سلام!
من چه طوری میتونم یک مطلب رو ارسال کنم اما توی صفحه اصلی نمایش داده نشه ؟ ولی توی لیست موضوعات اون قسمت اضافه بشه ؟
سلام!
من چه طوری میتونم یک مطلب رو ارسال کنم اما توی صفحه اصلی نمایش داده نشه ؟ ولی توی لیست موضوعات اون قسمت اضافه بشه ؟
در صفحه اي كه داري مطلب جديدت رو تايپ ميكني (new post) در ستون سمت راست قسمت پائين (post status) گزينه پيش نويس رو بزن اينجوري پستت در صفحه اصلي نمايش داده نميشه. ;-)
هر وقت هم كه اونرو بصورت فرستاده تعيين كني در صفحه اصلي نمايش داده ميشه. ;-]
دوست عزیز توی انجمن جستوجو کنین٬ این موضوع بارها مطرح شده!
آقا ببخشید من جستجو کردم ولی فقط بر اساس عنوان اینجا مثل اینکه جستجو میکنه من چیزی پیدا نکردم در این مورد!
الان ورد پرس من گزینه پیش نویس نداره . گزینه فرستاده شده ، برای بازبینی و فرستاده نشده داره که هیچ کدوم از اینا درست کار نکرد. چه طوری میشه اون گزینه رو که میگید فعال کرد ؟ :-(
فرستاده نشده یعنی همون پیش نویس... :D
Mizsia گفت:
فرستاده نشده یعنی همون پیش نویس... :D
آخه وقتی ذخیره رو میزنم موضوعش اضافه نمیشه ! وقتی بفرست رو روی فرستاده نشده میزنم این دفعه فرستاده میشه!
خب بزار روی "بازبینی"...
یه سوال.
جوملا یه خاصیتی داره که مطلب فرستاده میشه،ولی رو صفحه اصلی نمیاد.یعنی:
1-به موضوعات میره
2-به ارشیو میره
وردپرس همچنین امکانی نداره؟
سلام!
ببینید مشکل من پیش نویس شدنش نیست . مشکل اینجاست که موضوعش اضافه نمیشه و توی آخرین مطالب هم نمیاد
منم همین مشکل رو دارم
این از نقایصه
سلام
قبل از پرسیدن این سوال باید بگم گشتم و چندتا عنوان شبیه این موضوع پیدا کردم اما بحث انان حرفه بود متوجه نشدم.
راستش من یک بی سواد در زمینه طراحی وب php و وردپرس هستم .پس لطف کنید به زبان روان توضیح بدید . ممنون .. لطفا
سوالم
میشه یک پست را نوشت که زمانی که به انتشار درامد نمایش داده نشود که فقط از ان یک لینک داشته باشی و این لینک به کاربر بدهی و زمانی که کاربر لینک را باز کند نمایش داده شود.
دسترسی ان هم برای همه ازاد باشه
( یا ان مطلب به طور اتوماتیک وارد دسته ای شود که نباید در صفحه اغازین نمایش داده شود)
باتشکر
از این افزونه استفاده کنید
clix category
irantaze گفت:
از این افزونه استفاده کنید
clix category
این تاپیک مربوط به دو سال پیش بوده و اینکه بدون پلاگین براحتی میشه انجام داد
لطفا به تاریخ شروع تاپیکها توجه کنید که بیهوده تاپیک آپ نشه