سلام
یه مشکل مثل کنه چند وقته گریبان گیرم شده که حتی فکر نکنم اون متخصصین و حرفه ای های وردپرس هم تا حالا عینش رو دیده باشن.
آقا من خبر مرگم چند روز پیش تصمیم گرفتم قالب سایتم رو عوض کنم. قالب Polished رو انتخاب کردم و از اینجا دانلودش کردم: از اینجا
همون طور که می بینید قالب رو نزدیک 50 نفر دانلودش کردن و بدون هیچ مشکلی دارن ازش استفاده میکنن. پس قالب هیچ مشکلی نداره.
سایت من هم با هر قالبی غیر از این کاملا بدون نقص و بدون مشکله پس سایت من هم مشکلی نداره.
روی همین سرور (هاستینگ) ای هم که این سایتم هست یک سایت دیگه هم دارم همین قالب رو روی اون یکی سایت دیگم نصب کردم روی اون هم کاملا درست و بدون مشکل بود . پس سرور و هاستینگ هم مشکلی نداره.
حالا می رسیم به اصل ماجرا
به محضی که این قالب رو روی سایت نصب می کنم تا اینجا هیچ مشکلی نیست. اما تا وارد صفحه اصلی سایت برای استفاده و مطالب میشیم کلیک اول رو که توی سایت کردین دیگه سایت براتون بالا نمیاد که نمیاد حتی دیگه به مدیریت سایت و دیگر ساب دامین های سایت هم دسترسی ندارید. تا وقتی که اینترنت تون دیسکانکت بکنید و دوباره وصل بشید اون وقت دوباره همون وضعیت اولیه است و به محضی که وارد صفحه اصلی سایت بشین دوباره سایت براتون بالا نمیاد.
این مشکل نادر و عجیب و غریب رو سه روز و سه شبه که دارم به متخصصین نشون میدم از وردپرس کار تا سئوکار از مدیر هاستینگ تا مدیر وی بولتین ، هیچ کدوم عقل شون به جایی قد نداده که این مشکل از کجا می تونه باشه.
خواهش می کنم ازتون استدعا دارم اگر تا حالا مشابه این مشکل رو دیدید یا فکر می کنید بدونید مشکل از کجاست و می تونید من رو راهنمایی کنید لطفا کمک کنید. دعاتون می کنم به خدا
چندتا نکته هم که ممکنه کمک بکنه: تمام افزونه ها رو غیر فعال هم کرم ولی تاثیری نداشته
همین قالب رو من روی یک هاست دیگه هم خودم نصب کردم بدون هیچ مشکلی مثل ساعت داره کار می کنه. قالب به هیچ افزونه یا ابزارکی هم نیاز نداره.
دوستان منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستم
خیلی متشکرم