انجمن


چگونه زير هر مطلب برچسب جدا بزارم؟  (۱۲ نوشته)

  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۷

    سلام
    خسته نباشيد
    من مي خواستم زير هر مطلب برچسب جداگانه و مرتبط با اون مطلب بزرام

    برچسب: فید، فیدبرنر، هک، وبلاگ، وبلاگستان، کامپیوتر، گوگل ریدر، آمار، امنیت، دیدیش
    تحت دسته جالب انگیزناک, فناوری اطلاعات | نظر (۱۶) | تعداد بازدید ها : 120 نفر

    يه چيزي مثل اين
    ممنون ميشم كمك كنيد مرسي

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۱

    خوب برای برچسب گذاری کافیه تو قسمت برچسب ها تو بخش نوشتن پایین کادر نوشته استفاده کنید.
    برچسب مورد نظر رو می نویسی ( اگر چند تا برچسب بود با ویرگول انگلیسی ", " آن ها رو از هم جدا می کنی ) و روی افزودن کلیک می کنی !

  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۳

    مرسي دوست من
    ولي فكر كنم سوالم رو خوب مطرح نكردم
    من اين كارو انجام ميدم
    ولي چيزي كه من مي خوام اينه كه همون تگ هايي كه استفاده مي كنم زير مطالبم نمايش داده بشه
    من تگ ها رو اضافه مي كنم ولي چيزي زير مطالبم نمياد
    blognevesht.com
    شما اين سايت رو ببينيد زير هر مطلب برچسب ها نمايش داده ميشه
    ولي من وقتي برچسب مي زارم چيزي زير مطالبم نمياد
    من از قالب personablog استفاده مي كنم

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۱

    برای اینه که تکه کد زیر در قالب شما وجود نداره

    <?php the_tags('Tags: ', ', ', '<br />'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mohsen - fatemi1373
  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۱

    مرسي
    اين كد رو كجا قرار بدم؟ :-?

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۷

    اگر از پوسته فارسی شده انجمن استفاده می کنید، کدهای زیر رو جایگزین فایل index.php پوستتون کنید

    <?php get_header(); ?>
      <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
        <div class="post-date"><span class="post-month"><?php the_time(__('M','pbby')) ?></span> <span class="post-day"><?php the_time(__('d','pbby')) ?></span></div>
        <div class="post-title">
        <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','pbby'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
        <span class="post-cat"><?php the_tags(__('برچسب: ','pbby'), ', ', '<br />'); ?><?php _e('دسته بندی: '); ?><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-comments"><?php comments_number(__('No Comments »','pbby'), __('1 Comment »','pbby'), __('% Comments »','pbby')); ?></span>
        </div>
        <div class="entry">
        <?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;','pbby')); ?>
        </div>
      </div><!--/post -->
    
      <?php endwhile; ?>
    
      <div class="navigation">
        <span class="previous-entries"><?php next_posts_link(__('Previous In Search >','pbby')); ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link(__('< Newer in archive','pbby')); ?></span>
      </div>
    
      <?php else : ?>
    
        <h2><?php _e('Not Found','pbby'); ?></h2>
        <p><?php _e('Sorry, but you are looking for something that is not here','pbby'); ?>.</p>
    
      <?php endif; ?>
    
      </div><!--/content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۳

    مرسی
    من این کد را قرار دادم و برچسب ها اضافه شد
    فقط این برچسب ها بالای نوشته است
    راهی هست که برچسبها ها زیر مطلب بیاد؟

  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۶

    شرمنده
    ميشه دسته بندي ديدگاه و برچسب رو با هم آورد زير نوشته؟

  • kambiz-g

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۳

    مرسي
    خودم ور رفتم رديف شد
    خيي لطف كردين دوست من واقعا كارم راه افتاد
    بازم ممنون

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۷

    خواهش میکنم !

  • mojtava

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۱

    سلام این کد در \وسته من کار نمیکنه مشکل کجاست :D @},-

  • mojtava

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۰

    کد کار کرد خدا رو شکر :P

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها