انجمن


نمایش اشتباه تاریخ جلالی در پست ها (روز و ماه جابجاست)  (۱۰ نوشته)

  • payamsad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۴

    سلام
    یک اشتباه در نمایش تاریخ جلالی که در زیر تیتر هر پست به نمایش در میاد وجود داره که تا امروز ندیدم هیچ بحثی در موردش انجام بشه که خیلی هم مهمه و اون اینکه: ترتیب روز/ماه/سال در آن رعایت نمیشه. مثلاً به جای اینکه بنویسه:
    2 شهریور 1378
    مینویسه:
    شهریور 2، 1378
    البته بازم میگم که این اتفاق فقط در تاریخ پست ها میافته نه در تاریخ تقویم یا آرشیو ستون کناری. از هیچ جا هم قابل کنترل نیست. حتی در صفحه مربوط به تنظیمات ورد پرس فارسی (افزونه تاریخ جلالی) در قسمتی که مربوط به این کار هست سعی کردم تغییر دهم و جای ماه و روز را با هم جابجا کنم اما این قسمت فقط نمایش تاریخ در ستون کناری را تغییر داد نه تاریخ نمایش داده شده در زیر تیتر پست ها. در کد های مربوط به تاریخ جلالی هم خیلی گشتم اما موفق نشدم خط مربوطه رو پیدا و اصلاح کنم. لطفاً اقای مانی که این کد رو نوشتن اگه این پست من رو میخونن من رو راهنمایی کنن. ضمناً یک اشکال بزرگ دیکه که اون هم برای من واقعاً جای تعجب داره که چرا این کار انجام داده شده اینه که در جلوی عدد روز در تاریخ شمسی یک حرف "م" وجود داره به معنی مثلاً 10م شهریور. خواهش میکنم این کد رو اصلاح کنید و از این به بعد کلاً این خط رو از بخش تاریخ حذف کنید چون کاملاً اشتباه و بی معنی هست در فارسی. اگر در انگلیسی از th استفاده می شود واقعاً معنی داره اما در فارسی اینطور نیست. البته این مشکل رو خودم حل کردم فقط مشکل اولی که نوشتم رو لطفاً هر کس میتونه به من کمک کنه.
    از راهنمایی هاتون قبلاً تشکر میکنم.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۷

    توی پرونده‌ی index.php پوسته‌تون می‌تونین ساختار تابع را هر جوری دوس داشتین تغییر بدین. احتمالن از تابع the_time یا the_date استفاده شده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۴

    سلام
    فکر کنم باید غیر از index.php بقيه صفحاتي هم كه توشون تاريخ مياد ويرايش بشه مثل: comments.php archive.php single.php

    ساختاري كه شما ميخواين اينجوري بايد باشه:
    <?php the_time('j F Y') ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • agri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۵

    mohsengham گفت:
    سلام
    فکر کنم باید غیر از index.php بقيه صفحاتي هم كه توشون تاريخ مياد ويرايش بشه مثل: comments.php archive.php single.php
    ساختاري كه شما ميخواين اينجوري بايد باشه:
    <?php the_time('j F Y') ?>

    من هم چنین مشکلی دارم.
    تاریخ هر پست به این شکله: نوشته شده توسط admin در ۱۱:۵۲ ق.ظ – 11:52 ق.ظ -
    که می خوام به این شکل باشه: ارسال شده توسط admin در ۲۲ دی, ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۲۱

    این تابعی که گفتید را هم در صفحه index.php جایگزین تابع قبلی قالب کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
    لطف می کنین بگید برای اینکه دقیقا بصورت حالت دوم بالا نمایش داده بشه چکار باید بکنم؟

  • agri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۰

    کسی نیست کمک کنه ؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۴

    اين كد رو در فايل index و single جايگذاري كن

    <label style=" font-size:11px">	 <?php _e('ارسال شده توسط','rhea'); ?> <b> <?php the_author() ?> </b> <?php _e('در','rhea'); ?>  <?php unset($previousday); printf(__('%1$s  %2$s'), the_date('j F Y', '', '', false), get_the_time()) ?>
    			<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </label>

    البته قالب من rhea هستش ولي سختار كلي همين شكليه
    بهتره فقط قسمت تاريخ و نويسنده رو جايگذاري كني
    آزمون و خطا بهترين راه حله

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • farzadsg

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۷

    agri گفت:

    mohsengham گفت:
    سلام
    فکر کنم باید غیر از index.php بقيه صفحاتي هم كه توشون تاريخ مياد ويرايش بشه مثل: comments.php archive.php single.php
    ساختاري كه شما ميخواين اينجوري بايد باشه:
    <?php the_time('j F Y') ?>

    من هم چنین مشکلی دارم.
    تاریخ هر پست به این شکله: نوشته شده توسط admin در ۱۱:۵۲ ق.ظ – 11:52 ق.ظ -
    که می خوام به این شکل باشه: ارسال شده توسط admin در ۲۲ دی, ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۲۱
    این تابعی که گفتید را هم در صفحه index.php جایگزین تابع قبلی قالب کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
    لطف می کنین بگید برای اینکه دقیقا بصورت حالت دوم بالا نمایش داده بشه چکار باید بکنم؟

    دوست عزیز شما از چه قالبی استفاده میکنی ؟ اگه فایل زبان داشته باشه میشه از اونجا حلش کرد ;-)

  • maher

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۸

    سلام و خسته نباشید.
    وبلاگ یکی از دوستان بنده هم چنین مشکلی پیدا کرده . تاریخ در همه ی بخش ها درست نمایش پیدا می کنه...بجز نظرات !
    یعنی تاریخ در بخش نظرات به این شکل مشاهده میشه : ۰۷-۰۲-۸۸ که جای ماه و روز جابجا هست...!
    حالا طبق چیزی که از این تایپک فهمیدم باید این کد رو فقط تو بخش کامنت ها به شکل زیر تغییر بدم درسته ؟! چون فقط بخش کامنت ها مشکل تاریخ داره :

    <?php the_time('j F Y') ?>

    اگر اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید . ممنون

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۴

    سلام دوستان
    اسن سک آموزش تصویر برای تنظیم تاریخ
    بعد از این تنظیم تاریخ شما به این صورت خواهد شد : چهارشنبه ,۱۴ تیر , ۱۳۸۹
    در اول به از قسمت نمایش به ویرایشگر خود رفته http://www.irfreeup.com/images/ctyqcmeos73mkbpjdp.jpg

    بعد از فهرست قالب ها به قسمت
    پوسته‌ی اصلی
    (index.php)
    http://www.irfreeup.com/images/2l9cgbdx78nzh72fitm9.jpg

    سپس <?php the_time(__('F jS, Y', 'kubrick')) ?> رو پیدا کرده
    http://www.irfreeup.com/images/vwzb039fdmn7fubr6qg.jpg

    و این کد را جایگزینش کنید <?php the_time('l ,j F , Y'); ?> و در آخر روی به روز رسانی کلیک کنید. v
    http://www.irfreeup.com/images/uaz2v9ddulumb2s3bf0.jpg

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۱

    کد ها صحیحشون اینه توی بالا بد کپی شده

    <?php the_time(__('F jS, Y', 'kubrick')) ?>
    
    <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~

درباره‌ی این موضوع