انجمن


صفید شدن صفحه اصلی برای کاربران  (۵ نوشته)

  • e_hesami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱

    سلام
    من از دیروز سایتم یک مشکلی پیدا کرده
    فقط صفحه اصلی اونهم فقط برای کاربران صفحه سفید میاد!
    ولی وقتی وارد مدیریت میشم قالب کامل صفحه اصلی لود میشه
    این مشکل برای کاربران فقط در صفحه اصلی هست.
    مابقی صفحات بدون مشکل هست.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    سایتم پر بازدید هست و این مشکل برنامه هام رو بهم ریخته
    لازم به ذکرهست من فقط دیروز یک افزونه theme check نصب کردم و هیچ اقدامی نکردم و دوباره پاک کردم/
    یکی هم افزونه super cach رو نصب کرده بودم که الان پاک کردم
    الان چیکار کنم حل بشه.
    لازم باشه رمز مدیریت رو میدم.
    خواهشا راهنمایی فرمائید.

  • هومن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۱

    احتمال داره از نصب افزونه super cach باشه.
    کش مرورگرتونو پاک کنید ببینید بازم این مشکل هست یا خیر..!؟

  • e_hesami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰

    بله هست
    جالب اینجاست فقط برای کاربران اونهم فقط صفحه اصلی بهم ریخته و اخبار 2 روز پیش رو نشون میده
    وقتی با مدیریت وارد میشیم و صفحه اصلی رو میبینیم مشکلی نیست.
    برای کاربران هم صفحه اصلی فقط مشکل دار هست.
    به هر حال مجبور شدم از نو سایت رو نصب کنم.
    از جداول اس کیو ال بکاپ برداشتم.
    از داخل ورد پرس هم برداشتم
    آیا میشه دوباره نوشته هام رو بازگردانی کنم؟

  • هومن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷

    بله میشه. از دو طریق میتونید بکاپ را برگردانید؛
    1. از طریق منوی درون ریزی در مدیریت وردپرس.
    2. از طریق phpmyadmin هم میتونید import کنید فایل بکاپی که گرفتید رو.

  • e_hesami

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹

    ممنون از راهنمايي تون
    ولي چون روند طولاني شد ، من مجبوز شدم سايت رو دوباره نصب كنم. يك بكاپ از ابزار ورد پرس از نوشته ها و دسته ها و ... از اونجا گرفتم ، يك بكاپ هم از پي اچ اي ماي ادمين از كل ديتابيس.
    بعد نصب سايت از داخل درون ريزي نوشته هام رو برگردوندم كه برگشتن. پوشه عكس ها رو هم از دايركتوري سايت قبلي به جديد دقيقا در همون آدرس منتقل كردم
    ولي يه مشكل عجيب اتفاق افتاده
    نوشته هام هستن ولي تصاوير شاخص و تصاوير داخل نوشته ها ديده نميشن!
    مشكل از چيه؟! راه حل چيه؟!
    ميتونيد ببينيد: bultanpress.ir
    ممنون ميشم سريعا راهنمايي كنيد.

    در ضمن به انجمن وردپرس فقط با مرورگر فایرفاکس میشه مطلب فرستاد. نه گوگل کروم نه سافاری ، نه اینترنت اکسپلورر. فقط فایر فاکس. من از دیروز به گوشیم هرچی مرورگر زدم نتونستم این مطلب رو بفرستم. برای گوشی های ما هم فایرفاکس نیست. اینم گفتم که انشاالله مدیران تدابیری داشته باشن.
    باتشکر

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.