mihancamp.com گفت:
گارفیلد جان، چرا از نظر شما همه کار هارو باید 1 فرد انجام بده؟
مشکل خیلی از ما اینه که میخوایم توی هر کاری یه دستی داشته باشیم اما اگر 1 رشته رو انتخاب کنیم خیلی موفق تر هستیم، الان من شخصا طراحی قالب وردپرس یا افزونه برام مهم نیست و سعی میکنم از اونا استفاده کنم و وبلاگ برتری داشته باشم، شما میگی تعداد طراحان قالب زیاده، درست اما چند برابر اونها "مصرف کننده وردپرس" هست، من به خودم میگم قالب رو میدم یکی دیگه طراحی میکنه و افزونه ها و غیره رو هم دیگران تهیه کنند و من ازشون میخرم اما تلاشم رو میزارم روی یادگیری سئو و غیره،
این جوری باعث میشه هر کدوممون توی 1 رشته تخصص داشته باشیم اما لااقل توی همون حرفه ای باشیم نه این که توی 100 تا رشته دست داشته باشیم اما همشون در یک سطح معمولی باشه،
من کی گفتم یک نفر همه کار باید بکنه؟ شما میای اینجا سئو یاد بگیری چون مطالبت رو خودت می خوای بگذاری روی سایتت، و چون تو حوزه های دیگه پول خرج می کنی! من که نمی خوام پول خرج کنم میام اینجا همه چیز یاد بگیرم! اینی که گفتی به حرف من هیچ ربطی نداشت.
من فقط حرفم این بود که پولی کردن انجمن برای ارائه ی خدمات باعث می شه کاربر به جای اینکه پول بده و یاد بگیره سعی می کنه پول بده و خدمات بگیره! و این نتیجه ش رشد وردپرس فارسی نیست.
اونهایی هم که می خوان تو وقت صرفه جویی کنن می تونن به این انجمن نیان، برن سراغ متخصص ها و با پول وقت بخرن.