انجمن


افزونه فارسی : WP Page Numbers  (۵۴ نوشته)

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۸

    کسی میتونه افرونه WP Page Numbers را فارسی کنه؟
    اینم آدرسش: http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-page-numbers.0.2.zip/
    ممنون میشم @},- :D

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۳

    خودت دست به کار شو این ادرس اموزش این کار :

    http://ouo.ir/?p=75

    :D ;-) ;-) @},-

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۰

    احتیاج به فارسی کردن نداره! فقط می خوای همه چیز رو فارسی نشون بده دیگه! من خودم تو سایت خودم ازش استفاده کرده م.

    برو تو تنظیماتش جلوی هر کلمه ترجمه ش رو بنویس! همین!

    جلوی ‹ page › بنويس ‹ صفحه ›
    جلوي ‹ of › بنويس ‹ از ›

    با عبارت سومي و آخري هم ور برو.

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۸

    garfield انجام دادم ولی جالب نشد
    تازه بعد از نصب تغییری تو سایتم ندیدم
    اگه میشه همونی که تو سایتت گذاشتی رو برام بزار
    و در باره تنضیماتش توضیح بده
    mer30
    @},-

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۶

    تنظیماتش دقیقاْ همونیه که گفتم. دقيقاً مثل هموني مي شه كه مال من هست. البته نه به همون رنگ.

    فرقي نداره. فايل اصليش رو نمي دونم از كجا دانلود كرده بودم كه بهت لينك بدم. آپلودش كردم.

    http://www.garfield.ir/download/wp-page-numbers.0.2.zip

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۰

    garfield این که فارسی نیست
    تازه من انگلیسیشم که فعال میکنم تغییری تو سایت نمیبینم
    please help me :D

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۲

    تو قالبت دست بردی؟ همینجوری که کار نمی کنه...

    فایل index.php قالبت رو باز کن و این خط رو پیدا کن:

    <?php if (have_posts()) : ?>

    زیرش این خط رو بنویس:

    <div style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;">
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    </div>

    فاصله ها رو از بالا و پایین تولبار رو توسط اعداد داخل style تنظیم کن.

    -----

    بعد برو تو تنظیماتش جلوی هر کلمه ترجمه ش رو بنویس! همین!

    جلوی ‹ page › بنويس ‹ صفحه ›
    جلوي ‹ of › بنويس ‹ از ›

    با عبارت سومي و آخري هم ور برو.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehrdad63 - aminstedio - EH.INFERNAL
  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۰

    مرسی @},-
    درست شد مهندس :P
    حالا چه کار کنم تا به جای بالای صفحه پایین صفحه نمایش داده بشه؟ :?
    تو تنظیمات که نبود!!! :O

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۸

    خوب جاشو عوض کن!

    به جای اینکه بگذاریش زیر این خط
    <?php if (have_posts()) : ?>

    بگذارش زیر این یکی خط

    <?php endwhile; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehrdad63 - aminstedio - EH.INFERNAL
  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۹

    مرسی garfield

  • bazam2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۴

    آقا بابت آموزشت ممنون!

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۳

    سلام

    میشه بگین ایراد این چیه ؟

    http://www.ramehr.com/

    افتاده ته صفحه بصورت عمودی شده 8-|

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۷

    به ان تگ توی css باید این بدی :

    display: inline;
  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۶

    بیشتر توضیح بدین لطفا @},-

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۸

    کجا گذاشتیش؟ تو footer؟ تو index بگذاریش که نباید بره اونجا!

    اسم قالبت چیه؟ بگو یه نگاهی بهش بندازم.

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۰

    garfield گفت:
    کجا گذاشتیش؟ تو footer؟ تو index بگذاریش که نباید بره اونجا!
    اسم قالبت چیه؟ بگو یه نگاهی بهش بندازم.

    آخر Index گذاشتم راستی چرا عمودیه ؟

    http://demo.wp-persian.com/index.php?preview_theme=BlogOhBlog

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۶

    عمودیه چون جاش درست نیست. چرا گذاشتیش آخر ایندکس؟

    اینها رو:

    <div style="location:relative; margin-top:25px;margin-bottom:-15px;">
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?></div>

    بگذارش جای این دوتا خط

    <div class="alignleft"><?php next_posts_link(__('&laquo; Previous Entries',"bob")) ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link(__('Next Entries &raquo;',"bob")) ?></div>

    درضمن.

    از استایل Tiny استفاده کن که تو صفحه ت جالب تره

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۰

    بازم عمودیه :|

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۹

    نمی شه! خودم امتحانش کردم!!!

    با قالب اصلی (دانلود شده و دستکاری نشده) عمودی نیست.

    ببین http://i33.tinypic.com/t5oxf6.png

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۱

    سلام

    عمودیه باز :(( چکار کنم چیز دیگه ندارین امتحان کنم ؟ 8-|

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۲

    واقعاْ نمی دونم دیگه!

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۲

    اگر پوسته تو بزاری سریعتر مشکلت حل میشه !

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۵

    اون بالا گذاشتم

    http://demo.wp-persian.com/index.php?preview_theme=BlogOhBlog

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۵

    نه همین پوسته ای رو که در حال حاضر استفاده میکنید. ( پوسته ای رو که رو هاستت قرار داره )

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۷

    http://www.ramehr.com/

    آدرس سایت بسه ؟یا پوسته رو آپ کنم

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۶

    لطفا یه جا آپلود کنید

  • Honestvip

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۷

    xray گفت:
    لطفا یه جا آپلود کنید

    http://www.4shared.com/file/58106497/8c6dc839/bobv2.html

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۹

    دوست من شما کد های زیر رو جایگزین فایل index.php پوستتون کنید

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/menu.php'); ?>
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    	<?php $firstpostquery = new WP_Query('showposts=1'); ?>
    	<?php while($firstpostquery->have_posts()) : $firstpostquery->the_post(); $firstpost = $post->ID; ?>
    <div class="entry">
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e("Permanent Link to","bob"); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    			<small><?php _e("Written by","bob"); ?> <?php the_author() ?> <?php _e("on","bob"); ?> <abbr title="<?php the_time(__('Y-m-d\TH:i:sO',"bob")); ?>"><?php unset($previousday); printf(__('%1$s – %2$s'), the_date('', '', '', false), get_the_time()) ?></abbr> - <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </small>
    				<div class="line"></div>
    
    				<?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;',"bob")); ?>
    
    			<div class="postinfo"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/i/cm.gif" alt="comment" /> <?php comments_popup_link(__('No Comments',"bob"), __('1 Comment',"bob"), __('% Comments',"bob")); ?> | <?php _e("Posted in","bob"); ?> &raquo; <?php the_category(', ') ?> <?php edit_post_link(__('| Edit',"bob"), '', ' | '); ?> </div>
    		</div>	
    
    </div>
    <div class="googleads1">
    <?php _e("put your ads here","bob"); ?>
    </div>
    	<?php endwhile; ?>
    	<?php endif; ?>
    
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php $count=0; while (have_posts()) : the_post(); if(!($firstpost == $post->ID)) : ?>
    		<?php if($count % 2 == 0) echo '<div class="left">'; else echo '<div class="right">'; ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>" style="">
    				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e("Permanent Link to","bob"); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<small><abbr title="<?php the_time(__('Y-m-d\TH:i:sO',"bob")); ?>"><?php unset($previousday); printf(__('%1$s – %2$s'), the_date('', '', '', false), get_the_time()) ?></abbr> <!-- by <?php the_author() ?> --></small>
    <div class="clear"></div>
    
    					<?php the_content_rss('', TRUE, '', 30) ; ?>
    <div class="clear"></div>
    
    			</div>
    		</div>
    		<?php if($count % 2 != 0) echo '<div class="clear"></div>';?>
    
    		<?php $count++; endif; ?>
    
    		<?php  endwhile; ?>
    
    <div style="clear:both"></div>
    		<div class="navigation">
    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center"><?php _e("Not Found","bob"); ?></h2>
    		<p class="center"><?php _e("Sorry, but you are looking for something that isn't here.","bob"); ?>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    ۱- از آخرین ورژن wp-pagenavi استفاده کنید
    2- اگر استفاده می کنید استایل داخل فولدر پلاگین wp-pagenavi رو چک کنید باید مثل کد های زیر باشه

    /*
    +----------------------------------------------------------------+
    |																							|
    |	WordPress 2.5 Plugin: WP-PageNavi 2.31									|
    |	Copyright (c) 2008 Lester "GaMerZ" Chan									|
    |																							|
    |	File Written By:																	|
    |	- Lester "GaMerZ" Chan															|
    |	- http://lesterchan.net															|
    |																							|
    |	File Information:																	|
    |	- Page Navigation CSS Style													|
    |	- wp-content/plugins/wp-pagenavi/pagenavi-css.css					|
    |																							|
    +----------------------------------------------------------------+
    */
    
    .wp-pagenavi a, .wp-pagenavi a:link {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px;
    	text-decoration: none;
    	border: 1px solid #0066cc;
    	color: #0066cc;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi a:visited {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px;
    	text-decoration: none;
    	border: 1px solid #0066cc;
    	color: #0066cc;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi a:hover {
    	border: 1px solid #000000;
    	color: #000000;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi a:active {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px;
    	text-decoration: none;
    	border: 1px solid #0066cc;
    	color: #0066cc;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi span.pages {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px 2px 2px 2px;
    	color: #000000;
    	border: 1px solid #000000;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi span.current {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px;
    	font-weight: bold;
    	border: 1px solid #000000;
    	color: #000000;
    	background-color: #FFFFFF;
    }
    .wp-pagenavi span.extend {
    	padding: 2px 4px 2px 4px;
    	margin: 2px;
    	border: 1px solid #000000;
    	color: #000000;
    	background-color: #FFFFFF;
    }

    *نکته مطالب بالا در صورتی است شما از پلاگین wp-pagenavi استفاده می کنید

    3- یک نکته دیگه من تو فولدر پلاگین شما 2 تا پلاگین دیدم با نام های wp-page-numbers و pagenavi که کارشون یکی است. شاید این 2 تا با هم تداخل پیدا کرده باشن، از یکی شون استفاده کنید.

    4 - پلاگین wp-pagenavi
    5- پلاگین WP page Numbers

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۰

    سلام @},-
    نمونه این افزونه رو تو سایت من میتونید ببینید.... :D
    http://www.letdownload.com

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۳

    سلام
    دوستان يه مشكلي دارم هر كاري ميكنم حل نميشه !
    يا من خنگم يا اين خيلي پيچيدست

    افزونه ي wp-pagenavi رو نصب كردم
    صفحات ره به اين صورت نشون ميده
    last 1 2 3 3 of 2 page
    اما من ميخوام اين طوري نشون بده
    last 3 2 1 3 of 2 page

    چي كار كنم ؟
    قالبم هم rhea هستش
    ممنونم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۰

    اون نوشته ها رو تو تنظیماتش فارسی کنید ببینید درست می شه یا نه

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۴۹

    توي تنظيماتش فارسي كردم
    همه چيزش درسته فقط ميخوام كه شماره صفحات برعكس بشه
    مثل سايت shahvar.net

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۱

    باید استایلش رو عوض کنید ...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۵

    ‍پيداش كردم
    هيچ ربطي به استايل نداشت
    توي php بايد يه حلقه رو برعكس ميكردم !
    كدش رو ميزارم براي دوستاني كه از اين افزونه استفاده مي كنند
    با تشكر

    توي خود فايل اصلي افزونه يعني فايل wp-pagenavi.php بايد اين قسمت رو ويرايش كنيد

    بايد خط 142 رو

    for($i = $start_page; $i  <= $end_page; $i++)

    رو به اين شكل تغيير بديد

    for($i = $end_page; $i  >= $start_page; $i--)
  • sadra

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۹

    سلاlم
    تو پوسته پی سی دانلود به چه شکل هست ؟ میشه یه توضیح کامل بدید

  • varg

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۴

    garfield گفت:
    تو قالبت دست بردی؟ همینجوری که کار نمی کنه...
    فایل index.php قالبت رو باز کن و این خط رو پیدا کن:

    <?php if (have_posts()) : ?>

    زیرش این خط رو بنویس:

    <div style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;">
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    </div>

    فاصله ها رو از بالا و پایین تولبار رو توسط اعداد داخل style تنظیم کن.
    -----
    بعد برو تو تنظیماتش جلوی هر کلمه ترجمه ش رو بنویس! همین!
    جلوی ‹ page › بنويس ‹ صفحه ›
    جلوي ‹ of › بنويس ‹ از ›
    با عبارت سومي و آخري هم ور برو.

    من این کارو کردم. حالا تو لیست آرشیو موضوعی‌ام، نشون نمی‌ده، ولی اگه یک صفحه‌ای باز کنم که وجود نداره، نشون می‌ده! :O

    خودتو نگاه کنید.
    این یک صفحه‌ی عادی لیست آرشیو موضوعی سایت منه:

      http://adambarfiha.com/?cat=7

    که توش خبری از پیج نامبر نیست.
    حالا به جای عدد 7، یه عدد پرت می‌ذارم تا صفحه موجود نباشه. مثل این:

      http://adambarfiha.com/?cat=234

    و جالبه که حالا تو این صفحه نشون می‌ده!

    مشکل چیه؟ :?

  • uma

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۸۷ - ۰۴:۴۶

    ببخشید کسی جواب این رو نداد که توی پوسته پی سی دانلود چطوری کار میکنه ؟ .... من کد ها رو گذاشتم ... اما استایل نداره ضمنا نوشته ها عمودیه .... ! ممنون میشم کمک کنید @},-

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۳

    من اين افزونه رو فارسي كردم لينكش هم گذاشته بودم توي يه تاپيك مجزا
    براي تغيير شكل ظاهري افزونه بايد استايل اون رو اديت كنيد
    بايد دستورات CSS رو بلد باشيد
    ربطي به تمپليت سايت نداره

  • uma

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۷ - ۰۳:۴۸

    zitanix گفت:
    من اين افزونه رو فارسي كردم لينكش هم گذاشته بودم توي يه تاپيك مجزا
    براي تغيير شكل ظاهري افزونه بايد استايل اون رو اديت كنيد
    بايد دستورات CSS رو بلد باشيد
    ربطي به تمپليت سايت نداره

    خیلی عذر میخوام میشه لینک فارسی شده و این که چه کد هایی رو باید قبل یا بعد از چه کد هایی در چه فایل هایی قرار بدیم ... رو بگذارید ...
    گفتید هست اما متاسفانه لینک نذاشتید ... مرسی . من الان مدتیه این شمارشگر صفحاتم عمودیه ... صدام هم در نمیاد .... قالب پی سی مرحوم البته که گفتید ربطی به قالب نداره

  • iranboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۲

    من wp_page_numbers رو نصب کردم ولی این خط دستور <?php if (have_posts()) : ?> رو پیدا نکردم که بخوام تغییر بدم :-? چیکار کنم حالا اینم کد صفحه دیفالت

    <!--Begin Feaured Article-->
    <?php if (get_option('artsee_featured') == 'Hide') { ?>
    <?php { echo ''; } ?>
    <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/featured.php'); } ?>
    <!--End Feaured Article-->
    
    <!--Begind recent post-->
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
      if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
    
    <?php static $ctr = 0;
    if ($ctr == "$artsee_homepage_posts;") { break; }
    else { ?>
    
    <?php
    // check for thumbnail
    $thumb = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail', $single = true);
    // check for thumbnail class
    $thumb_class = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail Class', $single = true);
    // check for thumbnail alt text
    $thumb_alt = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail Alt', $single = true);
    ?>
    <div class="home-post-wrap">
    <span class="post-info">Posted by <?php the_author() ?> on  <?php the_time('m jS, Y') ?></span>
    <span class="titles"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title2('', '...', true, '26') ?></a></span>
    <div style="clear: both;"></div>
    <?php // if there's a thumbnail
    if($thumb !== '') { ?>
    <div class="thumbnail-div">
    <a href="<?php the_permalink() ?>" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $thumb; ?>&amp;h=90&amp;w=90&amp;zc=1" alt="<?php if($thumb_alt !== '') { echo $thumb_alt; } else { echo the_title(); } ?>"  style="border: none;" /></a>
    </div>
    <?php } // end if statement
    // if there's not a thumbnail
    else { echo ''; } ?>
    <?php the_content(); ?>
    <div class="readmore"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>">Read More</a></div>
    </div>
    
    <?php $ctr++; } ?>
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <!--end recent post-->
    
    <?php if (get_option('artsee_catbox') == 'Disable') { ?>
    <?php { echo ''; } ?>
    <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/catbox.php'); } ?>
    
    <?php if (get_option('artsee_popular') == 'Hide') { ?>
    <?php { echo ''; } ?>
    <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/popular.php'); } ?>
    
    <?php else : ?>
    
    <!--If no results are found-->
    <div class="home-post-wrap2">
    <h2 >No Results Found</h2>
    Sorry, your search returned zero results. 
    
    </div>
    <!--End if no results are found-->
    
    <?php endif; ?>
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۸

    عزیز من وقتی از پوسته های پولی سایت elegantwordpressthemes.com استفاده میکنی دو حالت داره ! یا پوسته رو خریدی ( که بعیده!) که در این صورت میری از خود اونا سوال میپرسی...یا نخریدی و داری استفاده میکنی...که این کلاً کار درستی نیست...پوسته های پریمیوم هم معمولاً ساختار پیچیده ای دارن و برای دستکاریشون حداقل باید یکمی از کارا سر در بیاری...

  • akbarmf

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۱

    سلام

    ببخشيد فضولي مي‌كنم ولي چرا از افزونه wp-pagenavi استفاده نمي‌كني كه فارسي هم هست !؟
    اينجا رو يه نگاه بنداز

  • iranboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۸

    اگه سر در میاوردم که سوال نمی کردم
    در مورد خریدنش هم مثل شما که دارین از نرم افزارهای چند میلیون تومانی به صورت کرک شده استفاده میکنید رو سیستم استفاده میکنید از همون راه گرفتمش
    میتونی راهنمای کنی راهنمای کن نمی تونی هم بگو تا برم سوال رو جای دیگه مطرح کنم جناب معاون
    همین

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۵

    سر در نمیاری میتونی بری از یه چیز ساده تر استفاده کنی...کسی بدهکارت نیست.
    من نرم افزار میلیونی ندارم...
    میتونی سوالتو بری جای دیگه مطرح کنی...کسی جلوتو نگرفته...

  • iranboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۱

    باشه :-?
    ویندوزی که داری استفاده میکنی یک چند ملیونی قیمت میخوره :-? شما با ویندوز نسخه ازمایشی که منتشر میکنن داری کار میکنی *-:)
    من هم از کسی طلب کار نیستم فقط سوال کردم می خواستم انجمن بزنم برای سوالم و گفتم بهتره جستجو کنم دیدم همه دارن اینجا سوال میکنن و ادرس اینجا رو دادن
    پس اینجا جای سوال کردن نیست @},- ممنون از راهنماییتون
    مشکلم رو هم خودم حل کردم

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    ویندوز XP تهش 200 دلاره...نمیدونی بدون...لپ تاپ ها هم اصولاً ویندوز ارجینال دارن...نمیدونی بدون...

    کاملاً مشخصه از این جمله :

    میتونی راهنمای کنی راهنمای کن نمی تونی هم بگو تا برم سوال رو جای دیگه مطرح کنم جناب معاون

    کسی هم نگفت سوال نپرس...گفتم بدت میاد برو جایی دیگه بپرس...

    مشکلت هم که حل شده...خدا رو شکر مشکلت حل شد...

  • iranboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۱

    رفتی تهش رو در اوردی :O
    حالا یه مشکل دیگه دارم توی لوکال درسته روی ایت که میبرم مشکل دار میشه :-? نظزت در این مورد چیه

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۸

    دوست عزيز
    اينجا كسي چشم بسته نميتونه غيب بگه !
    شما ميگي مشكل دار ميشه :|
    حتي مشكلش رو هم نميگي‌ ! توقع داري معجزه بشه :))

  • iranboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۶

    مشکلش اینه که توی لوکال کار میکنه ولی روی سایت غیر فعال میشه

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۷

    سيستم اين افزونه خيلي ساده است
    شما نصب ميكنيد
    يك خط كد رو توي قالب ميزاريد و اجرا ميشه

    حتما كد رو توي قالبتون قشنگ قرار نداديد و يا افزونه فعال نيست
    قالب هاست و لوكال يكيه؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها