سلام به همه دوستان گلم.
راستش من دنبال قالب jendj.com jendj.info هستم.،اگر کسی بتونه همون و دقیقا همون قالب رو برای من جور کنه و یه تغییرات کوچیکی که میخوام رو هم بده،من حاضرم یه دست مزدی هم به حسابش بریزم.
ممنون.امیررضا از تهران ;-)
سلام به همه دوستان گلم.
راستش من دنبال قالب jendj.com jendj.info هستم.،اگر کسی بتونه همون و دقیقا همون قالب رو برای من جور کنه و یه تغییرات کوچیکی که میخوام رو هم بده،من حاضرم یه دست مزدی هم به حسابش بریزم.
ممنون.امیررضا از تهران ;-)
همون قالب با اندکی تغییرات در بخش پوسته های است ... میتوانید مجانی دریافت کنید ....
جناب امیررضا فکر کنم یه قانونی باشه که میگه نباید شما حرفی از دستمزد و اینا بزنید :D
نمیدونستم بچه های wp-persian واسه یه تازه واردی مثل من اینقدر لطف دارن.
ولی من تا الان نتیجه ای نگرفتم. سایت http://www.wizengamot.ir هم که لود نمیشه.
لطفا یکی کمک کنه! ~O)
شک دارم کسی اینجا جوابی بهتون بده شما باید با کسی که طراحی بلده صحبت کنید نه اینکه داخله انجمن مطرحش کنید.فکر کنم اینجا هم تا ساعاتی دیگه بسته شه.
فکر میکنم منظور کف خون جان هم این قالب باشه.قالبهای دیگه ای هم هست که به اون سایت بخوره و همه هم در قسمت پوسته های موجودند.اگر هم قالبی پیدا کردید که نیاز به فارسی سازی داشت میتونید در انجمن مطرح کنید،بعضی از دوستان به صورت رایگان انجام میدهند.
یه قالب خارجی خوب پیدا کن من برات ترجمه می کنم
سلام:
دوستان اون قالب نیست!
قالبش رو نمی دونم کجا می تونی پیدا کنی ولی سایت بین دانلود هم از اون استفاده می کنه!
wizengamot گفت:
جناب امیررضا فکر کنم یه قانونی باشه که میگه نباید شما حرفی از دستمزد و اینا بزنید :D
دقیقا ، نمیدونم بند 8 بود چی بود ، صحبت بیزینسی ممنوع !
البته اینجا مترجمین قوی :P وجود دارند و میتونند رایگان کمکتون کنند .
رایگان ترجمه میکنیم و عمومی منتشر میکنیم
لینک دهید !!
من هم آمادم! ;-)