انجمن


باکس تصویر شاخص  (۷ نوشته)

  • kabiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴

    سلام خسته نباشید
    یه سوال دارم اول بگم من جستجو هام رو کردم به چیزی نرسیدم هنوز
    من می خوام در قالبم باکس تصویر شاخص رو فعال کنم
    این کد رو هم قرار دادم

    <?php
    if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
    	add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    	add_image_size( 'NESTED_thumb', 100, 100, true );
    }
    function NESTED_thumb_image(){
    if ( has_post_thumbnail() ) {
    	 the_post_thumbnail( 'NESTED_thumb', array('class' => 'test') );
    } else {
    };
    }
    ?>

    از اموزشی هک کاربردی قالب استفاده کردم
    اما قسمت دومشون که گفتن
    ""
    سپس در فایل مورد نظر ، در جایی که مایل هستین تصویر شاخص نمایش داده شود تابع زیر را در div کلاس مربوطه درج کنید :

    ""

    <?php NESTED_thumb_image();?>
    نمی دونم منظورشون چی هست .کجا باید این رو قرار بدم من ... خواهش می کنم کمکم کنید
    ممنون

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۵

    مکانی که دوست دارید تصویر شاخصتان در اونجا نمایش داده بشه ! به همین راحتی .

    برای مثال :
    اول تیتر عنوان پست نمایش داده بشه ، سپس در سمت چپ تصویر شاخص و در سمت راست هم مطلب .

    شما باید طبق پوسته خودتون مکانی رو برای نمایش تصویر شاخص انتخاب کنید .

    برای این کار کافیست فایل "index.php" رو باز کنید . حلقه وردپرس رو پیدا کنید و بعد از کد عنوان مطلب ، کد فراخوانی تصویر شاخص رو قرار بدید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند - kabiin
  • kabiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۲:۱۸

    مرسی ازتون
    فقط این حلفه رو چطور پیدا کنم
    ممنون
    یه جا loop دیدم اما عنوان مطلب رو ندیدم
    کد رو قرار دادم موقث اپلود وقتی صد در صد شد این ارور رو بم میده
    : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irworlds/public_html/wp-content/themes/itblogs/functions.php:12) in /home/irworlds/public_html/wp-admin/async-upload.php on line 26

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۶

    خوب ، تمپلیت شما دارای یک فایل لوپ باید باشه .
    loop.php رو محتویاتش رو اینجا کپی کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kabiin
  • kabiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۱

    <article>
        <div class="content">
        <?php if (have_posts()) : ?>
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
        <div class="space-px"></div>
        	<header>
    		<div class="post-up">
            <div class="post-title-in">
            <h2 class="post-title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="پيوند پايدار به <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
            <div class="post-date"><span>[تاريخ:<?php the_time('j F Y') ?>]</span> ~ <span><?php the_category('،') ?></span></div>
    
            <div class="post-comment">
            <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/cm.gif" style="float:left" alt="" />
            <div class="post-comment-p">
            <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?>
            </div>
            </div>
    
            </div></div>
            <div class="clear"></div>
            <div class="space-px"></div>
            </header>
    <?php
    global $options;
    foreach ($options as $value) {
        if (get_settings( $value['id'] ) === FALSE) { $$value['id'] = $value['std']; } else { $$value['id'] = get_settings( $value['id'] ); }
    }
    ?>
    <?php if (get_option('itbl_index_manage') == 'Enable') { ?>
        <?php { include(TEMPLATEPATH . '/core/index-sm.php');  } ?>
        <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/core/index-cm.php'); } ?>
    
        <?php endwhile; ?>
            <div class="src-result">
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php previous_posts_link('مطالب جدیدتر &raquo;') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php next_posts_link('&laquo; مطالب قبلی') ?></div>
                <div class="clear-all"></div>
    		</div>
            </div>
    	<?php else : ?>
                <div class="src-result">
                <h4 class="center">پیدا نشد !</h4>
                <p class="center">پوزش. صفحه ای که بدنبال آن می گردید موجودنمی باشد.</p>
                </div>
    	<?php endif; ?>
        <div class="space-px"></div>
                <div class="page-foot">
                <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
                </div>     
    
        </div>
        </article>

    بفرماید .فقط بم بگید کجاش اضافه کردید تا یاد بگیرم
    ممنون

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۷

    این کد را در فانکشن بجای کد قبلی قرار دهید .
    جهت ساپورت تمپلیت از عکس شاخص و همچنین تعیین اندازه عکس شاخص .

    // post thumbnail support
    	if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    
    	if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
    	add_image_size( 'post-thumb', 100, 80, true );
    }
  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۲

    <article>
            <div class="content">
            <?php if (have_posts()) : ?>
        	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
            <div class="space-px"></div>
            	<header>
        		<div class="post-up">
                <div class="post-title-in">
                <h2 class="post-title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="پيوند پايدار به <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
                <div class="post-date"><span>[تاريخ:<?php the_time('j F Y') ?>]</span> ~ <span><?php the_category('،') ?></span></div>
    
                <div class="post-comment">
                <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/cm.gif" style="float:left" alt="" />
                <div class="post-comment-p">
                <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?>
                </div>
                </div>
    
                </div></div>
                <div class="clear"></div>
                <div class="space-px"></div>
                </header>
        <?php
        global $options;
        foreach ($options as $value) {
            if (get_settings( $value['id'] ) === FALSE) { $$value['id'] = $value['std']; } else { $$value['id'] = get_settings( $value['id'] ); }
        }
        ?>
    								<!--thumb img-->
    								<a href="<?php the_permalink(); ?>">
    								<?php if ( has_post_thumbnail() ):
    								the_post_thumbnail('post-thumb');
    								else: ?>
    								<!--<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/no-img.gif" />-->
    								<?php endif; ?>
    								</a>
    								<!--thumb img-->
    
        	<?php if (get_option('itbl_index_manage') == 'Enable') { ?>
            <?php { include(TEMPLATEPATH . '/core/index-sm.php');  } ?>
            <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/core/index-cm.php'); } ?>
    
            <?php endwhile; ?>
                <div class="src-result">
        		<div class="navigation">
        			<div class="alignleft"><?php previous_posts_link('مطالب جدیدتر &raquo;') ?></div>
        			<div class="alignright"><?php next_posts_link('&laquo; مطالب قبلی') ?></div>
                    <div class="clear-all"></div>
        		</div>
                </div>
        	<?php else : ?>
                    <div class="src-result">
                    <h4 class="center">پیدا نشد !</h4>
                    <p class="center">پوزش. صفحه ای که بدنبال آن می گردید موجودنمی باشد.</p>
                    </div>
        	<?php endif; ?>
            <div class="space-px"></div>
                    <div class="page-foot">
                    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
                    </div>     
    
            </div>
            </article>

    این هم کد اصلاح شده .
    همون طور که در کد مشاهده میکنید کدی اضافه شده است که با کامنت از بقیه کدها جداسازی شده و نمایان است .

    <!--thumb img-->
    								<a href="<?php the_permalink(); ?>">
    								<?php if ( has_post_thumbnail() ):
    								the_post_thumbnail('post-thumb');
    								else: ?>
    								<!--<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/no-img.gif" />-->
    								<?php endif; ?>
    								</a>
    								<!--thumb img-->

    این کد عکس شاخص قرار گرفته در پس را در سایز تعیین شده نمایش میدهد و در نبود عکس شاخصی برای پست ، از عکس پیش فرص موجود در فولدر "images" با نام "no-img.gif"استفاده میکند . [عکس پیش فرض را طراحی و در فولدر عکس های تم خود قرار دهید .]

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.