انجمن


آخرین بروزرسانی سایت  (۲۵ نوشته)

  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۷

    سلام دوستان
    اگر بخوام آخرین بروزرسانی سایت را با ذکر تاریخ ساعت و لینک آخرین مطلب بروزشده رو در سایت داشته باشم از چه تگی باید استفاده کنم

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۰

    دوستان من هم دقیقا دنبال همین هستم ~X(

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۴

    خیلی راحت با یه query و loop می تونید انجامش بدید :-)

    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/query_posts

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۶

    نوید جون می شه کد آماده رو بدی؟

    آخه می دونی که من انگلیسی بلد نیستم! :((

  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۹

    رودسر جان
    شما که از آخرین بروزرسانی در سایت خود استفاده کرده اید میشه لطفا کد اونو بگذارید خلق الله استفاده کنند.ممنون میشم

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۹

    من از این استفاده می کنم
    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    <?php endwhile; ?>
    " rel="bookmark" target="_blank">
    <?php the_time('l j F Y') ?> در ساعت <?php the_time('G:i'); ?>

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۱

    دوستان اگر کدی قرار میدم "خواهش میکنم" در تگ دستور قرار بدن که مشکلی به وجود نیاد.

  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۵

    ممنون میشم رودسر جان این کد را در تگ دستور بزارین وبگین دقیقا کجا باید اونو گذاشت

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۲

    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    <?php endwhile; ?>
    " rel="bookmark" target="_blank">
    <?php the_time('l j F Y') ?> در ساعت <?php the_time('G:i'); ?>

    هر جا خواستید آخرین بروزرسانی رو نمایش بدید این کد را وارد کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۷

    رودسر جان
    ممنون کد کار کرد ولی اشتباه نشون میده یعنی در حقیقت آخرین بروزرسانی رو نشون نمی ده بلکه پست و تاریخ مربوط به سه چهار روز پیش رو نشون می ده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۱

    بسیار ممنون!

    ببینم آیا کدی برای نمایش دادن تعداد کل مطالب وجود داره؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۲

    آره فکر کنم حق با شماست نگاه می کنم کد درستش رو براتون می فرستم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۸

    آیا کدی برای نمایش تعداد کل مطالب وجود داره؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۰

    آیا کدی برای نمایش تعداد کل مطالب وجود داره؟

    اینو ببینید :
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_count_posts

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۷

    navid گفت:

    آیا کدی برای نمایش تعداد کل مطالب وجود داره؟

    اینو ببینید :
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_count_posts

    نوید جون من هزار بار گفتم که انگلیسی بلد نیستم و سر در نمیارم!!!

    آقا تو هم که هر وقت من سؤال می کنم آدرس کدکس وردپرس رو بده!عجبا!

    ممنون می شم کدش رو بهم بدی @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۲

    دوست عزیز ما که از این دوستان زحمتکش طلبکار نیستیم.می تونستی با لحن آرامتر بگی انگلیسی بلد نیستی.نمی شه که کسی چیزی بلد نباشه از همه هم طلبکار باشه.باید طوری با این دوستان برخورد کنیم که خستگی از تنشون بیرون بره بتونن به ما کمک کنن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۱

    نه شما منظور من رو بد برداشت کردید.
    من اصلا تند نبودم و نوشتم هزاربار گفتم.هیچی توقعی هم از نوید جان ندارم و ازش هم ممننون هستم.

    خسته هم نباشه ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۷

    <?php
    $count_posts = wp_count_posts();
    $published_posts = $count_posts->publish;
    echo $published_posts;
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirreza - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۰

    <?php query_posts("showposts=1"); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_time('l j F Y') ?> در ساعت <?php the_time('G:i'); ?></a><?php endwhile; ?>

    soorena عزیز از این کد برای نشان دادن آخرین بروزرسانی استفاده کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirreza - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - safa2
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۰

    رودسر جان بی نهایت از لطف شما ممنونم
    الان کد درست کار می کنه
    در ضمن در مورد قالب شما لطف کردید ولی دیشب همون قالب قبلی رو درست کردم
    به هرحال هم از شما و هم از نوید و سایر دوستان وردپرسی ممنونم

  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۰

    دوستان وقتی یک query می نویسیم باید چه کار کنیم که این کد بر سایر قسمتهای سایت اثر نگذارد مثلا در مورد بالا برای نوشتن query که آخرین پست بروزشده را نشان دهد باعث می شود بر تگهای دیگر هم اثر بگذارد

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۲

    نوشتن یک query در index.php باعث این مشکل می شه. چراکه بصورت پیشفرض اگه فایل های پوسته نباشند از index.php کد ها خونده می شه.
    واسه همین اون قسمت پوسته صفحه اول و اینا از نسخه فکر کنم 2.1 اضافه شد ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۸

    navid گفت:
    نوشتن یک query در index.php باعث این مشکل می شه. چراکه بصورت پیشفرض اگه فایل های پوسته نباشند از index.php کد ها خونده می شه.
    واسه همین اون قسمت پوسته صفحه اول و اینا از نسخه فکر کنم 2.1 اضافه شد ...

    یعنی اگه از کد بالا (نمایش آخرین تاریخ آپدیت) در Index استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟ اگه میاد باید پس چکار کرد؟ :-?

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۵

    roodsar گفت:

    <?php query_posts("showposts=1"); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    " rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_time('l j F Y') ?> در ساعت <?php the_time('G:i'); ?><?php endwhile; ?>

    soorena عزیز از این کد برای نشان دادن آخرین بروزرسانی استفاده کنید

    دستت درد نکنه - خیلی مممنون - من گذاشتمش ابزارک جواب داد ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirreza - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - news.suma.ir
  • news.suma.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۳

    سلام دوستان
    این کد مشکل شما رو حل می کنه

    آخرین بروز رسانی سایت :
    <br>
    <a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php the_title(); ?> | ( <?php the_time(' l , j F , Y ') ?> | در ساعت <?php the_time(' G:i '); ?> )</a>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها