ضمنا قانون GLP نقض شده است و با دلیل و مدرک دارم میگم .
این قانون به طور کلی میگه که یک نرم افزار یا اسکریپت اپن سورس باید کاملا باز باشه و قابل تغییر و گسترش حتی به غیر از افراد تولید کننده اون محصول . خوب فایل زبان نیز مانند بقیه ی قسمت های یک نرم افزار باید قابل ویرایش و در دسترس باشد . هیچ فایلی خاص نمی باشد مگر اینکه تجاری باشه و برای فروش باشه و یه جورایی دارای لایسنس باشه که با قانون GLP ست بشه یه جورایی !
پس اگر ورد پرس فارسی بیاد فایل های زبان رو بفروش برسونه خیلی قشنگ تر هست تا بخواد به اسم قانون سورس باز سرپوش بگذارد ! قانون GLP فقط بر روی مسئله کپی رایت محصول تاکید داره و جرائم سنگینی بابتش گرفته میشه در خارج از کشور ! اما اینجا فایل زبان را می کنن توی قوطی و بعد میگن GLP رعایت شده ! این صحبت ها از همان داخل قوطی سر چشمه میگیره و گاهی این قوطی با یک ایمیل درش باز میشه و نم پس میده و فایل زبان به سختی به یک نفر میرسه ! البته طی قانون GLP ها !!!!!
من خودم جوملا کار هستم و در حد خودم حرفه ای در برنامه نویسی تحت جوملا . اما جوملا با اون همه دبدبه و کبکبه و قدرتی که نسبت دیگر سی ام اس ها داره ، هیچ وقت نمیاد فایل زبان رو پنهان کنه و یا غیره ! حتی گسترش دهنده هاشم این کارو نمی کنن ! یعنی اجازه این کار رو ندارن ، چون جوملا هم مثل وردپرس اپن سورس هست و تحت قانون GLP عمل میکنه !
تا اندازه یک کتاب هم بخواین براتون درباره این قانون حرف می زنم و پاش بیافته حاضرم رعایت نکردن این قانون هم گزارش بدم تا اعمال قانون بشه D: ............. اما با یک مقایسه ساده با یک اپن سورس دیگه متوجّه میشید که این قانون نقض شده یا نه !
پایان ----