انجمن


ایجاد شرط درزمینه های دلخواه  (۱۵ نوشته)

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

    سلا
    یه چند وقتی بود که کاربران در انجمن موضوعاتی رو ایجاد می کردن برای شرطی کردن زمینه های دلخواه وبه پستهای مختلف راهنمایی می شدن و در آخر نیز بی خیال موضوع می شدن و یا به جوابشون میرسیدن ، برای همین من هم تصمیم گرفتم یک اموزش ساده در این زمینه بذارم تا شاید کمکی در این زمینه بشه !!!
    خب شما با قرار دادن این کد در حلقه وردپرس و در DIV نمایش پستتون می تونید براحتی برای زمینه های خود شرطی تعریف کنید که اگر زمینه دلخواه موجود بود در پوسته نمایش داده بشه و بالعکس نمایش داده نشه

    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'img',true);
    
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) { ?>
    <div class="image"><img src="<?php echo $mid_var; ?>"></div>
    <?php } ?>

    همونطور که می بنید در کد بالا برای زمینه دلخواه عکس شرط تعیین شده که اگه زمینه دلخواه img در پست موجود بود دستور اون رو بر اساس کلاسی که براش تعریف شده نمایش بده \
    خب شما براحتی می تونید برای این دسترو کلاس تعیریف کنید و یا بجای DIV از تگ لینک استفاده کنید مثلا برای نمایش لینک دانلود می تونید این تگ رو بذارید :
    <a href="<?php echo $mid_var; ?>">لینک دانلود</a>
    البته یادتون نره که post meta رو بنا به دلخواه عوض کنید
    خب کاره ما تموم شده ( اگه آموزش ناقص هست می تونید توسعه اش بدین !!! )

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - sina1415 - Parsa - downroid - forklift
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹

    آقای نستد واقعا من نمیفهمم البته از آموزش ممنون
    ولی اگه میشه این کد های را که گذاشتین مثلا برای هر کد بگین کجا باید بزاریم ممنون به طور ساده ...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۷

    به فرض مثال حلقه وردپرس شما اینجوری شروع شده :

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <p><?php the_content(''); ?></p>
    
    <?php comments_template(); ?>
        <?php endwhile; else: ?>
        <p><?php _e('متاسفم ، مطلبي كه دنبال آن ميگرديد وجود ندارد.'); ?></p>
        <?php endif; ?>

    خب شما کافیه این
    این مدلی عمل کنید :

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <p><?php the_content(''); ?></p>
    
    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'img',true);
    
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) { ?>
    <div class="image"><img src="<?php echo $mid_var; ?>"></div>
    <?php } ?>
    
    <?php comments_template(); ?>
        <?php endwhile; else: ?>
        <p><?php _e('متاسفم ، مطلبي كه دنبال آن ميگرديد وجود ندارد.'); ?></p>
        <?php endif; ?>

    البته می تونید قبل از <?php the_content(''); ?> بذارین و با بعدش بسته به نوع Div بندی قالبتون داره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۶

    اقای نستد با تشکر از جوابی که دادی
    من اگه یه همچین چیزی بخوام میتونی مثل نوشته بالای توضیح بدید ؟ ممنون میشم ...

    http://up4.iranblog.com/images/bh3mqdusyzagf8rjezj7.png

    من واقعا لنگشم ... تو هر تاپیکی هم خوندم نفهمیدم ...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۷

    همین فایل رو برات درست می کنم و ایمیل می کنم برات

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷

    NESTED گفت:
    همین فایل رو برات درست می کنم و ایمیل می کنم برات

    مرسی منتظرم

  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

    سلام منم لنگ همین موضوع هستم
    کلی مطالب خوندم تو انجمن ولی نشد
    این رو هم خوندم
    http://forum.wp-persian.com/topic/14981
    ولی هرگاه کلمه
    <?php endif; ?>
    رو میزارم تو قالب single دیگه ادامه مطالب بالا نمیاد و صفحه سقید نشون میده..
    من کدی می خوام که وقتی یه فایل که چند پارت هست برا دانلود می زارم مثلا 3 پارت شده فقط 3 پارت رو نشون بده و پارت های دیگه که خالی هست رو نشون نده
    یا مثل همون عکس بالا ( دو پست بالاتر)
    خیلی لتگشم .کلی فایل اپپ کردم که بخش بخش هستن.ممنون میشم
    قالب سایت": قالب فعلی دانلودها

  • focus8m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۵

    سلام

    آموزش عالی بود. یه سئوال بنده برای اینکه پسورد و منبع رو در مدیریت وردپرس تکرار نکنم به صورت ثابت قرار دادم.این کد ها داخل تگ DIV قرار دارن تو لینک و حجم از تابع شرطی استفاده شده اند که وقتی مقدار وارد نمیشه داخل این تگ قرار نمی گیره الان من می خوام اگر مقدار لینک وارد نشه کلا این باکس زمینه در قالب نمایش داده نشه.

    ممنون

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۲

    در مثال بالا که اموزش دادم کل div که در نظر گرفته شده اگر مقدار کاستوم فیلد وارد نشه نمایش داده نمیشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    focus8m
  • goonigooni

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۹

    تورو خدا این مشکل من رو یکی حل کنه اگه هزینه ای هم باشیه میدم
    آقا یکی یه ایمیل بهم بده من فایل رو براش بفرستم مشکل من رو حل کنه
    خدا وکیلی ثواب داره چند هفته اس دارم به این درو اون در میزنم
    من یه قالب دارم چه بخوام چه نخوام دانلود با لینک مستقیم و منبع و رمز عبور میاد یعنی تو قالب تعریف شده
    حالا من میخوام هر موقع خودم میخوام بیاد و یه چیزای دیگه خودم بهش اضافه کنم
    میشه یکی ایملیشو بهم بده
    یکی که بلده

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۳

    goonigooni گفت:
    تورو خدا این مشکل من رو یکی حل کنه اگه هزینه ای هم باشیه میدم
    آقا یکی یه ایمیل بهم بده من فایل رو براش بفرستم مشکل من رو حل کنه
    خدا وکیلی ثواب داره چند هفته اس دارم به این درو اون در میزنم
    من یه قالب دارم چه بخوام چه نخوام دانلود با لینک مستقیم و منبع و رمز عبور میاد یعنی تو قالب تعریف شده
    حالا من میخوام هر موقع خودم میخوام بیاد و یه چیزای دیگه خودم بهش اضافه کنم
    میشه یکی ایملیشو بهم بده
    یکی که بلده

    یک تاپیک دیگه ایجاد کنید و یا اینکه اگه قبلا ایجاد کردین در اون تاپیک محتوای فایل single.php قالبتون رو در بین تگ code قرار بدین تا بررسی بشه لطفا اگه تاپیک دیگه ایی در اینباره ایجاد کردین
    نه در این تاپیک ادامش رو پیگیری کنید و نه تاپیک جدید ایجاد کنید فقط در همون تاپیکتون ادامه بدین اگه نه که یک تاپیک جدید ایجاد کنید

  • goonigooni

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۷

    NESTED گفت:

    یک تاپیک دیگه ایجاد کنید و یا اینکه اگه قبلا ایجاد کردین در اون تاپیک محتوای فایل single.php قالبتون رو در بین تگ code قرار بدین تا بررسی بشه لطفا اگه تاپیک دیگه ایی در اینباره ایجاد کردین
    نه در این تاپیک ادامش رو پیگیری کنید و نه تاپیک جدید ایجاد کنید فقط در همون تاپیکتون ادامه بدین اگه نه که یک تاپیک جدید ایجاد کنید

    آقا لطف کن یه ایمیل بهم بده یا یه ای دی یاهو
    خداییش 2هفته اس سرکارم واسه این موضوع
    دمت گرم اینکارو برام بکن

  • downroid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۹

    سلام.
    من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید.
    1) من کد ها رو که در single.php قرار دادم لینک دانلود بالای متنم قرار گرفت در صورتی که من می خوام زیر متن و عکس هام قرار بگیره. یعنی بره پایین صفحه.

    2) من می خوام یه تصویری رو پشت زمینه دلخواه بزارم یعنی یه کادر درست کنم و لینک دانلود و رمز و ... تو اون قرار بگیرند.

  • downroid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۸

    راستی در مورد سوال 1 یه چیز یادم رفت بگم. من جاهای دیگه single رو هم امتحان کردم و جایی وجود ندارد که کد ها رو گذاشت تا برن پایین صفحه و اینکه قالب من کاسپین هست.
    قالب کاسپین

  • downroid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۱

    شرمنده میگم کسی نبود سوال ما رو جواب بده.
    ممنون

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها