انجمن


قرار دادن متن شناور در wp  (۱۳ نوشته)

  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۲

    با سلام خدمت شما کاربران و مدیران wp یه سوال دارم که امیدوارم در اینجا به جوابم برسم از هیچ جا نتونستن پیدا کنم
    من یه فروشگاه ساز وردپرسی دارم که میخوام دکمه پشتیبانی آنلاین همیشه با حرکت اسکرول موس اون هم بصورت شناور بالا و پایین بره چطوری میتونم این کار رو انجام بدم مانند azaronline.com که پشتیبانی آنلاین بصورت شناور بالا و پایین میره

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵

    http://wordpress.org/extend/plugins/corner-blog-decoration/
    برگرفته از:
    http://forum.wp-persian.com/topic/10227#post-60043

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    master AK - mhzsoft
  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰

    ببخشید این افزونه تو قالب سایت من درست کار نمیکنه تو قالب های دیگه کار می کنه ولی تو قالب من نه
    آیا راهی نیست که قالب من هم این افزونه رو بپذیره؟؟؟؟ لازمش دارم هاااااااااااااااااااااااا لطف کنید ممنون میشم

  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۹

    آقایان عزیز یه مسلمون پیدا نمیشه جواب بده؟
    پشتیبانی تا این حد کمرنگ رو سنگ نوشته بودم الان یه جوابی میداد
    اینجوری که من دیدم اگه آدم بمیره یه لگد هم مدیر سایت به آدم میزنه
    یعنی جواب این سوال من اینقدر سخته؟؟؟ که کسی بلد نیست؟
    جمع کنید این بساطتون رو بابا درشو تخته کنید خلاص

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۲

    mhzsoft گفت:
    جمع کنید این بساطتون رو بابا درشو تخته کنید خلاص

    همه ش باید چند خط تو دو تا فایل بنویسی. اینجوری که می گی دلم نمیاد جواب بدم.

    http://wordpress.org/extend/plugins/dev-corner-badge/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mhzsoft
  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۴

    عزیزکم کار نکرد اون کد ها که میگفتی چیه من تازه کارم از کد سر در نمیارم چیکار کنم آخه طبیعتم اینه
    ----
    ببخشید ولی به من هم حق بدید
    من لنگ این کد بودم هیشکی هم جواب نمیداد
    ما ایرانیا یه مشکل بزرگ داریم اونم اینه که تا بالا سرمون زور نباشه کار نمیکنیم البته منظورم شما و انجمن نیست هااا
    کلا میگم برید فروم های خارجی رو ببینید جونشون واسه کاربرانشون در میره
    من چهر ساله سایت دارم اول نیوک بعد موبل تایپ و بعد دیتالایف و میترا و جوملا و آخر هم وردپرس
    امیدوارم از دستم ناراحت نشید ممنون
    این رو هم امتحان کنم خبرتون میکنم

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۰

    html بلدی؟
    بالای تگ <body/> اینو اضافه کن:

    <div id="cornerbox">
    ...
    </div>

    به جای ... هر چی خواستی بنویس، عکس بگذار یا هر کار دیگه که دوست داری
    بعد توی فایل style.css هم اینها رو اضافه کن:

    #cornerbox{
    position:absolute;
    bottom:0;
    right:0;
    height:50px;
    width:50px;
    background-color:yellow;
    }

    راست و چپش و طول و عرضش رو هم با تغییر همین کد استایل تعیین کن.

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۰

    سلام
    کدهایی را که گفتی را اضافه کردم اما فعال نشد و فقط سایز نوشته ها زیاد شد همین

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۶

    اینهایی که دادم چه ربطی داره به سایز نوشته ها؟! باید یه مربع زرد رنگ به سایتت اضافه بشه.

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۰

    نشد .
    راستی من توی استایل body ندارم ولی توی takss دارم میتونی بیای توی سایتم و کدهاشا ببینی و بگی باید دقیقا کجا اضافه کنم ؟
    http://www.lawgostar.com

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۶

    اولی رو تو footer.php دومی رو تو style.css

  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۴

    واللا ناراحت نشید هااااااااا اصلا نه سایز فونت برام زیاد شد نه مربع زرد اومد
    سایت آخ هم نگفت
    http://lordcdvd.ir

  • mhzsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۸

    سلام اومد تو سایت ولی حرکت نمی کنه
    ببین
    http://www.lordcdvd.ir

درباره‌ی این موضوع