انجمن


كدى براى نمايش نظرات  (۹ نوشته)

  • salim099

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۸

    سلام
    بنده دنبال كدي هستم كه بتوانم دربرگه ياپستي قراردهم به طوريكه نظرات رانشان دهد.دوهفته جستجوميكنم ولي به جايي نرسيدم
    خواهش ميكنم اگركسي دراين زمينه اطلاع دارد جوابم رابدهد

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۰

    این تابع برای فراخوانی فرم نظرات از هسته وردپرس و یا از قالب هست
    <?php comments_template(); ?>

  • AliReza CH

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۴

    <?php wp_list_comments($args); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - omid0098
  • salim099

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۹

    اين كد راكجاقراردهم?
    احتياج به افزونه اى هم هست?

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۱

    در فایل php برگه و یا تک نوشته رد حلقه وردپرس قرار بدین بدون نیاز به نصب پلاگین

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۵

    سلام
    تشکر از آقای نستد.
    هرجا قرار بدید جواب میده.
    سایدبار یا یه فایل با نام coment.php بسازید و کد index.php قالبتون رو توی اون کپی کنید و بجای تابعی که پست ها رو بالا میاره این تابع رو قرار بدید و یه برگه بسازید و اون فایلی رو که ساخته اید به قالب برگه در بیارید.
    موفق باشید ؛@

  • salim099

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۷

    ببخشيد براي جايگزيني تابعي كه پست هارو بالامياره كدومه?
    بعدچگونه فايل ساخته شده رابه قالب برگه دربياورم?

  • salim099

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۶

    در برگه
    سه موردنشان ميده
    arshive
    Link
    Full templte

  • salim099

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷

    منظور بنده ازسوالم ايجادآرشيونظرات دربرگه بود مثل سايت
    http://www.aqchari.ir
    ببخشيد واضح نتونستم بگم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها