انجمن


وسط قرار نگرفتن هدر در اینترنت اکسپلورر  (۱۳ نوشته)

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۵

    سلام دوستان
    بنده با این کد در ایندکس هدر رو قرار دادم

    <div id="header">
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url') ?>/images/logo.jpg" width="680" height="175"></td>
    </div>
    </tr>
    <tr>
    <td>

    و با این کد زیر در استایل هدر رو وسط صفحه گذاشتم

    #header {
    	float: none;
    	width: 0px;
    }

    توی فایرفکس همه چیز درست هستش ولی توی اینترنت اکسپلورر هدر مقداری به سمت راست کشیده شده است
    چطور این مشکل رو حل کنم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۶

    خب یه استایل IE بساز و موقعیت عکس رو در استایل IE جوری دیگه تعریف کن که وسط قرار بگیره
    یادت نره استایل IE رو در هدر قالبت فرا بخونی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

    margin: 0 auto;
    رو به کدتون اضافه کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

    man4toman گفت:
    margin: 0 auto;
    رو به کدتون اضافه کنید.

    این کد جواب نداد و کلا خراب تر شد

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۷

    ببینید کلا کدتون اشتباه هست:
    width: 0px;
    این دستور هدر رو نابود میکنه! یعنی عرض بشه 0 و دیگه چیزی نمایش داده نمیشه.
    فکر میکنم مشکلتون از جای دیگه در استایل هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sinaeslami
  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸

    NESTED گفت:
    خب یه استایل IE بساز و موقعیت عکس رو در استایل IE جوری دیگه تعریف کن که وسط قرار بگیره
    یادت نره استایل IE رو در هدر قالبت فرا بخونی

    خوب واسه وسط قرار دادن عکس هدر توی اینترنت اکسپلورر از چه کدی باید استفاده کنم؟

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۹

    man4toman گفت:
    ببینید کلا کدتون اشتباه هست:
    width: 0px;
    این دستور هدر رو نابود میکنه! یعنی عرض بشه 0 و دیگه چیزی نمایش داده نمیشه.
    فکر میکنم مشکلتون از جای دیگه در استایل هست.

    قالب رو آپلود کردم اگه میشه ببینین
    seraji.ir

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۵

    دوست عزیز استایل شما خیلی مشکل داره.
    روی هر مرورگر یک جور دیگه نشون میده.

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۹

    man4toman گفت:
    دوست عزیز استایل شما خیلی مشکل داره.
    روی هر مرورگر یک جور دیگه نشون میده.

    ممنون بابت راهنماییتون
    مشکل رو با ساختن استایل margin-right: 195px برای اینترنت اکسپلورر و فراخوانی توسط کد زیر حل کردم

    <!--[if IE]> <link href="IE.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <![endif]-->

    فقط الان مشکلم اینه که مقداری اسکرول هم در فایرفکس، هم در اینترنت اکسپلورر و هم در اپرا ایجاد شده و اگه میشه راهنمایی کنین که این اسکرول رو چطوری بر دارم ؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۶

    اگه این اسکرول در محور x هست حتما direction در body دادین
    اگه نه حتما عرض قسمتی بیشتر از عرض قالب هست بررسی کنید

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۳

    NESTED گفت:
    اگه این اسکرول در محور x هست حتما direction در body دادین
    اگه نه حتما عرض قسمتی بیشتر از عرض قالب هست بررسی کنید

    این قالب مثل اینکه قبل table داشت و این مشکلی هم که نوی اینترنت اکسپلورر براش ایجاد شده بود بخاطر همین بود
    الان این اسکرول هم که ایجاد شده به خاطر همین هستش که table داره
    این table رو چطوری بر دارمش؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱

    قالب شما کلا table بندی شده
    برای اینکار بهتره div بندی کنید

  • sinaeslami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۲

    man4toman گفت:
    دوست عزیز استایل شما خیلی مشکل داره.
    روی هر مرورگر یک جور دیگه نشون میده.

    NESTED گفت:
    قالب شما کلا table بندی شده
    برای اینکار بهتره div بندی کنید

    از راهنمایی های خیلی خوبتون خیلی ممنونم
    تمامیه مشکل ها با برداشتن 3 خط زیر از توی فایل ایندکس کاملا حل شد

    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="199">
    <td style="height: 43px" width="199" colspan="3"> </td>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.