انجمن

انتخاب قالب جداگانه برای دسته های مختلف  (۱۲ نوشته)

• kaj01

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۵

با سلام
    من خیلی گشتم توی نت ودر کل به همچین مطلبی رسیدم ک تو همه سایت ها همینو کپی کردن
    که این مقاله هست :

در این مرحله به پوشه پوسته وردپرستون برید.(وارد هاستتون شید-به فایل منیجر برید-روی wp-content کلیک کنید-حالا روی پوشه theme – بعدش وارد پوشه پوسته تون شید).
    ما در این پست , ID دسته مورد نظرمون رو ۷ درنظر میگیریم .
    یه فایل در اون پوشه ای که باز کردیم ایجاد میکنم و اسمش رو میذاریم : category-7.php . البته شما باید اون عدد ۷ رو در اسم فایل ، به ID دسته موردنظرتون تغییر بدید.
    حالا توی این فایل کد زیر رو میذاریم:

`
    <?php require_once('cat-theme7.php'); ?>

به اون عدد ۷ توجه کنید! اون آی دی دسته موردنظرمونه که با برای مثال اون رو ۴ فرض کردیم و شما باید به ID دسته موردنظرتون تغییرش بدید. حالا یه فایل دیگه و اینبار به اسم cat-theme4.php ایجاد کنید و کدهای پوسته رو توش بذارید و ثبت کنید و تموم!

این هست

این خط اخر ک گفته (حالا یه فایل دیگه و اینبار به اسم cat-theme4.php ایجاد کنید و کدهای پوسته رو توش بذارید و ثبت کنید و تموم!)

من متوجه نشدم که

1 - فایل cat-theme4.php در کجا قرار بدیم آیا در (wp-content/themes/esme-poste/) اینجا قرار بدیم?

2- و گفته کدهای پوسته رو تو cat-theme4.php بذارید منظور از کد کدوم کد ؟ کد های index ؟ منظورش ؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    musica44
  • techno

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۲
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۹

با سلام
    در حد توان سعی میکنم کمکتون کنم
    جواب مشکل سوال یک :
    بله
    جواب مشکل سوال دو :
    کد پوسته ای که میخواین وقتی روی اون دسته کلیک میشه باز بشه
    همون کد قالب جدید مدنظرتون رو میگه

kaj01 - ghalleryyou
  • kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۱

techno گفت:

جواب مشکل سوال دو :
    کد پوسته ای که میخواین وقتی روی اون دسته کلیک میشه باز بشه
    همون کد قالب جدید مدنظرتون رو میگه

من میخوام صفحه اصلی دسته که با ادرس http://localhost/pres/?cat=2 هست یعنی این قسمت index.php قالب جدیدم میشه

و برای نوشته های اون دسته خاص که با ادرس http://localhost/pres/?p=1 (برای اون دسته خاصم البته هستا ) میخوام قالب قسمت single.php قالب جدیدم باشه

خب چی کنم ؟

• kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۰

اقا من هر کاری میکنم نمیشه

لطفا کامل و جامع یکی بگه فایل هایی ک میسازیم با چ اسمی و توی چ قسمتی باید درست کرد و ی پوسته زیپ شده شو بذارید خواهشا

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من انجام این کار رو بهش میگن slug بهتون توصیه می کنم در این باره تو گوگل سرچ کنید هزاران آموزش در موردش هست و توصیه می کنم فقط به انگلیسی سرچ کنید کار ساده ای هست به خدا حالا من املای زبانم ضعیفه اما این طوری میشه
    who to make category page template slug wordpress
    یه همچین عبارتی میشه این طوری سریع تر به نتیجه می رسید این موارد هم به علت یه مقدار تخصصی بودنشون تو انجمن بحث و پیگیریشون هم زمان بره هم واقعا گیج میشید البته این نظر شخصیه منه چون انجمن در حد راهنمایی هست که منم راهنمایی لازم رو کردم با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

techno - kaj01
  • kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴

amoozesh98com گفت:
    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من انجام این کار رو بهش میگن slug بهتون توصیه می کنم در این باره تو گوگل سرچ کنید هزاران آموزش در موردش هست و توصیه می کنم فقط به انگلیسی سرچ کنید کار ساده ای هست به خدا حالا من املای زبانم ضعیفه اما این طوری میشه
    who to make category page template slug wordpress
    یه همچین عبارتی میشه این طوری سریع تر به نتیجه می رسید این موارد هم به علت یه مقدار تخصصی بودنشون تو انجمن بحث و پیگیریشون هم زمان بره هم واقعا گیج میشید البته این نظر شخصیه منه چون انجمن در حد راهنمایی هست که منم راهنمایی لازم رو کردم با تشکر

ممنونم از اطلاعات دقیق تون

من چند کار میخوام انجام بدم لطفا پیشنهادتون کدوم
    من الان وردپرس شبکه دارم ک شخصی هست و کسی نمیتون ساب درست کنه ولی خودم 4 تا درست کردم

الان من میخوام

1 - کاربرای 4 تا سایت هام یکی بشن ( مخصوصا تو نظرات ) و هر وقت وارد سایت شدن و به اونچهارتا ساب های شبکم رفتن دیگ نیازی ب وارد شدن نداشته باشن

2 - ی صفخه پیچ هوم میخوام بزنم ک اخرین مطالب این 4 تا ساب شبکمو توش نشون بده

حالا لطفا کمک کنید ک من این کار ها رو میتونم تو شبکه ایجاد کنم و یا اینکه پاک کنم شبکه رو و از دسته های که پوسته متفادتی دارن استفاده کنم ؟

شدنی هست تو شبکه ؟ یا ن ؟

ممنونم ازتون

آموزش وردپرس - ahang90
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵

kaj01 گفت:

ممنونم از اطلاعات دقیق تون

من چند کار میخوام انجام بدم لطفا پیشنهادتون کدوم
    من الان وردپرس شبکه دارم ک شخصی هست و کسی نمیتون ساب درست کنه ولی خودم 4 تا درست کردم

الان من میخوام

1 - کاربرای 4 تا سایت هام یکی بشن ( مخصوصا تو نظرات ) و هر وقت وارد سایت شدن و به اونچهارتا ساب های شبکم رفتن دیگ نیازی ب وارد شدن نداشته باشن

2 - ی صفخه پیچ هوم میخوام بزنم ک اخرین مطالب این 4 تا ساب شبکمو توش نشون بده

حالا لطفا کمک کنید ک من این کار ها رو میتونم تو شبکه ایجاد کنم و یا اینکه پاک کنم شبکه رو و از دسته های که پوسته متفادتی دارن استفاده کنم ؟

شدنی هست تو شبکه ؟ یا ن ؟

ممنونم ازتون

متاسفانه در مورد شبکه من اطلاعات کاملی ندارم برای همین از شما خواهش می کنم بدون ارسال پست جدید صبور باشید تا اگر از دوستا کسی میتونست راهنمایی کنه با تشکر

• kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۸

amoozesh98com گفت:

متاسفانه در مورد شبکه من اطلاعات کاملی ندارم برای همین از شما خواهش می کنم بدون ارسال پست جدید صبور باشید تا اگر از دوستا کسی میتونست راهنمایی کنه با تشکر

خب شما از شبکه اطلاع ندارین از معمولیش چطور
    سوال من دو قسمت بود تو این پست ایا امکان داره توی وردپرس معمولی
    اگر ی موضوعی داشته باشیم به اسم گالری آیا
    موضوع گالری میشه با قالب جداگانه index.php
    و نوشته ک زیر مجموعه گالری هست با اون همون قالب جدید که single.php درست کرد ؟

منظور منو متوجه شدین ؟

ینی موضوع و نوشته زیر مجموعه موضوع دوتاش از یک قالب جدید استفاده میکنن ولی این از index.php و اون از single.php استفاده میکن ؟
    همچین چیزی میشه ؟

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷

بله میشه شما به وب سایت من برید
    http://www.amoozesh98.com
    الان روی سایت من قسمتی هست به نام وبلاگ که در منو بالایی قرار داده شده و اگر برید داخلش متوجه تفاوت نه چندانی با بقیه سایت میشید که حتی می تونستم یه ظاهر کاملا متفاوت ایجاد کنم ! و بدونید که این مورد رو ب استفاده از slug ایجاد کردم و شما هم میتونیداین کارو بکنید ولی واقعا توضیحات در این باره مقداری طولانی می باشد و طوی انجمن امکان پذیر نیست چون نیازمند یه مقداری دونستن پی اچ پی هست امید وارم توضیحات من مفید بوده با شه با تشکر

kaj01
  • kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰

amoozesh98com گفت:
    بله میشه شما به وب سایت من برید
    http://www.amoozesh98.com
    الان روی سایت من قسمتی هست به نام وبلاگ که در منو بالایی قرار داده شده و اگر برید داخلش متوجه تفاوت نه چندانی با بقیه سایت میشید که حتی می تونستم یه ظاهر کاملا متفاوت ایجاد کنم ! و بدونید که این مورد رو ب استفاده از slug ایجاد کردم و شما هم میتونیداین کارو بکنید ولی واقعا توضیحات در این باره مقداری طولانی می باشد و طوی انجمن امکان پذیر نیست چون نیازمند یه مقداری دونستن پی اچ پی هست امید وارم توضیحات من مفید بوده با شه با تشکر

خیلی ممنونم ازتون جناب مسلم فلاح نیت

من اگ از طریق http://www.amoozesh98.com/tutorial-request/ درخواست این آموزش بدم شما

زحمتشو میکشید ؟؟

مممنون میشم

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۴

لطفا از طریق وب سایت پیگیر باشید داخل انجمن درخواست مربوط به سایت های غیر خلاف قوانین می باشد من شخصا جهت راهنمایی به شما عرض کردم با تشکر

kaj01
  • kaj01

آفلاین
    عضو
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۷

با سلام

من راه حل پیدا کردم خواستم بگم که افرادی که مثل من به این مشکل برخوردن حل کنن

* خب اول میخوایم قسمت قالب دسته ها رو عوض کنیم

در این مرحله به پوشه پوسته وردپرستون برید.(وارد هاستتون شید-به فایل منیجر برید-روی wp-content کلیک کنید-حالا روی پوشه theme – بعدش وارد پوشه پوسته اصلی تون بشید).
    ما در این پست , ID دسته مورد نظرمون رو ۷ درنظر میگیریم.
    یه فایل در اون پوشه ای که باز کردیم ایجاد میکنم و اسمش رو میذاریم : category-7.php . البته شما باید اون عدد ۷ رو در اسم فایل ، به ID دسته موردنظرتون تغییر بدید.

حالا توی این فایل کد زیر رو میذاریم:

<?php require_once('cat-theme7.php'); ?>

به اون عدد ۷ توجه کنید! اون آی دی دسته موردنظرمونه که با برای مثال اون رو ۴ فرض کردیم و شما باید به ID دسته موردنظرتون تغییرش بدید.

حالا یه فایل دیگه و اینبار به اسم cat-theme4.php ایجاد کنید و کدهای پوسته رو توش بذارید و ثبت کنید و تموم!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    * الان میخوایم نوشته ها موضوعات رو درست کنیم

اول به فولدر قالب اصلی برید و دوتا فایل به نام single5.php و single-default.php بسازید ( داخلش خالی باشه و هیچ کدی توش ننویسید فعلا )
    بعد توی همون قالب اصلی به دنبال فایل single.php بگردید و باز کنید و همه کد ها رو کات کنید ( کپی نکنیدا فقط کات کنید ) و کد ها رو داخل فایل single-default.php بریزدی و سیو کنید فایل single-default.php

خب الان single.php توش خالی هست ، کد زیر را قرار بدید در فایل single.php

<?php if (in_category('5')) {include (TEMPLATEPATH . '/single5.php');
    }
    else { include (TEMPLATEPATH . '/single-default.php');
    } ?>

خب در قسمت بالا
    در قسمت in_category('5') به جای عدد 5 ای دی دسته مورد نظرتونو بدید و single5.php هم قالب جدید دسته هست که در اول کار ساختیم
    و single-default.php هم قالب پیشفرض هست ک اگ نوشته ما برای اون دسته ک قالب جدید داره نبود از همون قالب پیشفرض استفاده کنه
    خب فقط میمون طراحی قالب دسته که باید در داخل فایل single5.php بریزیم

راستی در صورت درخواست کد برای چندین موضوع میتوانید از کد زیر استفاده کنید :

<?php post;
    if ( in_category('2') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category2.php'); }
    elseif ( in_category('3') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category3.php'); }
    elseif ( in_category('4') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category4.php'); }
    else { include(TEMPLATEPATH . '/single-default.php'); } ?>
    آموزش وردپرس