سلام
اول بگم
مخصوصا این تاپیک رو در وضعیت ( پرسش نیست ) نگذاشتم تا تونسته باشم دومین سوالم رو توی این انجمن پرسیده باشم !!!
و اما سوال ؟!
مثلا به این عنوان توجه کنید :
مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.
چند تا مدیر داریم توی این انجمن که حالا در این سال یعنی در انتهای این سال دارن توی انجمن فعالیت می کنن ؟
که حالا این انتظار رو نباید ازشون داشته باشیم که چی ، که پاسخ سوال رو بدن یا ندن ؟!!
خب لطف می کنن پاسخ میدن البته در حد فوق لیسانس شاید بعضی جوابهاشون باشه !!!
که در انتها می رسیم به این که خوده کاربر ماهیگیر شده و و ماهیش رو از اب گرفته !!!
یا ماهیگیری دیگه اومده ماهی رو دو دستی بهش تقدیم کرده !!!
نظم ، حرف اول رو میزنه ، درست اما چندتا مُنظِم باید باشه تا این همه دانش آموز رو تنبیه و ارشاد کنه ؟
چرا تقسیم مسئولیت عادلانه نمیشه تا این عبارت ( هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند ) به عبارتی دیگه در سِمت های دیگه و نقشهای دیگه عوض بشه،که در جایی دیگه از این انجمن باز گفته نشه:
( همینی که هست، از این بهتر نشده، نمیشه و حالا حالاها نخواهد شد ) ؟!!!!
چرا کاربر فعال داریم ؟
من خودم نمی دونم در طول این دو ماه که در این انجمن عضو شدم بنا به چه روالی عنوان کاربریم در کمتر از یک ماه به کاربر فعال تبدیل شد ؟ نه اونقدر حرفه ایی بودم که پستهای اموزشیم بالا باشه و نه جوابهام ، جوابهای تکمیل کننده و یا تمام کننده سوال کاربران بوده !!!!
من نوعی قبلا هم گفتم احساس مسئولیت می کنم به کاربرای وردپرسی و تا اونجایی که عقلم و شعورم یاری کنه کمک می کنم ، اما الله وکیلی از من نوعی حقیر ، حرفه ایی تر و کار بلد تر هم توی دنیای وردپرس فارسی و این انجمن هست که بتونه کمک کنه ولی ...
ولی نمیاد کمک کنه چرا چون می بینه تقسیم مسئولیت نشده قدرت دسته کسای دیگه هست و هر کسی به نوعی توی این انجمن داره تلاش می کنه تا به جوابش برسه و جواب دیگرون رو بده
و این تک بعدی بودن تا جایی میرسه که خیلی ها این انجمن رو رها می کنن میرن !!!
حالا سوال اصلی من این هست :
چرا تقسیم مسئولیت نشده طبق در خواست قبلی کاربران تا کارها روال بهتری پیدا کنه ؟
لطفا اگه مایل هستین جواب بدین بصورت منطقی و قابل فهم بگین تا من هم با این عقل کوچیکم بفهمم !!!
با تشکر مرتضی راکی
برخی قوانین رعایت شده در این تاپیک :
*این تاپیک بر چسب نیاز نداشت - جستجوی زیادی در بر داشت - تشکر کردنی نیاز نداره - سعی شده از جملات تکراری خود داری بشه - برای دریافت پاسخ مناسب هم تا دلتون بخواد صبر پیشه می کنم - تمام فارسی نوشته شده - اگر هم خودم رو مثال زدم نمی خواستم تبلیغ باشه و مغایر قانون منع تبلیغات دراین انجمن باشه - به دیگران غائب نیز به طور کامل احترام گذاشته شده *