سلام. من میخوام یک سایت کتاب رو با وردپرس بسازم. از دوستان کمک میخوام در انتخاب تم من رو راهنمایی کنند.
پیشنهاد تم برای سایت دانلود کتاب ebook
با تشکر
سلام. من میخوام یک سایت کتاب رو با وردپرس بسازم. از دوستان کمک میخوام در انتخاب تم من رو راهنمایی کنند.
پیشنهاد تم برای سایت دانلود کتاب ebook
با تشکر
من این پوسته عارو به شما پیشنهاد میدم
Fazio
Wordsmith Anvil
Grisaille
Nest
Techozoic Fluid
به نظر من که پوسته های خیلی قشنگ و مناسبی برای شما هستند.اصلا روی دکمه نمایش داخل این لینک ها کلیک نکینید چون مطالب داخل اون قسمت مناسب این پوسته ها نیست.برای دیدنشون دانلود کنید و در لوکال هاست ببینید و یا توی سایت خودتون ببینید.
چند ترفند و نکته هست که بهتره تو انتخاب تم رعایت کنی. لیست اونها رو تو این دو مقاله میتونی بخونی:
من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم :)
کاش سایت های ایرانی یکم ذوق بیشتری بکار میبرند . اتفاقاً در حال نوشتن یک تمپلیت اختصاصی برای یک کتابخانه هستم .
یک توضیح مختصر در مورد این تمپلیت اینکه :
صفحه اصلی سایت ظاهری شبیه به یک کتابخانه رو تداعی میکنه [قفسه های چوبی] که کاربر به دلخواه میتونه یک بخش رو اختصاص بده به کتاب های پربازدید ، ردیف دیگه رو اختصاص بده به علمی و .. .
mojdeh گفت:
من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم :)
کاش سایت های ایرانی یکم ذوق بیشتری بکار میبرند . اتفاقاً در حال نوشتن یک تمپلیت اختصاصی برای یک کتابخانه هستم .
یک توضیح مختصر در مورد این تمپلیت اینکه :
صفحه اصلی سایت ظاهری شبیه به یک کتابخانه رو تداعی میکنه [قفسه های چوبی] که کاربر به دلخواه میتونه یک بخش رو اختصاص بده به کتاب های پربازدید ، ردیف دیگه رو اختصاص بده به علمی و .. .
اگه از پایه خودت کارشو انجام بدی عالیه ، کارتو تموم کردی بزار برای بازید من یه چندتا ایده تک دارم برای این تمت
موفق باشی .