من توی وردپرس یه سایتی مدیر هستم ولی به هاست دسترسی ندارم.چطوری میتونم از توی خود ورد پرس از کل پلاگین ها و قالب ها و تنظیماتش بگاپ بگیرم؟طوری که بشه ریخت روی یه سایت دیگه
من توی وردپرس یه سایتی مدیر هستم ولی به هاست دسترسی ندارم.چطوری میتونم از توی خود ورد پرس از کل پلاگین ها و قالب ها و تنظیماتش بگاپ بگیرم؟طوری که بشه ریخت روی یه سایت دیگه
با سلام .
شما که مالک سایت نیستین چرا میخواین اطلاعاتش رو ببرید روی هاست دیگه ؟ بهر حال فضولی نمیکنم اما دسترسی به هاست و بکاپ گیری فقط با داشتن یوزر نیم و پسورد هاست و یا دیتا بیس ممکنه .
و در غیر این صورت هک محصوب میشه که ما نه بلدیم و نه اگه بلد بودیم راهنمایی میکردیم .
اما برای انتقال بصورت ساده میتونید نسخه پشتیبان تهیه کنید و پس از خروجی گرفتن در سایت مورد نظر درون ریزی کنین .
بازم بگم حقوق کپی رایت فراموش نشه . یا علی
ممنون.
ببخشید نسخه پشتیابن ساده رو چطوری بگیرم؟
برای تهیه نسخه پشتیبان به قسمت ابزار ها میرین و برون بری رو میزنید و نسخه پشتیبان تهیه میکنید .
بعد از تهیه نسخه پشتیبان به سایتی که قراره انتقال داده بشه میرین و اونجا دوباره از قسمت ابزار ها درون ریزی رو انجام میدین . البته هنگام درون ریزی ازتون یه نصب ساده میخواد که انجام بدین بعد عملیات درون ریزی بصورت خودکار انجام میشه .