اما الان وردپرسم کاملا انگلیسی شده
شما wp-admin رو از نسخه انگلیسی نصب کردین . لطفا نسخه فارسیش رو جای گذین کنید دریت خواهد شد .
منم سایتم رو ارتقا دادم و حالا توی Admin کلا صفحه سفید میاد هیچ خطا یا پیغامی نمیده.
بروز رسانی بصورت ناقص انجام شده . برای حل مشکل از فایل wp-config.php و پوشه wp-content بک آپ بگیرین . (البته اگه شاخه آپلود رو از مدیریت به پوشه دیگری تغییر دادین حتما از اون هم بک آپ بگیرین)
بعد کلا وردپرس رو حذف کنید و بجز فایل و پوشه هایی که گفتم ( wp-config.php و wp-content ) دوباره وردپرس رو نصب کنید و فایل هارو جایگذین کنید . فقط یادتون نره قبل از جایگذاری حتما از فایل هایی که گفتم بک آپ داشته باشین تا مشکلی پیش نیاد .
برا من طوری شده که تو قسمت افزونه ها وقتی روی "به صورت خودکار به روز کنید" کلیک می کنم صفحه not found میاد
احتمالا جاهای دیگه ای هم بجز افزونه ها این مشکل براتون پیش بیاد . بهتره با یه پوسته دیگه امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه ؟
متاسفانه نسخه جدید برای همه مشکل ساز شده و من وردپرس رو به نسخه قبلی برگردوندم . از مترجمان خواهش میشه جهت رفع اشکالات اقدام کنن . حتی افزونه wp-contact-form هم با نسخه جدید مشکل داره .