سلام
یک اشتباه در نمایش تاریخ جلالی که در زیر تیتر هر پست به نمایش در میاد وجود داره که تا امروز ندیدم هیچ بحثی در موردش انجام بشه که خیلی هم مهمه و اون اینکه: ترتیب روز/ماه/سال در آن رعایت نمیشه. مثلاً به جای اینکه بنویسه:
2 شهریور 1378
مینویسه:
شهریور 2، 1378
البته بازم میگم که این اتفاق فقط در تاریخ پست ها میافته نه در تاریخ تقویم یا آرشیو ستون کناری. از هیچ جا هم قابل کنترل نیست. حتی در صفحه مربوط به تنظیمات ورد پرس فارسی (افزونه تاریخ جلالی) در قسمتی که مربوط به این کار هست سعی کردم تغییر دهم و جای ماه و روز را با هم جابجا کنم اما این قسمت فقط نمایش تاریخ در ستون کناری را تغییر داد نه تاریخ نمایش داده شده در زیر تیتر پست ها. در کد های مربوط به تاریخ جلالی هم خیلی گشتم اما موفق نشدم خط مربوطه رو پیدا و اصلاح کنم. لطفاً اقای مانی که این کد رو نوشتن اگه این پست من رو میخونن من رو راهنمایی کنن. ضمناً یک اشکال بزرگ دیکه که اون هم برای من واقعاً جای تعجب داره که چرا این کار انجام داده شده اینه که در جلوی عدد روز در تاریخ شمسی یک حرف "م" وجود داره به معنی مثلاً 10م شهریور. خواهش میکنم این کد رو اصلاح کنید و از این به بعد کلاً این خط رو از بخش تاریخ حذف کنید چون کاملاً اشتباه و بی معنی هست در فارسی. اگر در انگلیسی از th استفاده می شود واقعاً معنی داره اما در فارسی اینطور نیست. البته این مشکل رو خودم حل کردم فقط مشکل اولی که نوشتم رو لطفاً هر کس میتونه به من کمک کنه.
از راهنمایی هاتون قبلاً تشکر میکنم.