انجمن


مشکل عجیب در نمایش وبلاگ  (۸ نوشته)

  • aminadibi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۰

    دوستان من دچار یک مشکل عجیب شده‌ام. داشتم مطلبی را پست می‌کردم که d.c شدم. بعد صفحه‌ی اول وبلاگ را باز کردم و دیدم همه‌چیز به هم‌ریخته نشان داده می‌شود. آن مطلب را پاک کردم ولی از آن به بعد مشکلات عجیبی به وجود آمده. از جمله این که وبلاگم در اینترنت اکسپلورر درست نشان داده نمی‌شود. مثلاً این صفحه را هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر امتحان کنید.
    http://jaam.adibi.ir/?p=102
    حتی با تغییر پوسته هم مشکل برطرف نشد. شما را به خدا به دادم برسید!

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۱

    درسته که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • aminadibi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۰

    در اینترنت اکسپلورر ۷ روی ویستا متن این پست اصلاً نشان داده نمی‌شود. ولی در فایرفاکس مشکلی نیست.

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۶

    من با اپرا9.5 فایرفاکس3 ie 7 دیدم مشکلی نداشت مشکل احتمالا از مرورگر یا سیستم خودته

  • aminadibi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۲

    ~X(
    من نمی‌دانم شما با چه سیستم‌عاملی این‌کار را می‌کنید. ولی من با چند کامپیوتر مختلف امتحان کردم و نمایش در اینترنت اکسپلورر مختل است.
    اصلاْ لینک عکسی را که از نمایش در IE و فایرفاکس گرفته‌ام می‌گذارم ببینید:

    عکس نمایش وبلاگ در فایرفاکس
    عکس نمایش وبلاگ در اکسپلورر

    به دادم برسید!

  • pedilp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۵

    اين مشكل رو منم دارم ولي حل نشد

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۶

    منم مشکلی ندارم تو دیدنش!!

    ---
    ولی فایلهای پوسته ت رو با فرمت Unicode Byte-Order Mark (BOM) ذخیره کردی که کار اشتباهیه. همه فایلهای پوسته ت رو با ++notepad به فرمت utf-8 without BOM تغییر بده (convert کن).

    ببین اینجا رو: http://validator.w3.org/check?uri=http://jaam.adibi.ir

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۲

    شاید مشکل شما هم همین باشه...:

    http://forum.wp-persian.com/topic/1893?replies=9

درباره‌ی این موضوع