کسی از دوستان می تونه لیست کامل امکانات وردپرس رو بهم بده؟
کسی از دوستان می تونه لیست کامل امکانات وردپرس رو بهم بده؟
امکاناتی که توی این لینک توضیح داده خیلی کم هستن.
مثلا فروشگاه، چت آنلاین، مدیریت تبلیغات، اس ام اس، پرداخت آنلاین و ... رو نگفته.
من یه سی ام اس نوشتم و می خوام امکاناتش رو با وردپرس مقایسه کنم، آیا تمام امکانات وردپرس همینها هستن؟ بنظرم امکانات بسیار دیگه ای هم باید داشته باشه.
NESTED گفت:
ببین اینها امکانات اصلی وردپرس هست
و موارد دیگه ایی که شما گفتین الحاقات وردپرس هست که در زبان ساده الحاقات : افزونه ها و توابع مختلفی هست که یک وب دولوپر بنا به نیاز خودش در سایت قرار میده
من می خوام بدونم که بعد از نصب همه افزونه های وردپرس، امکانات کامل ورد پرس چی هستن؟
برید به بخش افزونه ای وردپرس.
17,101 افزونه رسمی در این سایت وجود داره!
بماند افزونه هایی که به این پایگاه اضافه نشدن...
wp-php گفت:
امکاناتی که توی این لینک توضیح داده خیلی کم هستن.مثلا فروشگاه، چت آنلاین، مدیریت تبلیغات، اس ام اس، پرداخت آنلاین و ... رو نگفته.
من یه سی ام اس نوشتم و می خوام امکاناتش رو با وردپرس مقایسه کنم، آیا تمام امکانات وردپرس همینها هستن؟ بنظرم امکانات بسیار دیگه ای هم باید داشته باشه.
جدیداً بعضی جاها به جای cms از واژه cmf برای وردپرس استفاده میکنم
استانادم به ویکی پدیا !
میدونی cmf یعنی چی؟
content managment framework
یعنی میتونی خیلی چیزا با وردپرس بسازی!
یعنی قدرت وردپرس بسته به خلاقیت توئه!
ندید میگم سیستم شما قابل مقایسه با وردپرس نیست :)
سلام دوستان من هرچه مقالات را خواندم متوجه نشدم . من میخواهم یک و بلاگ درست کنم آایا وردپرس می تواند بمن کمک کند .یا اینکه قالب وردپرس را می توان در سیستم بلاگفا یا پرشین بلاگ بارگذاری کرد .اگر راهنماییم کنید ممنون می شویم چون بدجوری سر در گم شدم /متشکرم
لیست کامل امکانات وردپرس شامل هر چیزی که تصورش را بکنید میباشد. یعنی برای هر کاری که بخواهید یک افزونه در کنار سیستم وردپرس به شما کمک خواهد کرد. به نظر من شما ابتدا کار کردن با خود وردپرس رو یاد بگیرید بعد که باهاش اشنا شدید با استفاده از افزونه ها امکانات دلخواه خود را به وبلاگتان اضافه کنید.
dadasargarmi گفت:
سلام دوستان من هرچه مقالات را خواندم متوجه نشدم . من میخواهم یک و بلاگ درست کنم آایا وردپرس می تواند بمن کمک کند .یا اینکه قالب وردپرس را می توان در سیستم بلاگفا یا پرشین بلاگ بارگذاری کرد .اگر راهنماییم کنید ممنون می شویم چون بدجوری سر در گم شدم /متشکرم
دوست عزیز . به زمان تاپیک نگاه کنید ماله یک ساله پیشه :)
شما اگر واقعا قصد پرسش دارید یک تاپیک جدید ایجاد کنید ....