml اونجا پیست میکنم درست انجام میدم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۱

    دوست عزیز شما دقیقا این کد رو کجا قرار میدین ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶

    من میزنم ایجاد نوشته جدید بالاش دو تا گزینه داره دیداری و ویرایش html ویرایش html میزنم همونجا کپی میکنم

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۵

    اگه میخواهید کد توی قالب نشون داده بشه باید به مسیر : نمایش > ویرایشگر برید و از منوی سمت چپ یکی از فایلها رو انتخاب کنید ( بسته به جایی که میخواهید بزارید ) و کد رو اونجا بزارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰

    majed گفت:
    اگه میخواهید کد توی قالب نشون داده بشه باید به مسیر : نمایش > ویرایشگر برید و از منوی سمت چپ یکی از فایلها رو انتخاب کنید ( بسته به جایی که میخواهید بزارید ) و کد رو اونجا بزارید .

    ممنون خوب من میخوام یه پست بزارم این کد هم توش باشه کدوم یک از گزینه های سمت چپ بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟

  • lovefa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۳

    کسی نیست؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۲

    در ابزارک متن بزارید ببینید کار میکنه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۶

    ببین شما می خواین این کد در فایلهای تک نوشته شما نمایش داده بشه درست
    خب باید این کد رو در فایل single قالب قرار بدین

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.