سلام
من امروز خواستم قالبمو از همون پیشخوان ویرایش کنم دیدم ویرایشگر از پوسته ها حذف شده و همچنین نصب افزونه ها هم نمونده
جستجو هم کردم نیافتم
سلام
من امروز خواستم قالبمو از همون پیشخوان ویرایش کنم دیدم ویرایشگر از پوسته ها حذف شده و همچنین نصب افزونه ها هم نمونده
جستجو هم کردم نیافتم
ویرایشگر قالب همیشه هست ولی اگه دسترسی نداشته باشه و پرمیژن کم باشه نمیتونه ذخیره کنه
یعنی در کل بخش افزونه ها و ویرایشگر نیست؟
مطمئنید که صفحه کامل لود شده و فایل وردپرس رو کامل دانلود و نصب کردید؟
مطمعنيد شبكه رو فعال نكردين?
به اخر پنل network اضافه كنيد ببينيد صفحه مديريت شبكه مياد?
/wp-admin/network
دقیقا مشکل مشابه برای بنده پیش اومده
ولی کلی گشتم مشکلم حل نشده ! آیا راهی هست؟
برای بنده هم بخش ویرایش قالب - ابزارک و بروزرسانی حذف شده .انگار کاربر ساده هستم
برخی نظرات حذف نمیشند از دیتابیس هم چک کردم سطح کاربریم 10 بود
network هم میزنم مینویسه " شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید""
کسی راه مناسب برای این مشکل نداره ؟
ببين دوست عزيز شما مطالب خودتون رو از phpmyadmin بك اپ بگيرين.(قبلش حتما يك اپ كلي از هاست بگيرين) بعد وردپرس رو دوباره نصب كنيد.بعد شايد مشكل حل شد.البته اگه ميتونيد فايل برون ريزي هم بگيرين از داخل پيشخوان(امن تره براي مطالبتون)
همین الان قبل اینکه مطلب چک کنم همین کارو انجام دادم ولی نه !!!!
هیچـ تاثیری نداشت
مطمئنا از دیتابیس .این یک باگ امنیتی برای وردپرس که ایجاد شده .من این ماه اخیر فقط دارم مشکلاتی به صورت خود به خود برای سایت پیش میاد درست میکنم
یک بار یوزر و پسم هی عوض میشد . یک بار کل بخش مدیریت به صورت کد ماشین در اومد الان هم یوزرم به صورت کاربر عادی شده
الان یک مطلب اومدم منتقل کنم زباله دان
شما اجازهی انتقال این مورد به زبالهدان را ندارید.
داداش اون فایل برون بری که از داخل پیشخوان گرفتی رو به من بده. من روش کار کنم.شاید تونستم کاری واستون انجام بدم...
namo352@gmail.com
فایل بورن وری نگرفتم . از phpmyadmin بک گرفتم و دوباره وردپرس نصب کردم روی همون دیتابیس
نبــــــــــــ و د ؟
همچنانـ درگیر مشکل هستم !! راهنمایی نیست ؟