kobi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸
از وردپرس چند سایته استفاده می کنم وقتی که کاربر ثبت نام می کند و وقتی از طریق ایمیل به صفحه فعالسازی مثلا:
wp-activate.php?key=a7469b81590be115
وارد می شود بالای عبارت "حساب شما هماکنون فعال شد! نام کاربری: فلان رمز: فلان" این ارورها نمایش داده می شود.
Warning: fopen(/.........../public_html/wp-content/plugins/EMPTY) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /........./public_html/wp-includes/functions.php on line 4452
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /........../public_html/wp-includes/functions.php on line 4455
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /........../public_html/wp-includes/functions.php on line 4458
واقعا این ارورها عذاب آور است خواهشا راه حلی برای حذفشان بگویید
turkm4hdi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۹
#
۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۶
دوست عزیز میگه پلاگین پایینی وجود نداره
./public_html/wp-content/plugins/EMPTY
حتما تو یکی از کد نویسیهاتون اسم یک پلاگین دیگه رو اشتباه نوشتین که ارور رو داده.
شما یکبار فایلهای وردپرس رو اپلود وجایگزین قبلی کنی و اگه دیدین باز این مشکل هست
پلاگینها رو خاموش و با یک قالب دیگه تست کنید.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
kobi
kobi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸
#
۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۴
turkm4hdi گفت:
دوست عزیز میگه پلاگین پایینی وجود نداره
./public_html/wp-content/plugins/EMPTY
حتما تو یکی از کد نویسیهاتون اسم یک پلاگین دیگه رو اشتباه نوشتین که ارور رو داده.
شما یکبار فایلهای وردپرس رو اپلود وجایگزین قبلی کنی و اگه دیدین باز این مشکل هست
پلاگینها رو خاموش و با یک قالب دیگه تست کنید.
منظورت اینه که فایل wp-includes/functions.php پاک کنم و یکبار دیگه فایل خام رو از نو آپلود کنم
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
در ضمن تو پوشه پلاگین پوشه ای به نام EMPTY وجود نداره!!!
Moeini
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۵۵۹
#
۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۵
یکبار وارد صفحه
/wp-admin/plugins.php
شوید.
شاید مشکل برطرف گردد.