انجمن


کسی میتونه تبلیغات رو برداره از روی قالب؟  (۹ نوشته)

  • prgame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۱

    ایا کسی میتونه چند تا تبلیغ رو از روی قالبم برداره ؟
    اگر کسی از مدیران میتونه با ایمیلم در تماس باشه و بم بگه
    لطفا این کارو بکنید خیلی ضروری هست.
    تشکر از همه مدیران.

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۰

    کاری نداره باید تو کدها دستکاری کنی . ادرس سایتت را بده یه نگاهی بندازم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    prgame - asandownload2
  • prgame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۱

    درستش کردم ولی نمیدونم چرا میفته یکم سمت راست.
    میتونید درستش کنید ؟
    http://www.1.p30iran.ir
    اینم کدش:

    <blockquote><?php get_header(); ?>
                              <div id="centercol-ads"> 
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>
    
     <!--center s-->
     <td id="for-post" valign="top"><center>
    
    <!-- <p align="center">
    <iframe name="dk_linkbox" src="http://kimiaforum.net/last/last.php" width="486" height="284" scrolling="no" marginwidth="1" marginheight="1" border="0" frameborder="0" style="border: 1px dotted #C0C0C0; color:#FFFFFF; padding-left:8px; background-color:#FFFFFF"></iframe></p>
    -->
    
     <!--menu start -->
     <div class="nav">
     <ul class='page-numbers page-bright current-page-cyan behind-dark fill-gradient shape-round align-center'>
    
    <img src=http://www.freedanload.com/baner/ads-u.gif>
    
    <a href="http://sms.nasimweb.ir/">
    
    </a><a href="http://Sabarank.com/">
    
    </a><a href="http://kimiascript.com/ads">
    
    </a><a href="http://miniserver.ir">
    
       </div>
    
     </div>
    <!--0000000000000 -->
    
    <?php if (have_posts()) : ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
       <div class="post-top-goldskin"><div class="pad-p"><?php the_title(); ?></div><div class="commenet"><?php comments_popup_link(__('بدون دیدگاه ','bicnow'), __('یک دیدگاه ','bicnow'), __('% دیدگاه ','bicnow')); ?></div></div>
       <div class="post-box-goldskin">
       <div class="date">نوشته شده توسط <?php the_author(); ?> در تاریخ <?php the_time('Y/m/d'); ?> | مرتبط با : <?php the_category(', ') ?> | <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></div>
       <div class="pad-mn">
    <?php the_content('ادامه مطلب . . .'); ?>
    <div class="tag">
    <?php the_tags((''),(' , ')); ?>
    </div></div></div>
       <div class="post-down-goldskin"></div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php else : ?>
    <center><h3 dir="rtl">هیچ گونه مطلبی یافت نشد !</h3></center>
    <?php endif; ?>
      <!--menu end -->
    
     <!--page s -->
     <div class="nav">
     <ul class='page-numbers page-bright current-page-cyan behind-dark fill-gradient shape-round align-center'> <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>   </div>
     <div class="rp"><?php next_posts_link('صفحه بعدی »') ?></div>
     <div class="lp"><?php previous_posts_link('« صفحه قبلی') ?></div>
     </div>
    
     <div class="nav">
     <ul class='page-numbers page-bright current-page-cyan behind-dark fill-gradient shape-round align-center'>
    </a><a href="http://kimiascript.com/ads">
    <img border="0" src="http://dl.kimiascript.com/img/ads.jpg" width="468" height="60"></a>
       </div>
    
     </div>
     <!--page e -->
    <div style="display:none"><a href="http://www.goldskin.ir">سایت طراحی قالب گلد اسکین</a></div>
     </center></td>
     <!--center e-->
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/right-sidebar.php'); ?>
    <?php get_footer(); ?>
    </blockquote>
  • prgame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰

    دوست دارم کل سایتم یکم بره بالا تر

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۲

    این را جایگزین قسمت مربوطه کن . شما سنتر اخری را نزاشتی

    <!-- <p align="center">
    <iframe name="dk_linkbox" src="http://kimiaforum.net/last/last.php" width="486" height="284" scrolling="no" marginwidth="1" marginheight="1" border="0" frameborder="0" style="border: 1px dotted #C0C0C0; color:#FFFFFF; padding-left:8px; background-color:#FFFFFF"></iframe></p></center>
    -->
  • prgame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۴

    درست نشد بازم

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵

    میخای <p align="center"> را حذف کن به جاش <center> خالی را بزار ببین کارمیکنه

  • prgame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۶

    اقا یکی جواب مارو نمیده؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    در همون تگ ul که باز کردین و کلاس رو دستی بهش دادین یک استایل درون خطی هم بهش بدین به این صورت :
    <ul class="page-numbers page-bright current-page-cyan behind-dark fill-gradient shape-round align-center" style="padding-left:0px">

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حسن

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.