انجمن


مشکل در آپلود تصاویر  (۱۲ نوشته)

  • Armin-N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۰

    سلام به همه
    دوستان میخوام عکس آپلود کنم
    کار آپلود رو انجام میدم
    آپلود رو همانجام میده
    و روی گذاشتن در نوشته کلیک می کنم
    اما وقتی تو نوشته میاد تصویر رو نشون نمیده
    و تو ادیتور به این شکله :

    http://gigaimage.com/images/yy8pz46f273m34jg1ob.jpg

    تو صفحه سایت هم نشون نمیده
    در واقع اصلا آپلود نمیشه
    تو cpanel مسیرش رو ادامه میدم می بینم فایلش اصلا آپلود نشده و نیست
    اینا در شرایطی هست که پوشه های wp-content و uploads پرمیشنشون 777 هست
    وردپرسم 2.6 هست

    چطورمیتونم حلش کنم؟

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۷

    من هم همین مشکل رو دارم. با این تفاوت که عکس ها برای من آپلود میشه. یعنی توی پوشه ی wp-content قابل رءیتند. اما نمی‌دونم چرا توی ادیتور نمایش داده نمیشن.
    تقریبا همه‌ی تاپیک‌های مرتبط با این موضوع رو توی این انجمن خوندم و همه‌ی راه‌های پیشنهاد شده رو هم از جمله نصب پلاگین No-Flash-Uploader رو هم انجام دادم. اما همچنان مشکل پابرجاست.
    :-(

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۸

    من حتی وردپرس رو دوباره نصب کردم؛ اما جواب نداد :[[
    چیکار کنم؟

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۶

    من واقعا فکر می‌کردم میشه توی این انجمن به جواب سوال‌ها رسید.

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۸

    متوجه شدم مشکلش چیه.
    فایل‌هایی که آپلود میشن به طور پیش‌فرض ریخته می‌شن توی پوشه‌ی wp-content؛ در حالیکه که وردپرس اونا رو از پوشه‌ی uploads که توی پوشه‌ی wp-content قرار گرفته بازخوانی می‌کنه.
    وقتی به طور دستی عکس‌های آپلود شده رو از پوشه‌ی wp-content به uploads منتقل کردم مشکل رفع شد.

    اما الان نمی‌دونم که چطور باید آدرس پیش‌فرض برای فایل‌های آپلود شده رو از wp-content به uploads تغییر بدم؟ :?

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۴

    درسته مشکل همینه فکر کنم
    http://www.abcp30.ir

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۴

    مشکل من که حل شد :-)

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۵

    باشه
    http://www.abcp30.ir

  • wpm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۱

    سلام من هم همین مشکل رو دارم
    راه حل چیه؟
    wp-content و uploads روی ۷۷۷ هستن افزونه ی image uploader http fix و no flash uploder رو نصب کردم و:
    ۱.موقع آپلود فایل ها بجای پوشه uploads توی content ذخیره می شن. در نتیجه توی نوشته نمایش داده نمی شن.
    ۲.مگه پرمیژن استاندارد واسه content نباید ۷۷۵ باشه؟ اما من فقط وقتی پرمیژنو ۷۷۷ می کنم می تونم آپلود کنم.
    ۳.وقتی پوشه ی uploads رو حذف می کنم موقع آپلود ورد پرس اونو دوباره نمی سازه.

    دوستان مشکل کجاست؟

  • kosar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۰۱

    مشکل من این‌جوری حل شد:
    برید توی قسمت تنظیمات>گوناگون
    برای قسمت پرونده‌های فرستاده شده در این شاخه نگهداری می‌شوند این عبارت رو بنویسید:
    wp-content/uploads

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
  • wpm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۶

    ممنون مشکلم حل شد

  • masih32

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۳

    مرسی از کوثر خانوم. مشکل منم حل کردن

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها